2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de gönülden ve mideden urfalıyım
bayılırım lahmacunu patlıcan közlemesiyle yemeye çok çok severim.. feci halde aşerdim şuan

ya cnm benim o zaman gönülden ve mideden hemşeriyiz evet tatlım yazın olur o dediğin şey..
ama istersen közlenmiş patlıcan gönderebilirim sana nasılsa lahmacunu her yerde bulabilirsin...

Saol canim. Aldim birkac sey Alinanlar listesine ekledim ama burayada ekleyim..

cnm hepsini güle güle ve sağlıkla giysin minnoşun inş..

yaaaa nereye gidiyorsun yaaa biz bi tayin tebligatı gelince başlayış yapmaya geliriz urfaya sonra iznimi alıp döneceğiz geri ardahana.. eşimde dershanelere başvuracak.. ev kiraları çok fazlaymış orda yaaaaaaaa

cnm benim eşim egeli urfada görevi bitiyo mecburen tayin oluyoruz..
ege tarafını düşünüyo eşim ama yine de kısmet...
evet cnm urfada yeme-içme gezme kısaca herşey ucuz pahalı olan tek şey ev fiyatları ve kiraları..
kombili lüx bi dairede ya da sitede oturacaksan 700-800 gözden çıkar derim...
normal daireler 500 den başlar..eşim de sırf kiiraya çıkmayalım diye lojman hakkımız bitince tayin isteyecek..

kurban oldugum rabbim korusun yavrunu bişey çıkmaz inş....

amin canlarım inş. şimdi burdada sala okunuyor bende hepimiz için dua ettim bu gecede unutmuycam..

valla cnm muzda yıyorum ama kesmıor benı en az bı gofret yıyorum anca kesıyorr

ya kızlar bız 6 kılo aldık ok sızler kaç kılo aldınız?

ya cnm benim o zaman gönülden ve mideden hemşeriyiz evet tatlım yazın olur o dediğin şey..
ama istersen közlenmiş patlıcan gönderebilirim sana nasılsa lahmacunu her yerde bulabilirsin...

Allah razı olsun canımmmm
közlenmiş patlıcan konservelerim var çok şükür
annem yazın bulduğu herşeyin konservesini yapmıştı (bıdık hamile olursa kesin bunları ister diye)
anneciğimin içine doğmuş demekki

bu akşam inşallah açılacak 1tanesi

Tesekkur ederim annisler.Sizin bebisiniz daha guzel cicileri olsun..

Sizlerde sIk sIk acikiyormusunuz? Benim bu hafta istahim daha cok acildi.Agzim hic bos durmuyor

burdada pahalı zaten evler biraz rahat ederiz ümit etmiştik nasip artık yaa bende şuanda zaten burda toki evinde oturuyorum 500 kira+ 70 aidat veriyorum ama normalde burdada kiralar 650-700 tek fark orda yakıt az olur burda 8 ay kış oldugundan

ben sağlık memuruyum canım urfa sağlık müdürlüğüne tayinim çıktı benimde eşim osmaniyeli oraya yakın...

anladım canım.

HİMA VE İLK ben de urfalıyım kızlar, urfadayım şu an ama eşimin tayini yüzünden önümüzdek yıl başka memlekete taşınıcam

benim eşim siverekli canım ama istanbulda doğmuş büyümüş babası falan orda doğmuş sonra istanbula gelmiş, sen neresindesin urfanın?

amin canlarım inş. şimdi burdada sala okunuyor bende hepimiz için dua ettim bu gecede unutmuycam..

diline sağlık cnm ....

valla cnm muzda yıyorum ama kesmıor benı en az bı gofret yıyorum anca kesıyorr

ya kızlar bız 6 kılo aldık ok sızler kaç kılo aldınız?

cnm 2 hafta önce 10 kilo almıştım şimdi 12 kilo garanti moral olsun sana

kızlar bir konuda vicdanım çok rahatsız ben nerdeyse 2006 dan veri 5 vakit namazımı kılıyordum ama 2-3 aydır hiç içimden gelmşiyor kılmak istiyorum ama sonradan vazgeçiyorum biliyorum şeytan vesvese veriyor ama acaip rahatsızım

ben 18 haftadan sonra ara ara hissetmeye başladım.az mı hareket ediyor endişesiyle doktoruma sordum nasıl hareketleri diye. çok iyi çok hareketli bi bebek dedi.bi hafta sonra yani dün renkli ultrasona girdim.uyuduğu ana denk geldi.çok fazla hareket göremedim.bu da canımı sıktı.aç olduğumuz zaman uyuyormuş galiba. ama ben gitmeden önce cikolatadır fındık fıstıktır yemiştim hep.bazı sabahlar çok hareket yok öğleden sonra ve gece hareketlenme oluyor.ya da ben öyle hissediyorum.Merek ettim sizlerde durum nasıl diye?

"Ey âlimlerin Alîmi.Zamanın Sahibi.
Ey tevbekârların Tevvâbı.

Sen affı seversin.Rahman ve Rahim olan adınla,gaflete merhamet edersin.Bana verdiğin kelimelerden okuyorum ki Sen,Sen'den dönenlere bile geri dönerlerse gel,diyeceksin. Altından buzağıya tapanları bile eğer af dilerlerse, affedeceksin.

Kıyas değil ümit.Beni de affet.
Ben kendimi affetmesem bile Sen beni affet."

hayırlı kandiller,hayırlı cuma'lar bacılar.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin yuvasına sağlık,sıhhat,bereket,huzur ve tükenmez sevgi versin.yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin,hep güzel günlerini göstersin bizlere İnşaALLAH.

bimde kulaktan ateşölçer satılıyormuş 25 tlye
2012 mart annelerinden biri "bu kampanya daha önce de oldu biz aldık 2 yıldır kullanıyoruz memnunuz" demiş:44:
alınabilir mi acep yoksa 25 tl boşa mı verilmiş olur ????

ahh canım benim tam da içimden geçenler

ne demek cnm ya bende yazdan közleyip dolama atmıştım
bi de bizde her mahallede fırın olduğundan közleme derdi yok hemen pişirir tazecik yollardım sana..

tesekkur ederim annisler.sizin bebisiniz daha guzel cicileri olsun..

Sizlerde sık sık acikiyormusunuz? Benim bu hafta istahim daha cok acildi.agzim hic bos durmuyor

beni sorma aylardır öyleyim cnm

orda da kiralar öyleyse yadırgamazsınız
Haklısın burda şubat sonunda bahar gelir o yönden sıkıntı yok..
Ama urfa rahat şehirdr memur şehridr insanlar sıcaktır yabancıyı severler siz aslen nerelisiniz?

anladım canım.

Benim eşim siverekli canım ama istanbulda doğmuş büyümüş babası falan orda doğmuş sonra istanbula gelmiş, sen neresindesin urfanın?

anladım cnm.. Benim baba tarafım yıllar öncesinden mardinden urfaya gelmiş anne tarafım ise urfa merkez..
Bende merkezde doğdum yani urfanın yerlisiyiz..

canım bende de aynı uyuduğu zaman hareket etmiyor özellikle bacaklarımı uzatıp sırt üstü yattığım zaman çok oynuyo.

Ben kendi hissettigime göre normal gibi.
Bende ilk 18. haftada hissettim. O hafta 2-3 defa en fazla. Bu hafta dahada cok hissettim ama genelde sabahlari, aksam ve geceleri. Öglen tik yok.Yani vardir ama hissedemiyorum.
Ki zaten erken.
Bence endiselenme hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…