2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

neyse yaa bu kadar merak fazla bana
bekleyim en iyisi cuma randevu var zaten 8 gün kaldı
o zaman doktora sorarım nerde yazdığını ya da ne zaman olduğunu

neyse yaa bu kadar merak fazla bana
bekleyim en iyisi cuma randevu var zaten 8 gün kaldı
o zaman doktora sorarım nerde yazdığını ya da ne zaman olduğunu

kızlar benim doktorum ölçümleri yaparken kendi açıklıyor ama bebeğin iri olması ileri tarihi çıkartıyor ama bu demek değil ki o tarihte doğum olacak, sat'a denk gelen doğum tarihi neyse o zamanı baz alıyoruz dedi.

ama benim en başından beri sata göre 6 gün önden gidiyordu
yani crl iken de, şimdi de
yine de sata göre mi olur acaba

makineden makineye veya yaklaştırma oranına bağlı değişiyo
benim doktorum da bi keresinde zoom yapmadan ölçmüştü oğlan kızdan 2 gün önde çıktı ama imkansız
sonra yaklaştırıp ölçtü 4 gün geride

evet haklısın
o yüzden ölçümlerde farklı çıkabiliyor
aman yaa nasılsa doğarlar sağlıklı olsunlar da

doğumdan sonra bebği emzirmeden ağzına hurma sürüp zemzem verirsen çok zeki oluyomuş bebek yeğenime de yapmıştık şimdi maşallahı var ben de bebeğime ayırdım hac hurması ve zemzem inşlh benim prensesimde çok zeki olur

hiç duymamıştım
zemzem bulamam ama hurmayı denerim

evet haklısın
o yüzden ölçümlerde farklı çıkabiliyor
aman yaa nasılsa doğarlar sağlıklı olsunlar da

aynen öyle canım, bakın kızlar ikizler burcu olacak bebişlerimizin çoğu burç özelliklerine bakın yandık:))

İKİZLER BURCU ÇOCUĞU (21 Mayıs - 20 Haziran)

Hava elementinden olan İkizler tamamıyla akıl ve zekayla bağlantılıdır. Çok enerjik ve hareketli bebeklerdir, yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. İkizler çocukları, dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ebeveynlerini çok koştururlar. Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, çok gürültülüdürler, hayal gücü geniş ve çok zekidirler, el becerileri gelişmiştir, etrafları nda gördükleri her şey hakkında soru sorarlar, merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda bir çok şeyle ilgilenip, faklı alanlara yönelebilirler, küçük yaşlar da bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır.

Genellikle sosyal yönü kuvvetli olan ikizler, kolay dostluk ve arkadaşlık kurarlar, özgüvenleri güçlüdür. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammülleri yoktur, bu onları çılgına çevirir. İkizler burcunun en belirgin özelliği ise, hiç bir zaman tek bir şey ile yetinmeyip çok çabuk sıkılmalarıdır, çabuk sıkıldıklarından bir konu ile fazla ilgilenemezler. İlgilerini çabuk kaybettiği için okulda sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.

genel olarak özellikler iyi
ama ikiyüzlülük falan da var özelliklerde
burda yazmamışlar ama

sevgili kız anneleri bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenennlerin ^olsun hayırlısı olsun dediklerinde^ iki tane çakasınız geliyormu yoksa benmi çok psikopatım..

ay aynenn daha onunla kalsalar neyse bişey olmaz daha ilk çocuğun demezlermi ayyyyy beynimde şimşekler çakıyo resmen ama napıcan işte bilinçsiz cahil insanlar onlar

ay aynenn daha onunla kalsalar neyse bişey olmaz daha ilk çocuğun demezlermi ayyyyy beynimde şimşekler çakıyo resmen ama napıcan işte bilinçsiz cahil insanlar onlar

ben ikizlerimiz olacağını bilmeyenlere kızımız olacak diyorum
bazen hmm olsun diyen oluyo ve işin garibi içten tebrik edenler erkek, hmm olsun diyenler kadın
bu ne yaman çelişki

canım ilerleyen aylarda bir ankara buluşması yaparsak ve benim umreye gitmiş akrabalarım olursa (her yıl mart yada nisanda olur)
size getiririm

sevinirim valla
buluşma yaparsanız da seve seve katılırım
hacdan gelmiş hurma var şu anda evde,ben yiyordum ama 2 tane ayırırım oğlum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…