2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar meryem duru nasıl isim güzel mi daha ismi netleştiremedik... kuzumuzu bir göreydik... artık adıyla sevmek istiyorum kuzumu...

cnm gözün aydın darısı bana ve benim gibi bekleyen annelere olsun inş..

Kuruluk oluyor bende ilişki sırasında.. o yüzden kullanıyorum. utandım yazarken

cnm dr ile mutlaka görüş.. bana 1 ay kadar önce verdiği bir fitil vardı tekrar kullanmam gerektiğinde yine arayıp teyit ettim..

kızlar 3lü test diyorum yardım edin diyorum
sonuçlarımı azdım bi baksanızda fikir versenizz lütfen

doğumu centralda yapcam bende...

cnm ben 2 li yaptım 3 lü ye gerek yok dedi dr onun için bilgim yok..

sevgili kız anneleri bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenennlerin ^olsun hayırlısı olsun dediklerinde^ iki tane çakasınız geliyormu yoksa benmi çok psikopatım..

valla ben doğu da yaşıyorum doğuluyum eşim egeli..
deli gibi kız istiyordum eşim de kız olsun diyodu şöyle minicik bi etek giydir saçlarını cin cin yaparsın gezdiririm ben kızımı diyodu..
cinsiyeti kız dediğim de olsun ilkindir erkek de olur diyenler oldu da ben de her defasın da hayırsız erkek evlatlarından örnek verdim..
kız her koşulda anne babasına ailesine yetişir ama erkek o kadar duygusal değildr, illa erkek olsun diye bi çabamız yok sanki istesek bir tırnağını
yapabilir miyiz diyorum e orası öyle diyolar Rabbim layık görmüş vermiş se seçmek beğenmemek ne haddimize diyorum susuyolar..
sinir oluyorum örümcek kafalı insanalarrrrrrrraa

Anneleer.. bebislerine cicin alanlar bana yardimci olurmusunuuuz.
Simdi body filan alcam bebislerinizin cicilerini 0-3 aylik arasimi aliyorsunuz? Nasil aldiniz? Ay ben ne kararsiz biriyim bide.:18::18:

cnm ben 1 hastane çıkışı ince bi battaniye 5 adet çıtçıtlı bady ve 2 adet pijama takımı bi de havlu aldım 0-3 ay için aldım. ha bi de
çok beğendiğim bi tulum takımı aldım.. ama örgü çok yapıyorum hatta elbise bilem yaptım bitince resmini koyacam buraya bakalım beğenecekmisiniz?

eline sağlık cnm tşklerr

tuhaf...

günaydıııınnnn herkeseee.. dogum fotografçısı düşünenlere burda fiyatları falan verilmiş bi bakabilirler ButikBebe - özel alışveriş kulübü

ben pek düşünmüyorum da eşime söyledim yok daha neler saçmalama ben bile giremezken elin adamı ne diye o halde resmini çekecek dedi sustuk
ama istesem ikna ederdim onu..

göbek deliğimin oldugu yer acıyo yaaaa

benim de bazen acıyo normalmiş..
bi de bebek büyüdükçe rahim de büyüyomuş şu an göbek seviyemizdeymiş doğum sonrası rahmin inmesi gerekiyomuş..
bi yakınımın inmemişti baya bi kan kaybı yaşadı dr de çok uğraşmış karnına falan basmışlarda öyle inmiş..

cnm çok güzeller iyi günler de giysinler..

aman dkkat edin kuzu... Bende griple boğuşuyorum bir haftadır... Genzim tıkalı bir iki gündür de... Bebeği daha hareketli artık elh...gelll salı geelll diye şarkılar uydurup oturuyoruz...

bende de bişeyler oluyo ama tam anlam veremiyorum
genelde altta oluyo..sanırım koca kızım minik oğlumu sıkıştırıyo

kızlar meryem duru nasıl isim güzel mi daha ismi netleştiremedik... kuzumuzu bir göreydik... artık adıyla sevmek istiyorum kuzumu...

