- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.121
kızlar dalin'in bebe şampuanları, yumuşatıcı ve deterjanları hakkında ne düşünüyorsunuz. bebeğinize şampuan ve çamaşırları için hangi markayı tercih edeceksiniz?
ben dün hacışakir granül sabun fiyatına baktım 1 kg 14.50 tl idi
genelde onu tavsiye ediyorlar..
3-4 aydan sonra da dalin sıvı bebe deterjanı yada omo baby
omo baby nin de 1,5 kg olanı 8 tl idi
limango da gördüm dalinin ürünlerini de alsam mı acaba dedim. ama bende dahaönce hacışakir in en iyisi olduğunu duymuştum...
günaydın cici anneler bende 3 gündür kardan dolayı evdeyim ama bendede uyku sıfır saat 9 da açıyorum gözlerim
günaydın cici anneler bende 3 gündür kardan dolayı evdeyim ama bendede uyku sıfır saat 9 da açıyorum gözlerim
dalin sıvı deterjanı da öneriyorlar
belki bebek doğmadan önce yıkayıp ütüleyeceğiz ya kıyafetleri o zaman kullanmak üzere 1 adet alabilirsin
öznur canım naıslsın ? test sonucları cıktı mı ?
benide aradılar sağlık ocağından aşı için amniyosentezi beklediğimi söyledim , gerçi daha dr sormadım olayımmı diye..geçen sene ben tetaboz aşısı olmuştum biraz ağrısı var malesefvalla ben de şimdi yatsam akşama kadar uyuyrum ama tutuyorum kendimi, çok uyumayı sevmiyorum
bu arada dün aşı olmuştum ben ya, akşam v e gece biraz ağrıdı, şu an ağrısı yok çok fazla. yeni olacaklara bilgi olsunn..
Sen iyisin yine :) ben dun 22de yattim 12 de uyudum sabah 5 de uyandim. Gözlerim agriyor simdide yorgunlukdan.
Neyse kizlar,bizim burda Türkiyedeki kadar kar yok.Ben atayim kendimi disari.Dün cicis almaya cikamadim.Simdi cikayimda acinisi cikarayim.
Gorusuruz annisler
ben karada adımımı bile zor basıyorum düşücem diye sendeki büyük cesaret..günaydınlar güzzelliller, dün çok yoruldum kar oynamaktan bende gece 3 saat kartopu oynadık 10 kere falan da eşimle tepsiye oturup kaydık yokuş aşağıçok eğlenceliydi ama eve geldmde uzandım bebeğim nası tekmeliyodu anlatamam, artık ne demek istiyodu çokmu cılgın annem var yoksa bidahamı istiyodu bilmiyorum. Yorucuydu ama gùzeldi :)
limango dedin beni zarara soktun
Vera'ya bunu
Eki Görüntüle 338015
Eymen'e de bunu aldım
Eki Görüntüle 338016
itiraf etmem gerekirse elbiseye bayıldım o yüzden aldım diğerini de ikizleri ayırmamak için mecburen aldım :)
güle güle kullansınlar canım. ikisi de çok güzel. şimdi alttaki tulum dan bende mi alsam diye düşündüm oğluşuma:!:
merhabaaaa nasılsınızzzzz teyzoşlar ve kuzucuklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?