- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.461
ben de gönülden ve mideden urfalıyım
bayılırım lahmacunu patlıcan közlemesiyle yemeye çok çok severim.. feci halde aşerdim şuan
Saol canim. Aldim birkac seyAlinanlar listesine ekledim ama burayada ekleyim..
yaaaa nereye gidiyorsun yaaabiz bi tayin tebligatı gelince başlayış yapmaya geliriz urfaya sonra iznimi alıp döneceğiz geri ardahana.. eşimde dershanelere başvuracak.. ev kiraları çok fazlaymış orda yaaaaaaaa
2 numara çok ara bir bezmiş canım onu anca 1 yada 2 paket tüketebilirmişiz...
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6 kg
3 numara 4-9 kg.. diye gidiyor
bence 1 numerodan den sonra 1 hafta 2 numara kullanıp sonra temelli 3 e geçilebilir..
dua ederken Kadınlar kulübü 2012 haziran anneleri topiğindeki tüm hamile arkadaşlar diyorum ben
bazen de "Allahım sen konuyu biliyorsun..amin" diyorum
Allahın izniyle hayırlı ve güzel sonuçlar alacaksın
için rahat olsun..
hatta şuan Ankarada Salâ veriliyor.. Sala ile ezan arasında eşref saati varmış, yani o an ne dilediysen kabul olur.
o yüzden şu 1 saati iyi değerlendirmek gerekiyor kızlar
İnşallah hepimizin evlatları sağlıklı ve akıllı olsun, sağlıkla dünyaya gelsinler ve sağlıkla,hayırla, huzurla büyütelim
kurban oldugum rabbim korusun yavrunu bişey çıkmaz inş....
canım çikolatayı bende çok severim ama hamileliğimden beri yedğim bir elin parmağını geçmez, çikolata isteğimi muzla gideriyorum ne zaman canım istese ufak bir muz yiyorum kesiyo o isteği sende bi dene istersen canım.
Kizlar kilo mevzusunu da kafaya takmaya baslarsam yemeden icmecen kesilirim. Normal yiyorum, aksam altidan sonra birsey yememeye gayret ediyorum. Yine de haddinden fazla kilo alirsam napiyim canim sagolsun. Bana kalirsa normal sinirlardayiz, 22. Haftada 5,5-6 kg nun asiri oldugunu dusunmuorum acikcasi.
ya cnm benim o zaman gönülden ve mideden hemşeriyiz evet tatlım yazın olur o dediğin şey..
ama istersen közlenmiş patlıcan gönderebilirim sana nasılsa lahmacunu her yerde bulabilirsin...
ya kızlar bız 6 kılo aldık ok sızler kaç kılo aldınız?
ya cnm benim o zaman gönülden ve mideden hemşeriyiz evet tatlım yazın olur o dediğin şey..
ama istersen közlenmiş patlıcan gönderebilirim sana nasılsa lahmacunu her yerde bulabilirsin...
cnm hepsini güle güle ve sağlıkla giysin minnoşun inş..
cnm benim eşim egeli urfada görevi bitiyo mecburen tayin oluyoruz..
ege tarafını düşünüyo eşim ama yine de kısmet...
evet cnm urfada yeme-içme gezme kısaca herşey ucuz pahalı olan tek şey ev fiyatları ve kiraları..
kombili lüx bi dairede ya da sitede oturacaksan 700-800 gözden çıkar derim...
normal daireler 500 den başlar..eşim de sırf kiiraya çıkmayalım diye lojman hakkımız bitince tayin isteyecek..
ben sağlık memuruyum canım urfa sağlık müdürlüğüne tayinim çıktı benimde eşim osmaniyeli oraya yakın...
HİMA VE İLK ben de urfalıyım kızlar, urfadayım şu an ama eşimin tayini yüzünden önümüzdek yıl başka memlekete taşınıcam
amin canlarım inş. şimdi burdada sala okunuyor bende hepimiz için dua ettim bu gecede unutmuycam..
valla cnm muzda yıyorum ama kesmıor benı en az bı gofret yıyorum anca kesıyorr
Saol canim. Aldim birkac seyAlinanlar listesine ekledim ama burayada ekleyim..
valla cnm muzda yıyorum ama kesmıor benı en az bı gofret yıyorum anca kesıyorr
"Ey âlimlerin Alîmi.Zamanın Sahibi.
Ey tevbekârların Tevvâbı.
Sen affı seversin.Rahman ve Rahim olan adınla,gaflete merhamet edersin.Bana verdiğin kelimelerden okuyorum ki Sen,Sen'den dönenlere bile geri dönerlerse gel,diyeceksin. Altından buzağıya tapanları bile eğer af dilerlerse, affedeceksin.
Kıyas değil ümit.Beni de affet.
Ben kendimi affetmesem bile Sen beni affet."
hayırlı kandiller,hayırlı cuma'lar bacılar.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin yuvasına sağlık,sıhhat,bereket,huzur ve tükenmez sevgi versin.yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin,hep güzel günlerini göstersin bizlere İnşaALLAH.
allah razı olsun canımmmm
Közlenmiş patlıcan konservelerim var çok şükür
annem yazın bulduğu herşeyin konservesini yapmıştı (bıdık hamile olursa kesin bunları ister diye)
anneciğimin içine doğmuş demekki
bu akşam inşallah açılacak 1tanesi
tesekkur ederim annisler.sizin bebisiniz daha guzel cicileri olsun..
Sizlerde sık sık acikiyormusunuz? Benim bu hafta istahim daha cok acildi.agzim hic bos durmuyor
burdada pahalı zaten evler biraz rahat ederiz ümit etmiştik nasip artık yaa bende şuanda zaten burda toki evinde oturuyorum 500 kira+ 70 aidat veriyorum ama normalde burdada kiralar 650-700 tek fark orda yakıt az olur burda 8 ay kış oldugundan
anladım canım.
Benim eşim siverekli canım ama istanbulda doğmuş büyümüş babası falan orda doğmuş sonra istanbula gelmiş, sen neresindesin urfanın?
ben 18 haftadan sonra ara ara hissetmeye başladım.az mı hareket ediyor endişesiyle doktoruma sordum nasıl hareketleri diye. çok iyi çok hareketli bi bebek dedi.bi hafta sonra yani dün renkli ultrasona girdim.uyuduğu ana denk geldi.çok fazla hareket göremedim.bu da canımı sıktı.aç olduğumuz zaman uyuyormuş galiba. ama ben gitmeden önce cikolatadır fındık fıstıktır yemiştim hep.bazı sabahlar çok hareket yok öğleden sonra ve gece hareketlenme oluyor.ya da ben öyle hissediyorum.Merek ettim sizlerde durum nasıl diye?
ben 18 haftadan sonra ara ara hissetmeye başladım.az mı hareket ediyor endişesiyle doktoruma sordum nasıl hareketleri diye. çok iyi çok hareketli bi bebek dedi.bi hafta sonra yani dün renkli ultrasona girdim.uyuduğu ana denk geldi.çok fazla hareket göremedim.bu da canımı sıktı.aç olduğumuz zaman uyuyormuş galiba. ama ben gitmeden önce cikolatadır fındık fıstıktır yemiştim hep.bazı sabahlar çok hareket yok öğleden sonra ve gece hareketlenme oluyor.ya da ben öyle hissediyorum.Merek ettim sizlerde durum nasıl diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?