2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ben 21+3um toplam 5,5 kg aldim. Bana da cok geliyor ama napalim, hava sartlari yuzunden cok tikildik bu ay evde.

yok kız her gun yuruyuste yapıorum ama nafıle bende 21+2 yım 6 kılo almışım hatta cars gunu eşim işe gıdemedı yogun kar yagısı nedenıyle..
ve bız öglen 12 de bı cıktık saat 4 e kadar kar topu oynadık yuruyus yaptık karlara yattık resmen tabı bu benı etkılemedı desem yalannn dun kasıklarımın agrısından dısarı cıkamadım ama hergun yuruyus yapmaya özen gosterıorum en az 20 dk yuruyorum ama yıne kılo alıorum malesef sanırım ben cok cıkolata yıyorum ondan cunku yemesem kan sekerım dusuyor

kızlar parkyatağı çok tavsiye ediyorlar
hep bebek karyolası düşünüyorduk acaba park yatak mı alsam diye aklımdan geçmiyor değil :44:

canım çikolatayı bende çok severim ama hamileliğimden beri yedğim bir elin parmağını geçmez, çikolata isteğimi muzla gideriyorum ne zaman canım istese ufak bir muz yiyorum kesiyo o isteği sende bi dene istersen canım.

canım benim bi arkadaşa dr kolu yok demiş prof'a falan gittiler çok dr gezdiler bu çocuk sağlıklı hiç bişi yok dendi şimdi 3 yaşında maşallah eli kolu herşeyi tam..

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller bu mübarek günde tüm dilekleriniz ve dualarınızın kabul olmasını dilerim dualarınızda bebeğimide unutmazsanız çok sevinirim çarşamba sonuçlarımı alıcam..

kızlar parkyatağı çok tavsiye ediyorlar
hep bebek karyolası düşünüyorduk acaba park yatak mı alsam diye aklımdan geçmiyor değil :44:

bende park yatak almayı düşünüyorum hem yazın urfaya taşınıcam hemde eşimin memleketine kendi memleketime git gel toplayıp götürmem için büyüdüğündede ona oda yaparım genç odası alıcam kullansın uzun süre tabi rabbim nasip eerse

canım urfaya göreve mi gidicen ve neresine? benim eşim urfalı o yüzden merak ettim?

dua ederken Kadınlar kulübü 2012 haziran anneleri topiğindeki tüm hamile arkadaşlar diyorum ben
bazen de "Allahım sen konuyu biliyorsun..amin" diyorum

Allahın izniyle hayırlı ve güzel sonuçlar alacaksın
için rahat olsun..

hatta şuan Ankarada Salâ veriliyor.. Sala ile ezan arasında eşref saati varmış, yani o an ne dilediysen kabul olur.
o yüzden şu 1 saati iyi değerlendirmek gerekiyor kızlar
İnşallah hepimizin evlatları sağlıklı ve akıllı olsun, sağlıkla dünyaya gelsinler ve sağlıkla,hayırla, huzurla büyütelim

Son düzenleme:

cnm ben geçen akşam carrefour a gittim rafta ne kadan bez varsa aldım 6 paket bez için 100 tl verdik indirimlidir dimi?

hadi gözün aydın cnm...

normal canım ama sen yine de biraz daha temkinli git.

ben olacağını zannetmiyorum canım çünkü ben bile saydım tek tek cd yede çektiği için hepsini tek tek sayabiliyoruz benim içim o konuda rahat.

ay ne bilim birden işkillendim acaba arada başka dr gitmek gerekmi? aranızda böle bişi yapan varmı?

bu arada herkesin kandili ve cumas mübarek olsun...Rabbim hepimize sıkıntısız gebelik,hayırlı sağlıklı kolay doğumlar ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Allahım olmayanlara da en kısa sürede bu güzel duyguyu yaşatsın inş.. bunları yazarken kızım tekmeliyo beni sanırım benim dualarıma katılıyo...
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..

HİMA VE İLK ben de urfalıyım kızlar, urfadayım şu an ama eşimin tayini yüzünden önümüzdek yıl başka memlekete taşınıcam

kurban oldugum rabbim korusun yavrunu bişey çıkmaz inş....

Kizlar kilo mevzusunu da kafaya takmaya baslarsam yemeden icmecen kesilirim. Normal yiyorum, aksam altidan sonra birsey yememeye gayret ediyorum. Yine de haddinden fazla kilo alirsam napiyim canim sagolsun. Bana kalirsa normal sinirlardayiz, 22. Haftada 5,5-6 kg nun asiri oldugunu dusunmuorum acikcasi.

bezden konu açılmışken,1 numara kaç paket alcaksınız,2 numara kaç paket alcaksınız??tecrübeli anneler yardımm:)

amin cnm sağol cmlemizin inş...

günaydın sanada hayırlı kandiller dün alışverişe çıkmıştın buldun mu bebişine güzel şeyler?

Saol canim. Aldim birkac sey Alinanlar listesine ekledim ama burayada ekleyim..

Eklentiler

• $DSC_0178.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC_0172.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSC_0174.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 16
  • $DSC_0177.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSC_0176.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 21
HİMA VE İLK ben de urfalıyım kızlar, urfadayım şu an ama eşimin tayini yüzünden önümüzdek yıl başka memlekete taşınıcam

yaaaa nereye gidiyorsun yaaa biz bi tayin tebligatı gelince başlayış yapmaya geliriz urfaya sonra iznimi alıp döneceğiz geri ardahana.. eşimde dershanelere başvuracak.. ev kiraları çok fazlaymış orda yaaaaaaaa

bezden konu açılmışken,1 numara kaç paket alcaksınız,2 numara kaç paket alcaksınız??tecrübeli anneler yardımm:)

2 numara çok ara bir bezmiş canım onu anca 1 yada 2 paket tüketebilirmişiz...
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6 kg
3 numara 4-9 kg.. diye gidiyor

bence 1 numerodan den sonra 1 hafta 2 numara kullanıp sonra temelli 3 e geçilebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…