2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

masummmmm hoşgeldin tatlımmm yeni annemiz aramızda çok bekledi sabretti allah onada nasip etti

Hoş buldum canım benim valla size imreniyorum ne güzel yolu yarıladınız bende bugünleri görücem inşallah Allahın izniyle
Ben daha keseyi görmedim öyle söyleyeyim pazartesi günü gidiyorum doktoruma inşallah

hayırlı cumalar ,hayırlı kandiller nur üstüne nur bugün hem cuma hem kandil iyi bir şekilde değerlendiririz inşallah.birazdan ayrıntılıya gidecemde idrara sıkışık olmam lazımmı??

herkeseee günaydınhayırlı kandilller allah her şeyi herkesin gönlüne göre versin..başkasını duası daha kabul olurmuş diye duymuştum,dualarda tüm hamileleri unutmayalım;:)

hayırlı cumalar ,hayırlı kandiller nur üstüne nur bugün hem cuma hem kandil iyi bir şekilde değerlendiririz inşallah.birazdan ayrıntılıya gidecemde idrara sıkışık olmam lazımmı??

hayırlı kandiller,hayırlı cumalar.ben henüz ayrıntılıya girmedim ama randevu aldım,randevu sırasında bana ne getirmem ne yapmam gerektiğinin yazdığı bir kağıt verdiler.orada idrarı sıkışık olmamanız gerekiyo diye yazıyo.

ben ikili teste sıkışık gitmiştim bebeklerin üzerinde zebella gibi idrar torbası görünüyordu
bebeklerin keseleri de altta fasülye gibi görünüyordu..doktor içim daraldı wc ye git öyle bakalım demişti
sonra yuvarlak hallerini aldı keseler ben de bir oh çektim

ister istemez sıkışamıyorum ben idrara kasıklarım ağrıyo bebekler kasılıyo resmen

günaydın herkese... hayırlı cumalar.. mübarek kandiller diliyorum......

Gunaydin kizlar. Yarin ben de detayli ultrasona giriyorum, cok heyecanliyim. Dun gece okanin programinda sezeryan konusu tartisildi. 1e kadar onu izledim, sonra da uyku tutmadi. 2012 ocak annelerine bakarsaniz 4 kisiden 3 u sezeryan olmus. Cok moralim bozuluyor bu mevzuya.

e canım sen de iki bebiş olunca normal sıkışman

vallahi ben de çok üzülüyorum ama sağlık bakanlığı bir cihaz çıkaracakmış diye duymuştum,hatta sağlık çalışanlarına bu konuda eğitim verilecekmş..bu cihaz bziim doğum anındaki sağlık durumumuzu gösterecek,kaydedeeck.yani sağlığımız el vermiyorsa sezeryan yapacaklar,eğer hastanın izni olmadan keyfi yapılırsa ceza kesilecekmiş.ama ne zamana yetişir bilmiyorum.inş. bize yetişir:26:

kızlarr bim e dijital kulaktan ateş ölçer gelmiş ablam almış bana çok güzel net sonuç veriyo ucuzda 25 tl 2 yıl garantili evden alıp eve teslim garantisi var beğendm ben çok hantal deil bilginize bebek gerçleride varmış heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…