2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın annelerr,hayırlı kandillerr
anneme gidicem bugün istanbula 3-4 pek takip edemiycem sizi
telefondan girerim artık,ayrıntılıya gircek olanlara şimdiden hayırlı haber diliyorum
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

bi aksilik olmazsa normal dogum yapmalı ya bayanlar hem kendisi hemde bebeği için sezeryan kolay görünüyo acı çekilmiyor sanıyor ama belki daha fazla acı çekiyorsun

bi aksilik olmazsa normal dogum yapmalı ya bayanlar hem kendisi hemde bebeği için sezeryan kolay görünüyo acı çekilmiyor sanıyor ama belki daha fazla acı çekiyorsun

şartlar elverirse ya da doktorumuz kandırıp(para almak için)sezeryan demezse inş. normal doğum yaparız...
bu arada tatilde nasıl da killo almışım nerdeyse 1,5 kilo almışım..toplamda 3,5 aldım moralim bozuldu yaaa43:

normal canım takma kafana o kadr bebeişde büyüyo onunda belli klosu var plesenta var suyun var ödemlerin varr hepside kilo olmuyo hiç takma kafana

ben şimdiden korkuorum sezeryanı düşündükçe tırsıyorum yaaa

Son düzenleme:
günaydın kızlar

Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
hepimize hayırlı kandiller.. tüm dualarımızın kabül olmasını diliyorum....

kızlar ben de hamılelıgım den bu yana tam 6 kılo almışım 54 tum suan 60 olmuşum kendımı cok kılolu hıssedıorum sıze sorum 6 kılo almak çokmu yoksa normal mı?

bebişimde suan 480 gr olmuş:))

hanımlar günaydınn nasılsınız?
şimdi benim doktorum agiden birinden duydum da bebeği kızmış ama bi elinin parmakları yokmuş..
ve dr bunu fark etmemiş dedi..
ay nasıl kötü oldum ayrıntılı da gözden kaçma gibi bi şey söz konusu olmaz dimi? :18:

senınde mevlıd kandılın mubarek olsun tum musluman alemının mevlid kandılını kutluyorum..

herkese günaydın hayırlı cumalar, hayırlı kandiller... dualarımızda birbirimizi unutmayalım bugün lütfen hem hamilelerin duası kabul olur hemde başkasına edilen dualar daha sevap. Şu çifte mübarek günde Allah bütün hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin, kolay doğumlar versin. Allah hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın, herkesin evine sağlık, mutluluk, huzur, bereket versin.

amin ecmain Allah razı olsun canım bugece ve her namazlarımızda dualarda buluşalım inşaALLAH Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

amin ne güzel dualar bunlar

normal canım ama sen yine de biraz daha temkinli git.

ben olacağını zannetmiyorum canım çünkü ben bile saydım tek tek cd yede çektiği için hepsini tek tek sayabiliyoruz benim içim o konuda rahat.

cnm bizimkini kesin dememişti zaten % 80 demişti,ben çok sevinince de annesi çok heveslenme bazen erkek pipiyi saklıyor demişti....
o yüzden çok da büyük bir yıkım yaşamadım ama tabi buruldum bir.....

anladım cnm zaten saglıklı olması daha önemlı benım de oğluşum olcak ıns çars gunu gıttık doktorumuza yıne erkek dedı senın oğlan cok oynuyor pıpısı nı sureklı gösterıyor dedı:)))
ya ınsan ılk dedıgıne alısıyor tabı bende oğlusuma alıstım kız deselerdı bı burulurdum sanırım

herkesin mevlid kandili mübarek olsun. Allah gönlümüze göre verir inş. dualarımızı eksik etmeyelim. Bebişlerimize Allah uzun mutlu güzel ve sağlıklı ömürler yazsın inş.

amin.ne kadar güzel dua,,allah dualarımızı kabul etsin meleklerimizi bize bağışlasın,sağlıkla kucağımıza aalım.

normal canım ama sen yine de biraz daha temkinli git.

ben olacağını zannetmiyorum canım çünkü ben bile saydım tek tek cd yede çektiği için hepsini tek tek sayabiliyoruz benim içim o konuda rahat.

valla cnm sabahları ıkı dılım ekmek zeytın peynır vede pekmez bal bı tanede yumurta yıyorum öglenlerı desen bı tabagı doldurmcak kadar yemek bı kase yogurt bı dılım ekmek onuda bazen yıyemıyorum ekmekten tıksındım yıyemıorum nedense akşamları ıse balık,köfte,veya sebze yemeklerı bı tabagı gecmıor ama mutlaka hergun 3 cevız ıkı kasık pekmez bı kase yogurt veya 1 bardak sut 2-3 portakal yıyorum portakal olmazsada elma yada muz yıyorum
bazende öle kötu oluyorum kı sabahtan aksama kadar yemek yıyemıor sureklı kusuyorum ((
ve bu halde bıde kılo alımım cok fazla ılerlıor benım

Ben 21+3um toplam 5,5 kg aldim. Bana da cok geliyor ama napalim, hava sartlari yuzunden cok tikildik bu ay evde.

ben evde düzenli yerim her şeyi,saatlidir neredeyseyalnız tatilde annemlerde,kayınvalidemde ne zaman ne ikram ederlerse onu yedim.10 günde 1,5 kilohemen çayda şekeri kestim,ekmeği azalttım..bebeğimin aldığını bilsem amenna ama benimki sanki toto oluyor

bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip eder inş. Diğer yavrumunda şefaatine nail eyler inş. Rabbim........ bu gece inşallah rüyamda görürüm. benim kuzumda regaip kandilinde dogmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…