2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar dün gece rüyamda hep bebişimi gördüm,çok tedirgin uyandım,gece de rahat uyuyamadım,kontrollere özele gidiyorum 11 şubatta randevum var,uyanır uyanmaz elime teli alıp evime 5 dk yürüme mesafedeki devlet hastanesinden randevu aldım yarın sabah 9 a:) Çok özledim Meleğimi,11 şubata kadar dayanamadım
Bi de detaylı için İstanbulda oturanlar için söylüyorum,yenibosndaki Nisa Hastanesini tavsiye ettiler,aradım az önce 145 TL tekil gebelikler için,görüntüleri CD ye aktarıp veriyorlarmış,aramışken doğum fiyatlarını da sordum.Normal doğum:525 TL,Sezeryan 1050 TL dediler. Ben 500 Evler Şafak Hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum,11 Şubatta gidince doğum fiyatlarını öğrenip oaylaşırım burda inş.

ay aldım nihayet test sonucumu dün eksik vermişler,doktorada gösterdim sorun yok dedi çok şükürr
yarın istanbula anneme gicem yaşasınn
pazarteside doktoruma gitcem oğluşumu görmeyeli uzuunnn zaman oldu
en son 12 haftalık fotografı var elimde ne büyümüştür şimdiye kadar :)

3lü testte foto almadın mı???

kızlar devlet hastanelerinde muayene olanlara internetten mhrs sisteminde kolaylıkla randevu alabilirler istediğiniz saate az önce ben aldım ne mutlu oldum ayyy illa bi tanıdığa rica ediyordum erken sıra alabilirmisin die sevindirik oldum

hacı şakiri dene mutlaka kokusu süper
roxy de sıcak suda erit öyle koy makinenin gözüne, kalıntı yapmaz böylece
çok sağol canım ilgin için
suda eriteyim o zaman dediğin gibi

yumuşatıcı kullanıyor musun peki???
yumuşatıcılarda uranym var falan diye okuyorum
sadece granül yada dalin sıvı kullanıyorlarmış:44:

ben kesinlikle kullanmıcam zaten
zaten bebek deterjanlarında gerek kalmıyor yumuşatıcıya
kalsa da uzun bir süre kullancamı sanmam

canım yeni yasaya göre hastanelerin dogum ücreti alınması yasak pek duyulmadıgı için hastaneler devam ettiriyolar..araştır istersen böylebir para alınamaz hatta dogumla beraber bazı bölümlerde var arasın kalp gibi söyliyeyim dedim

doğum değil yeni doğan masrafları alınması yasak
doğum yaptın, Allah korusun bebeğin 1 gün küvöze girdi işte küvöz için ek para alamazlar
yanlış anlaşılıyo bu yasa

doğum yaptın, Allah korusun bebeğin 1 gün küvöze girdi işte küvöz için ek para alamazlar

yaa bizim buraki özel hastaneyle görüştükte biz almıyoruz dedi devlet ödüyo zaten gibi konuştular neyse ben üstüne düşmeyeyim bedavadan dogum yapacam

haklısın canım. yasada şu şekildeymiş:

Aşağıda belirtilen sağlık hizmetlerinden hiçbir şekilde ilave ücret alınmayacaktır. • Acil servislerde sunulan sağlık hizmetleri ile acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri, • Yoğun bakım hizmetleri, • Yanık tedavisi hizmetleri, • Kanser tedavisi (radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri), • Yenidoğana verilen sağlık hizmetleri, • Organ, doku ve hücre nakilleri, • Doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri, • Diyaliz tedavileri, • Kardiyovasküler cerrahi işlemleri.

yaa bizim buraki özel hastaneyle görüştükte biz almıyoruz dedi devlet ödüyo zaten gibi konuştular neyse ben üstüne düşmeyeyim bedavadan dogum yapacam

o danışmadakinin halt yemesidir
muhasebeciler çatır çatır alırlar o parayı

ama sen yine de çıkarma sesini bakalım ses çıkacak mı

ayyy kızlar demin bi markete çıktım geldimmmmm..
anammmm yerler nasıl buz öyle, nasıl kaygan, çok fena yanni kaldırımlar. hep caddeden yürüdüm valla
pek fena olmuş sokaklar

eğer fazla ücret alınırsa fatura alıp sgk ya şikayet edebiliyormuşuz. ama parayı alabiliyor muyuz bilmiyorum. kafama takıldı onu araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…