2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

annelerr 3lü test sonucumu aldım ama doktor çıkmış gösteremedim sonucu size bi yazıyım de fikir verin

E3 2.63
AFP 34.6
HCG 33347

başkada bişy yazmıyo:26:

canım bu sonuçlardan başka birde grafik sonucu var down sendromu tarama sonucu düzeltilmiş momlar ve rıskler die? O yokmu elınde trisomy 21 risk oranı ve yaş riski yazar bende baktm şmdi 2 kağıt var bi sadece senin dedğn sonuçlar bide grafikli sonuclar falan. Bide miden mi yanıyo :) bebek saçlanıyo der annem bi bardak süt iç çok iyi geliyo canım. Tel den grdğm için yetişemiyorum cvplara ama :26:

Biz bebek odasini minik biraz buyudukten sonra aliriz demistik. Nasilsa bizim odada yatacak diye. Bugun biraz aldiklarima goz attim da kesinlikle ortalikta duramaz. Dolapti sifonyerdi almak lazim. Cok esyasi var minigin!

İkili testte sonuclar normal cikinca ucluyu yapmaya gerek yok diye biliyorum. Benimki de yapti galiba, sonucunu sormak icin aradim hersey normal fln dedi. Yine kaziklaniyorum hissine kapildim. 3lu test yapiyorum demedi, fetoprotein bilmem ne bakalim dedi, biz anlamadik iyi bakin dedik. Ona da 60 mi 80 mi ne odedik.

adaer senin kızın olacak diye hatırlıyordum.değiştimi son ultrasonda yoksa...

tatlım 17.haftamızın başında % 80 kız demişti.....
bir sonraki randevumuzda yani 20+5 haftamız da erkek olduğunu söyledi...
hayırlısı olsun ne diyeyim.....babamız pek sevindi zira % 20 lik kısmı umut ediyormuş meğer...
bense şaşkın ve bir o kadar da kırgındım ((
yapacak bir şey yok ne diyeyim...
bir paşa da benden prenses beklerken :)))

kızlar geçmişi okuyana kadar uykum feci geldi...yarın görüşürüz...
hadi sizler de fazla geçe kalmayın,uykunuzu alın annişler

hayırlı olsun minik oğlun.sağlıklakucağına almayıda nasip etsin Allahım inşallah.sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.kız erkek hayırlı evlatlar olsunar

Günaydin anneler,bu sabah nasilsiniz?

Benim uyku sorunum basladi..Bir kac gundur uyuyamiyorum ve erkenden uyaniyorum. öglenleyin uyuma gibi bir aliskanligimda yok ki, öglen uyudum uykumu aldim diyeyim.
Sizlerlede varmi uyku sorunu?

günaydınlar hepinizeeee........

yaaaa doğum fotocusu istemiyorum bennnn, kötü ve anılara saygısı olmayan bi anne miyim? çocuğum ilerde kızar mı bana niye çektirmediniz diye

size de günaydın arkadaşlar... bugün ankara da güneş var ama hava buz gibi. sabah -15i gösteriyordu. donuyoruzzzzz.

evet kesinlikle çok soğukkk
beni hatta bir buz kütlesi olarak arabadan kaldırıp ofis koltuğuma koydular

aralıkta doğum yapan birinin gerekli gereksiz listesini okuyordum..çok iyi bilgiler var siz de bakın
Hesionka

günaaaayyydddıııınnnnn,çok keyifli ve mutlu bir sabah.izmir'e kar yağıyooooor:) hemen kahvaltımızı yapıp kartopu oynıycaz.

doğum fotoğrafçımız hazır bizim,hemde beleş:) profesyönel bi arkadaşım var bize doğum hediyesi olucakmış:) birde dün tetanoz yaptırmıştım ama hiç ağrı filan olmadı bende.:)

günaydın tatlım sabah benide kociş aradı kar yağıyor diye izmir ve kar ben gaziemirdeyim baya tuttu burda her yer bembeyaz pencereden bakıyoruz bizde oğluşumla herkes kar topu oynuyor foto çekiyor çok güzel yaa

kızlar dalin'in bebe şampuanları, yumuşatıcı ve deterjanları hakkında ne düşünüyorsunuz. bebeğinize şampuan ve çamaşırları için hangi markayı tercih edeceksiniz?

günaydın tatlım sabah benide kociş aradı kar yağıyor diye izmir ve kar ben gaziemirdeyim baya tuttu burda her yer bembeyaz pencereden bakıyoruz bizde oğluşumla herkes kar topu oynuyor foto çekiyor çok güzel yaa

benimde komşum elinde kocaman bir kartopuyla uyandırdı:) buca'dayım ben,hala yağıyo.inşallah kesilmez.ee sizde çıkın bi eliniz ayağınız değsin kara kaç sene de bir bulunur bu fırsat:)

günaydın annişlerr nasılsınız?:) ben bugün de dahil kaç gündür rüyamda ya doğurduğumu ya da kanamam olduğunu görüyorum şu ayrıntılıya bi girsem rahatlıcam valla psikolojim bozuldu iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…