Meryem bizim de aklımıza gelen isimlerden. Eymen - Meryem uyumluydu da
hatta Ali İmran suresinde Allah, Hz. Meryem'i en üstün kadın kıldı diye bir ayet de var
bir kıza verilecek en güzel isimlerden diye düşünüyorum

gel gör ki bizim aile büyükleri Meryem diyemiyor MEYREM diyorlar..ben de gıcık olurum öyle isimleri düzgün söyleyemediklerinde
onların her meyrem deyişinde sinir harbi yaşamayım diye elemek zorunda kaldık

onlar altlı üstlü eğleniyorlardır ohhh parti parti modundalar bizimkiler yalnız ya bize sarıyorlar... ayrıntılıya nemazan gideceksniz...

oğlanın hareketleri parti modunda değil de imdaaat alın şu kızı üstümden modunda sanırım

9 şubat Allahın izniyle haftaya bugün detaylı ultrasonumuz var
deli gibi de heyecanlıyım:18::18:

allah seni iyi etsin emi meyrem desinler ne olacak hep onlarla mı yaşıyorsun burun buruna...
bende kuzumu ararken hep meryem suresi ve yasin okudum halada devam ediyorum... duru ismi de meryem ismini derinliğini artırıyor gibi geldi soyadımız da pak

aslında tek isimde kararlıydım ama bir aile büyüğümüz iki isim hakkında bilmediğim bir ayrıntı verdi ve mantıklı geldi... duru onun için takıldı meryeme duru yu da diğer kızıma kayarım diyordum ama buna mı kısmet olacak acep...:44:

sarı beybi- cerser sağolun
daha daha güzelleri sizin minişlerin olsun

ben de bayılarak aldım elbiseyi
Allahın izniyle güzel günlerde giyerler inşallah

oğlanın hareketleri parti modunda değil de imdaaat alın şu kızı üstümden modunda sanırım

9 şubat Allahın izniyle haftaya bugün detaylı ultrasonumuz var
deli gibi de heyecanlıyım:18::18:

ah kuzu sen birde beni düşün benden hemen sonra senden güzel haberler alırız inş...ne kadara mal olacak sizin ayrıntılı?
oğlan çıktıktan sonra fazlasıyla çıkaracaktır acısını canım hiiiççç merak etme

Meryem doğumdan önce de okunması gereken bir sure
doğumu kolaylaştırımış.. 38. haftadan sonra Allahın izniyle bol bol hurma eşliğinde meryem suresi

iki isim hakknıdaki ayrıntı nedir???

biz doktorcuğumla maddi konuları aştık hiç konuşmuyoruz
hatta eşime "bakın doğum pahalı diye (tek bebek için sezeryan 2700 tl) bana kontrole gelip gelip son ayında ucuz bir hastaneye geçmeyin
ikizleri ben doğurtacağım" dedi..
parasını alır mı çatır çatır tabi alır hakkı da zaten..ama abla kardeş modundayız
kızı yok biri kız olsun da bana verin diyordu hep

150tl tek gebelik için.. benim kaç olur bilmem
inşallah 150x2 değildir:44:

kardeş indirimi yaparlar canım siz hayat boyu bu tabiri heryerde duyacaksınız..."KARDEŞİNDİRİMİ" bizimde 150tl

Meryem doğumdan önce de okunması gereken bir sure
doğumu kolaylaştırımış.. 38. haftadan sonra Allahın izniyle bol bol hurma eşliğinde meryem suresi

iki isim hakknıdaki ayrıntı nedir???

hurma derken hac hurmasımı cnm?

midem kavruluyor resmen. ilç içmiycem diye inat ettim. niye böyle oluyor ya sabahtan beri süt ve yumurta yedim sadece.

cnm ilaç varsa iç, bende bazen bulantı ilacımı atmıyım diyorum ama 2 gün burnumdan geliyo ne yesem çıkıyo...

özelden attım canım ayrıntıyı...
duru olmamış mı sence meryemin yanında:44:

Meryem in yanına olmuş tabi
hem meryem de duruluğun, temizliğin simgesi zaten

Meryem uzun bir isim onun yanına gelecek olan kısa ve sade bir isim olmalı
Dua da 2. isim için güzel ama Meryem Dua nasıl olur bilemedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…