- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.181
ben deterjan olarak sabun tozu kullanıcam bir sürekızlar dalin'in bebe şampuanları, yumuşatıcı ve deterjanları hakkında ne düşünüyorsunuz. bebeğinize şampuan ve çamaşırları için hangi markayı tercih edeceksiniz?
çok şükür şimdilik uyku sorunum yokGünaydin anneler,bu sabah nasilsiniz?
Benim uyku sorunum basladi..Bir kac gundur uyuyamiyorum ve erkenden uyaniyorum. öglenleyin uyuma gibi bir aliskanligimda yok ki, öglen uyudum uykumu aldim diyeyim.
Sizlerlede varmi uyku sorunu?
ben hala kararsızım doğum fotoğrafçısı konusundagünaydıııınnnn herkeseee.. dogum fotografçısı düşünenlere burda fiyatları falan verilmiş bi bakabilirler ButikBebe - özel alışveriş kulübü
bakalım haftaya ne olacak havalar, ben şimdi evdeyim rahatımevet kesinlikle çok soğukkk
beni hatta bir buz kütlesi olarak arabadan kaldırıp ofis koltuğuma koydular
aralıkta doğum yapan birinin gerekli gereksiz listesini okuyordum..çok iyi bilgiler var siz de bakın
Hesionka
geçmiş olsun canımgünaydın güzel annecikler sonunda ayvalığada kar geldi çok az ama hasret gidermek için yeter...
kızlar yaa dün ben mutfakta biraz fazla durunca kasıklarımda ve göbek deliğim etrafında inanılmaz bir ağrı hissettim hemen gelip yattım ama alttan birşeyler aktğnı hissettim baktım ki k.rengi akıntı yine gelmiş off yaaa
biraz sonrada 3 tane falan kan pıhtısı vardı çok korktum eşim ayaklarımın altına yüksek yastık koydu öyle yattım biraz geçti çok şükür
cumartesi randevü günüm bi kaç gün daha bekleyip gidicem doktora daha öncede kanamam oldğnda aramıştım bir iğne vermişti haftada bir vurulmam için onu bu hafta vurulmadım onu gidip olayım diyorum kanama yada bu gelen k.rengi akıntı ve pıhtı hakkında bilgisi olan varmı
(benim bebek aşağıda duruyormuş önceki kanamam o sebeptendi bunu bilemiyorum)
bakalım haftaya ne olacak havalar, ben şimdi evdeyim rahatım
verdiğin linki şimdi okucam faydalı şeyler var gibi
bu arada vera ve eymenin cicilere bayıldım
birazdan her sabah olduğu gibi limango unnado gezicem
günaydın kızlarr
ben deterjan olarak sabun tozu kullanıcam bir süre
onu da dalanın sabun tozunu aldım
%100 doğal diyor, daha doğal göründü gözüme hacışakirden, yorumları olumlu, fiyatı da çok daha ucuz aklınızda olsun
lekeliler için de dalin sıvı aldım
geçmiş olsun canım
senin biraz daha dikkatli olman gerekiyor anlaşılan
bebişin altta durduğundandır zaten muhtemelen
ama o iğneyi doktor vermiş zaten
ben mi yannış annadım:26::44:
unnadoda hamile kıyafetlerine baktım da
ne kadar sinir bozucular
mankenlere azcık karın yapıyolar hamile diye koyuyolar resmini
öyle çıtırcık hamile görünce sinir oluyorum
biraz gerçekçi manken kullanın ya
kızlar gerçekten ayrı ayrı hepinize teşekkürler ederiz yaramaz bebişimle :)
tavsiyeleriniz bizim için vazgeçilmezlerimiz öpüyoruz hepinizi ben biraz çıkıyorum
allahım sizi ve bebeklerinizi korusun
di mi yaa...
mesela benim gibi heryerinden et fırtmış, bir de önden göbek fırtmış mankenleri kullanmalılarrr
günaydın güzel annecikler sonunda ayvalığada kar geldi çok az ama hasret gidermek için yeter...
kızlar yaa dün ben mutfakta biraz fazla durunca kasıklarımda ve göbek deliğim etrafında inanılmaz bir ağrı hissettim hemen gelip yattım ama alttan birşeyler aktğnı hissettim baktım ki k.rengi akıntı yine gelmiş off yaaa
biraz sonrada 3 tane falan kan pıhtısı vardı çok korktum eşim ayaklarımın altına yüksek yastık koydu öyle yattım biraz geçti çok şükür
cumartesi randevü günüm bi kaç gün daha bekleyip gidicem doktora daha öncede kanamam oldğnda aramıştım bir iğne vermişti haftada bir vurulmam için onu bu hafta vurulmadım onu gidip olayım diyorum kanama yada bu gelen k.rengi akıntı ve pıhtı hakkında bilgisi olan varmı
evet senin gibi benim gibi yani bizim gibi
yaniiii gerçek hamile gibi
kopyaladığım linkteki anne de prima premium care ile huggiesi dönüşümlü kullanıyormuş
aslında güzel bir çözüm.. :44:
Crafty de huggıes kullanıyor demekki en az prima kadar konforlu bir bez
evet senin gibi benim gibi yani bizim gibi
yaniiii gerçek hamile gibi
selam herkeseee biz geldik ammada yemişim yaaaaa:):)
yani sonra biz komplekse giriyoruz valla)
hoşgeldin afiyet olsun
yarasın bebişine
bakalım canım değişmezse meryem duru olacak gibi inş...ayy bugun az konusmusunuz Allahdan gecmısı okumak kolay oldu :)
meryem duru güzel olmus gercekden kız olrk bnde serra bişey daha düşünüyordm ama ıkıncı ısım aklıma gelmedı sımdı
erkek olunca toprak bugrada karar kıldık sımdılık degsme potansıyelıde var tebı
bn ıkı ısmı sunnet dıye bılıyorum dıger ayrıntıyıda merk ettım bnde
o elbıseyee bayıldım gule gule kullansın veracıkk
aynen canım derinden ve hızla büyüyorlar maşallah...kızlarrrr şimdi bi duş aldım, sonra pehlivanlar gibi yağlandımmohhh rahatladım valla, kendime geldimm.
aynada kendime bakarken farkettim kiiii bnim göbiş kocaman olmuşşşş, siz de durumlar nasıll
günaydın güzel annecikler sonunda ayvalığada kar geldi çok az ama hasret gidermek için yeter...
evet canım okudum
aslında fiyat olarak primadan bi farkı yok
biz yeğenimde denemiştik
premium careden sonra çok hantal bi bez
o yüzden ablam bir daha almadı
ha huggies pişik yaptı mı o da yapmadı
ama ablam 8-9 ayına kadar günde en az 7-8 bez değiştirdi
en adi bez markası bile pişik yapmaz heralde bu durumda
Premium care sıvı kakayı emiyorya hani
o yüzden sanki en azından katı gıdaya geçene kadar en iyisi o gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?