- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.401
iyi akşamlar kızlar,yarın ayrıntılı ultrasyn var çok heyecanlıyımmmmmm
selamunaleykümmm bugünün hamişleri yarının haziran anneleri...
masummmmm hoşgeldin tatlımmm yeni annemiz aramızda çok bekledi sabretti allah onada nasip etti
ne zaman hangi hafta bu ayrıntılı ultrason...?
napım artık ben de oğlumla kız tavlamaya falan gidrim
Gunaydin anneler
Kndiliniz mubarek olsun
Gunaydin anneler
Kndiliniz mubarek olsun
hayırlı cumalar ,hayırlı kandiller nur üstüne nur bugün hem cuma hem kandil iyi bir şekilde değerlendiririz inşallah.birazdan ayrıntılıya gidecemde idrara sıkışık olmam lazımmı??
hayırlı kandiller,hayırlı cumalar.ben henüz ayrıntılıya girmedim ama randevu aldım,randevu sırasında bana ne getirmem ne yapmam gerektiğinin yazdığı bir kağıt verdiler.orada idrarı sıkışık olmamanız gerekiyo diye yazıyo.
e canım sen de iki bebiş olunca normal sıkışmanben ikili teste sıkışık gitmiştim bebeklerin üzerinde zebella gibi idrar torbası görünüyordu
bebeklerin keseleri de altta fasülye gibi görünüyordu..doktor içim daraldı wc ye git öyle bakalım demişti
sonra yuvarlak hallerini aldı keseler ben de bir oh çektim
ister istemez sıkışamıyorum ben idrara kasıklarım ağrıyo bebekler kasılıyo resmen
Gunaydin kizlar. Yarin ben de detayli ultrasona giriyorum, cok heyecanliyim. Dun gece okanin programinda sezeryan konusu tartisildi. 1e kadar onu izledim, sonra da uyku tutmadi. 2012 ocak annelerine bakarsaniz 4 kisiden 3 u sezeryan olmus. Cok moralim bozuluyor bu mevzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?