- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.161
hurma derken hac hurmasımı cnm?
Cnm ilaç varsa iç, bende bazen bulantı ilacımı atmıyım diyorum ama 2 gün burnumdan geliyo ne yesem çıkıyo...
özelden attım canım ayrıntıyı...
duru olmamış mı sence meryemin yanında:44:
Meryem in yanına olmuş tabi
hem meryem de duruluğun, temizliğin simgesi zaten
Meryem uzun bir isim onun yanına gelecek olan kısa ve sade bir isim olmalı
Dua da 2. isim için güzel ama Meryem Dua nasıl olur bilemedim:44:
Meryem in yanına olmuş tabi
hem meryem de duruluğun, temizliğin simgesi zaten
Meryem uzun bir isim onun yanına gelecek olan kısa ve sade bir isim olmalı
Dua da 2. isim için güzel ama Meryem Dua nasıl olur bilemedim:44:
dua mı yazmışım bennnDuru Meryem duru
yok sen duru yazdın da, ben dua da 2. Isim için uygun diyordum
ama tabi meryemin arkasına bilemeyrum:26:
evet medine-mekke.. o hurmadan
oksitosin maddesi varmış hurmada..doğumu başlatan şey de oksitosinmiş
süt oluşumuna da etkili
bir de doğunca bebeğin ağzına hurma sürmek sünnet
eminim bir faydası vardır bebeğe
ilaç var da o da midemi bulandırıyor. Gaviscon var. öğle yemeğine kadar dayanayım en azından. Yemekten sonra daha beter olacak çünkü...
bolu ya uyuz oluyorumm
dün aldığım 3lü test sonucunu sölemek için doktorumu aradım bi grafik bi oran bi yüzde olması lazım eksik o elindeki test gidip sor bi dedi o sadece kan tahlil sonucu dedi
nası bi yere düştüm ben ya hiç bişyi tam yapamaz mı bunlar, hastaneye gidicem şimdi hesap sormaya
günaydın güzel annecikler sonunda ayvalığada kar geldi çok az ama hasret gidermek için yeter...
kızlar yaa dün ben mutfakta biraz fazla durunca kasıklarımda ve göbek deliğim etrafında inanılmaz bir ağrı hissettim hemen gelip yattım ama alttan birşeyler aktğnı hissettim baktım ki k.rengi akıntı yine gelmiş off yaaa
biraz sonrada 3 tane falan kan pıhtısı vardı çok korktum eşim ayaklarımın altına yüksek yastık koydu öyle yattım biraz geçti çok şükür
cumartesi randevü günüm bi kaç gün daha bekleyip gidicem doktora daha öncede kanamam oldğnda aramıştım bir iğne vermişti haftada bir vurulmam için onu bu hafta vurulmadım onu gidip olayım diyorum kanama yada bu gelen k.rengi akıntı ve pıhtı hakkında bilgisi olan varmı
(benim bebek aşağıda duruyormuş önceki kanamam o sebeptendi bunu bilemiyorum)
günaydın güzel annecikler sonunda ayvalığada kar geldi çok az ama hasret gidermek için yeter...
kızlar yaa dün ben mutfakta biraz fazla durunca kasıklarımda ve göbek deliğim etrafında inanılmaz bir ağrı hissettim hemen gelip yattım ama alttan birşeyler aktğnı hissettim baktım ki k.rengi akıntı yine gelmiş off yaaa
biraz sonrada 3 tane falan kan pıhtısı vardı çok korktum eşim ayaklarımın altına yüksek yastık koydu öyle yattım biraz geçti çok şükür
cumartesi randevü günüm bi kaç gün daha bekleyip gidicem doktora daha öncede kanamam oldğnda aramıştım bir iğne vermişti haftada bir vurulmam için onu bu hafta vurulmadım onu gidip olayım diyorum kanama yada bu gelen k.rengi akıntı ve pıhtı hakkında bilgisi olan varmı
kızlarrrr şimdi bi duş aldım, sonra pehlivanlar gibi yağlandımmOhhh rahatladım valla, kendime geldimm.
Aynada kendime bakarken farkettim kiiii bnim göbiş kocaman olmuşşşş, siz de durumlar nasıll
Kızlar yaa dün ben mutfakta biraz fazla durunca kasıklarımda ve göbek deliğim etrafında inanılmaz bir ağrı hissettim hemen gelip yattım ama alttan birşeyler aktğnı hissettim baktım ki k.rengi akıntı yine gelmiş off yaaa
Biraz sonrada 3 tane falan kan pıhtısı vardı çok korktum eşim ayaklarımın altına yüksek yastık koydu öyle yattım biraz geçti çok şükür
hmm ewet canım haklısınay canım geçmiş olsun yaa... dikkat et kendine,yorma böyle ama
ben hiç bilmiyorum canım, öyle bi sorunla karşılaşmadım hiç. ama iğneyi vurulmadn önce dr u bi ara bence onun da fikrini al. belki başka bişi söyler.
senin bu kız çok ilgi istiyor umay
baktın normal hayatına dönüyosun hemen önem sırasında birinci olduğunu kanıtlamak için korkutuyor seni
haziranda doğsun sağlıkla totoşundan ısır benim için acıt bi de
yorma kendini pijama terlik televizyon yat akşama kadar
o iğneyi de vurul bence
cnm geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine ve dr ile görüşmeden iğne ilaç v.s. Kullanma bence
cnm geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine ve dr ile görüşmeden iğne ilaç v.s. Kullanma bence
ama o iğneyi doktor vermiş zaten
ben mi yannış annadım:26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?