2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benim ultrasonda da 22si diyo, nette de hesapladığımda 22 si diyodu. ama dr ağzından bi kaçkere 23 ü diye çıktı. bi de son ultrasonda 14.06 diye de bi tarih var, o niye var anlamadım ama?

ultrasona göre 20+2 haftalıkken 22+1 görünüyodu canım ölçümleri.
ölçüm dediklerin kafa bel uyluk falan değil mi?

benim ultrasonda da 22si diyo, nette de hesapladığımda 22 si diyodu. ama dr ağzından bi kaçkere 23 ü diye çıktı. bi de son ultrasonda 14.06 diye de bi tarih var, o niye var anlamadım ama?
herkesin tarihler birbirine karışmış

doktorum bana da veriyor ayrıntılı kağıt 3 haziran doğum tarihim normalde ama benim bebiş iriymiş 2 hafta önden gidiyormuş kızlar 21 mayıs yazıyo ultrasonda doğum tarihim.

kuzum ammannn son 2buçuk ayda çok dikkat et yolculuk molculuk yapma
bir arkadaşın bebeği 2haftadan fazla önden gidiyordu kurban bayramında 3 saatlik yola gitmiş orada 32+2 de doğum yapmış
Allah korusun aklında bulunsun dikkat et:26:

valla ultrason resimlerine baktım
en üstte bişiler yazıyor
01.06.2012 diyor
ama 1 haziran çok erken, o kadar erken olacağını sanmam
başka da hazirana benzer bitarih göremedim
ultrason kağıdının neresinde yazıyor kızlar

eger utrasyon kagıtlarımız aynıysa benimkisinde edd(aua)yazan yerin karşısında yazıyor

Son düzenleme:

ben de tam bilmiyorum da sadece kağıdın üzerinde yazan haziran tarihlerini söylüyorum ve doğum tarihi olabiileceği yönünde akıl yürütüyorum:26::26:

ölçüm dediklerin kafa bel uyluk falan değil mi?

herkesin tarihler birbirine karışmış

evet canım onlar oluyor.

Allah korusun bıdıkcığım uyardığın için sagol 2 ay totomu yerden kaldırmıyım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…