2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bıdıkçım 3lü testte fotoğraf vermediler
malum burası boluu burda herşey oluu
3lü testi yaptırcak biyer bulduğuma şükrediyorum
14 haftalıkken erkek tahmininde bulunan doktor bi tane fotoğraf verdi
bak buda pipisi dedi ama hiçbişy belli diil simsiyah bi resim
doğru düzgün bi pipi resmi bile yok bebeğimin
istanbula doktoruma gidince ayrıntılı pipi resmi istiycem her açıdan çekilmişş

böyle ultrasonda yakınlaştırıp da bakıyolar ya, söyle dr a oraya zoom yapsın, öyle çeksin de versinn

kız denilenler erkek çıkıyo senin oğlan da istanbulda kız çıkmasın

ayyy kızlar demin bi markete çıktım geldimmmmm..
anammmm yerler nasıl buz öyle, nasıl kaygan, çok fena yanni kaldırımlar. hep caddeden yürüdüm valla
pek fena olmuş sokaklar

aynen ya ben az kalsın düşüyordum kaydım felan dengede zor durdum. arkadaş vardı yanımda sağolsun tuttu beni. ama varya ödüm koptu. Kırklarelinde tatil yapmıyorlar ya hamişlere işe gelmekten zaten nefret ediyorum üstüne hava şartları zorluyor.

kızlar doktorunuz size tahmini doğum tarihinizi söyledi mi?
internetteki hesaplayıcılarla tutuyor mu?

bana bişey demedi çünkü 38. haftaya kadar kalırlarsa(hayırlısıyle inşallah) 38. hafta alınacaklar

ama ultrason çıktılarında kızım için 27 haziran, oğlum için 2 temmuz yazıyor
nasıl olacaksa

senin için zaten geçerli olmayacaktır canım
zeseryan olacağından yeterince gelişince alırlar zaten senin bebekleri
aramızda 11 gün var gibi senle, kızına göre benimki de 16 haziranda olur gibi
zaten internette de 18 haziran yazıyor

kızlar doktorunuz size tahmini doğum tarihinizi söyledi mi?
internetteki hesaplayıcılarla tutuyor mu?

Benim doktorum her kontrolde yeni değerlerimi veriyor bütün bilgilerim yazıyor. SAT tarihime göre kaç haftalığım ve doğum tarihim yazıyor. bu internetteki ile tutuyor. ayriyeten bebeğim 4 gün önde ilerlediği için ultrason ölçümü ve doğum tarihim yer alıyor.

valla benim ultrason kağıdında da tüm değerler yazıyor
belki doğum tarihi de yazıyordur ama hiç dikkat etmedim galiba
bidaha bakayım belki görürürüm

2 doktorda erkek dedi ama fotoğrafı yok
kızada dönmez artık heralde :)

valla bana da 2 farklı doktor 3 defa erkek dedi
ama burda o kadar cinsiyeti değişen görünce ayrıntılıda acaba kız olur mu diye korkmuyor değilim
artık kıza dönse bile mavi tulumlar giyecek ne yapalım

utrasyon fotosunda gösteriyo beklenen dogum tarihi benimkide degişik her gitigimde ilk haziran 18 di sonra 14 dü oldu şimdide 12sine denk geliyo nasıl oluyo anlamıyorum

valla benim ultrason kağıdında da tüm değerler yazıyor
belki doğum tarihi de yazıyordur ama hiç dikkat etmedim galiba
bidaha bakayım belki görürürüm

yok kız ultrason kağıdında yazmıyor doktor böle test sonuçları olur ya onun gibi kağıt veriyor. ultrason ölçüm bilgileri yer alıyor ama ayrıntılı olarak.

senle aynıymış haftamız
ben de 20+3üm
12-16 arası diyelim o zaman biz

evet adet tarihime göre 20+3 ümde utrasyonda 21 +2 yım artık haziranın başından bekleyecem haşimdi ha yarın diye bidahiki kontrole 10 olurmuş git gide yaklaşıyo zaten dogum tarihi erkenmi doguracam ne

yok kız ultrason kağıdında yazmıyor doktor böle test sonuçları olur ya onun gibi kağıt veriyor. ultrason ölçüm bilgileri yer alıyor ama ayrıntılı olarak.

doktorum bana da veriyor ayrıntılı kağıt 3 haziran doğum tarihim normalde ama benim bebiş iriymiş 2 hafta önden gidiyormuş kızlar 21 mayıs yazıyo ultrasonda doğum tarihim.

Son düzenleme:
22-25 haziran arasında bişy diyolar banada her seferinde değişiyo sıkcam artık kendimi yengeç olsun çoocuğum :)

evet adet tarihime göre 20+3 ümde utrasyonda 21 +2 yım artık haziranın başından bekleyecem haşimdi ha yarın diye bidahiki kontrole 10 olurmuş git gide yaklaşıyo zaten dogum tarihi erkenmi doguracam ne
ben ultrasona göre 20+3üm
son adete göre 6 gün önden gidiyor benim de

doktorum bana da veriyor ayrıntılı kağıt 3 haziran doğum tarihim normalde ama benim bebiş iriymiş 2 hafta önden gidiyormuş kızlar 21 mayıs yazıyo ultrasonda doğum tarihim.

e ultrasona göre kaç haftalık görünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…