2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hurma derken hac hurmasımı cnm?

Cnm ilaç varsa iç, bende bazen bulantı ilacımı atmıyım diyorum ama 2 gün burnumdan geliyo ne yesem çıkıyo...

ilaç var da o da midemi bulandırıyor. Gaviscon var. öğle yemeğine kadar dayanayım en azından. Yemekten sonra daha beter olacak çünkü...

YOK BEN DURU DEMİŞİM SEN DUA dan bahsetmişsin şimdi anladım dün eşimle geçti aramızdda acaba aklımda o mu kaldı da buraya yanlış yazdım diye düşündüm bir an... dua deyince eşim yakarış dedim güldüm bende... çok iddialı geldi bana biran dün konuşunca...

sağol cnm..
bebeğin ağzına hurma sürmeyi hiç duymamıştım bildiğim iyi oldu..

ilaç var da o da midemi bulandırıyor. Gaviscon var. öğle yemeğine kadar dayanayım en azından. Yemekten sonra daha beter olacak çünkü...

kullan cnm ya annelik kolay değilmiş her gün onu öğreniyoruz işte...

bolu ya uyuz oluyorumm
dün aldığım 3lü test sonucunu sölemek için doktorumu aradım bi grafik bi oran bi yüzde olması lazım eksik o elindeki test gidip sor bi dedi o sadece kan tahlil sonucu dedi
nası bi yere düştüm ben ya hiç bişyi tam yapamaz mı bunlar, hastaneye gidicem şimdi hesap sormaya

ayy bugun az konusmusunuz Allahdan gecmısı okumak kolay oldu :)
meryem duru güzel olmus gercekden kız olrk bnde serra bişey daha düşünüyordm ama ıkıncı ısım aklıma gelmedı sımdı
erkek olunca toprak bugrada karar kıldık sımdılık degsme potansıyelıde var tebı
bn ıkı ısmı sunnet dıye bılıyorum dıger ayrıntıyıda merk ettım bnde
o elbıseyee bayıldım gule gule kullansın veracıkk

cnm bi sakin ol eğer kötü bişi olsa onlar arar çağırır seni cnm ya ferah tut içini sağlıklıdır meleğin...
hayırlı haberlerle gel inş..

kızlarrrr şimdi bi duş aldım, sonra pehlivanlar gibi yağlandımm ohhh rahatladım valla, kendime geldimm.

aynada kendime bakarken farkettim kiiii bnim göbiş kocaman olmuşşşş, siz de durumlar nasıll

Son düzenleme:
günaydın güzel annecikler sonunda ayvalığada kar geldi çok az ama hasret gidermek için yeter...

kızlar yaa dün ben mutfakta biraz fazla durunca kasıklarımda ve göbek deliğim etrafında inanılmaz bir ağrı hissettim hemen gelip yattım ama alttan birşeyler aktğnı hissettim baktım ki k.rengi akıntı yine gelmiş off yaaa
biraz sonrada 3 tane falan kan pıhtısı vardı çok korktum eşim ayaklarımın altına yüksek yastık koydu öyle yattım biraz geçti çok şükür
cumartesi randevü günüm bi kaç gün daha bekleyip gidicem doktora daha öncede kanamam oldğnda aramıştım bir iğne vermişti haftada bir vurulmam için onu bu hafta vurulmadım onu gidip olayım diyorum kanama yada bu gelen k.rengi akıntı ve pıhtı hakkında bilgisi olan varmı
(benim bebek aşağıda duruyormuş önceki kanamam o sebeptendi bunu bilemiyorum)

ay canım geçmiş olsun yaa... dikkat et kendine,yorma böyle ama

ben hiç bilmiyorum canım, öyle bi sorunla karşılaşmadım hiç. ama iğneyi vurulmadn önce dr u bi ara bence onun da fikrini al. belki başka bişi söyler.

senin bu kız çok ilgi istiyor umay
baktın normal hayatına dönüyosun hemen önem sırasında birinci olduğunu kanıtlamak için korkutuyor seni
haziranda doğsun sağlıkla totoşundan ısır benim için acıt bi de

yorma kendini pijama terlik televizyon yat akşama kadar
o iğneyi de vurul bence

kızlarrrr şimdi bi duş aldım, sonra pehlivanlar gibi yağlandımm Ohhh rahatladım valla, kendime geldimm.

Aynada kendime bakarken farkettim kiiii bnim göbiş kocaman olmuşşşş, siz de durumlar nasıll

benim de göbiş baya büyüdü artıkın

cnm geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine ve dr ile görüşmeden iğne ilaç v.s. Kullanma bence

[ hmm ewet canım haklısın

ewet yaaa o minicik yerden bizi yönlendiriyor sanki gecede sola yatmazsam rahat vermiyor içten içe bir tepikler off görme ısırcam onun pamuk totosunu bu benim için buu akıllı bıdık içinnnn
ewet sağlık ocağında kalbinide dinleteyim bir hemde iğnemi olayım

cnm geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine ve dr ile görüşmeden iğne ilaç v.s. Kullanma bence

öylemi diyorsun yani ben yinede bir doktorumu arayıp ona sorayım diyorum zaten o iğne progestron du sanırım haftada bir olacaksın demişti bu haftada bir şikayet olmayınca olmamıştım prosspektüsündede riskli gebelikler içinkullanılır yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…