- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.441
Ben 21+3um toplam 5,5 kg aldim. Bana da cok geliyor ama napalim, hava sartlari yuzunden cok tikildik bu ay evde.
yok kız her gun yuruyuste yapıorum ama nafıle bende 21+2 yım 6 kılo almışım hatta cars gunu eşim işe gıdemedı yogun kar yagısı nedenıyle..
ve bız öglen 12 de bı cıktık saat 4 e kadar kar topu oynadık yuruyus yaptık karlara yattık resmen tabı bu benı etkılemedı desem yalannn dun kasıklarımın agrısından dısarı cıkamadım ama hergun yuruyus yapmaya özen gosterıorum en az 20 dk yuruyorum ama yıne kılo alıorum malesef sanırım ben cok cıkolata yıyorum ondan cunku yemesem kan sekerım dusuyor
hanımlar günaydınn nasılsınız?
şimdi benim doktorum agiden birinden duydum da bebeği kızmış ama bi elinin parmakları yokmuş..
ve dr bunu fark etmemiş dedi..
ay nasıl kötü oldum ayrıntılı da gözden kaçma gibi bi şey söz konusu olmaz dimi? :18:
kızlar parkyatağı çok tavsiye ediyorlar
hep bebek karyolası düşünüyorduk acaba park yatak mı alsam diye aklımdan geçmiyor değil :44:
bende park yatak almayı düşünüyorum hem yazın urfaya taşınıcam hemde eşimin memleketine kendi memleketime git gel toplayıp götürmem için büyüdüğündede ona oda yaparım genç odası alıcam kullansın uzun süre tabi rabbim nasip eerse
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller bu mübarek günde tüm dilekleriniz ve dualarınızın kabul olmasını dilerim dualarınızda bebeğimide unutmazsanız çok sevinirim çarşamba sonuçlarımı alıcam..
canım urfaya göreve mi gidicen ve neresine? benim eşim urfalı o yüzden merak ettim?
akıllıbıdık şimdi bakarken gördüm de carrefourun online alışverişi varmış
kapına getirip teslim ediyorlar
ben şimdi incelicem bebek bezlerini
siparişi veririm
sen de ilgilenirsen
Carrefour Sen-al Market
ay aldım nihayet test sonucumu dün eksik vermişler,doktorada gösterdim sorun yok dedi çok şükürr
yarın istanbula anneme gicem yaşasınn
pazarteside doktoruma gitcem oğluşumu görmeyeli uzuunnn zaman oldu
en son 12 haftalık fotografı var elimde ne büyümüştür şimdiye kadar :)
normal canım ama sen yine de biraz daha temkinli git.
ben olacağını zannetmiyorum canım çünkü ben bile saydım tek tek cd yede çektiği için hepsini tek tek sayabiliyoruz benim içim o konuda rahat.
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller bu mübarek günde tüm dilekleriniz ve dualarınızın kabul olmasını dilerim dualarınızda bebeğimide unutmazsanız çok sevinirim çarşamba sonuçlarımı alıcam..
dua ederken Kadınlar kulübü 2012 haziran anneleri topiğindeki tüm hamile arkadaşlar diyorum ben
bazen de "Allahım sen konuyu biliyorsun..amin" diyorum
Allahın izniyle hayırlı ve güzel sonuçlar alacaksın
için rahat olsun..
hatta şuan Ankarada Salâ veriliyor.. Sala ile ezan arasında eşref saati varmış, yani o an ne dilediysen kabul olur.
o yüzden şu 1 saati iyi değerlendirmek gerekiyor kızlar
İnşallah hepimizin evlatları sağlıklı ve akıllı olsun, sağlıkla dünyaya gelsinler ve sağlıkla,hayırla, huzurla büyütelim
HİMA VE İLK ben de urfalıyım kızlar, urfadayım şu an ama eşimin tayini yüzünden önümüzdek yıl başka memlekete taşınıcam
günaydın sanada hayırlı kandiller dün alışverişe çıkmıştın buldun mu bebişine güzel şeyler?
HİMA VE İLK ben de urfalıyım kızlar, urfadayım şu an ama eşimin tayini yüzünden önümüzdek yıl başka memlekete taşınıcam
bezden konu açılmışken,1 numara kaç paket alcaksınız,2 numara kaç paket alcaksınız??tecrübeli anneler yardımm:)
Saol canim. Aldim birkac seyAlinanlar listesine ekledim ama burayada ekleyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?