- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.421
bi aksilik olmazsa normal dogum yapmalı ya bayanlar hem kendisi hemde bebeği için sezeryan kolay görünüyo acı çekilmiyor sanıyor ama belki daha fazla acı çekiyorsun
şartlar elverirse ya da doktorumuz kandırıp(para almak için)sezeryan demezse inş. normal doğum yaparız...
bu arada tatilde nasıl da killo almışım nerdeyse 1,5 kilo almışım..toplamda 3,5 aldım moralim bozuldu yaaa43:
günaydın kızlar
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
hepimize hayırlı kandiller.. tüm dualarımızın kabül olmasını diliyorum....
günaydın kızlar
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
herkese günaydın hayırlı cumalar, hayırlı kandiller... dualarımızda birbirimizi unutmayalım bugün lütfen hem hamilelerin duası kabul olur hemde başkasına edilen dualar daha sevap. Şu çifte mübarek günde Allah bütün hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin, kolay doğumlar versin. Allah hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın, herkesin evine sağlık, mutluluk, huzur, bereket versin.
kızlar ben de hamılelıgım den bu yana tam 6 kılo almışım 54 tum suan 60 olmuşum kendımı cok kılolu hıssedıorum sıze sorum 6 kılo almak çokmu yoksa normal mı?
bebişimde suan 480 gr olmuş:))
hanımlar günaydınn nasılsınız?
şimdi benim doktorum agiden birinden duydum da bebeği kızmış ama bi elinin parmakları yokmuş..
ve dr bunu fark etmemiş dedi..
ay nasıl kötü oldum ayrıntılı da gözden kaçma gibi bi şey söz konusu olmaz dimi? :18:
cnm bizimkini kesin dememişti zaten % 80 demişti,ben çok sevinince de annesi çok heveslenme bazen erkek pipiyi saklıyor demişti....
o yüzden çok da büyük bir yıkım yaşamadım ama tabi buruldum bir.....
günaydın kızlar
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
herkese günaydın hayırlı cumalar, hayırlı kandiller... dualarımızda birbirimizi unutmayalım bugün lütfen hem hamilelerin duası kabul olur hemde başkasına edilen dualar daha sevap. Şu çifte mübarek günde Allah bütün hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin, kolay doğumlar versin. Allah hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın, herkesin evine sağlık, mutluluk, huzur, bereket versin.
amin ecmain Allah razı olsun canım bugece ve her namazlarımızda dualarda buluşalım inşaALLAH Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
normal canım ama sen yine de biraz daha temkinli git.
ben olacağını zannetmiyorum canım çünkü ben bile saydım tek tek cd yede çektiği için hepsini tek tek sayabiliyoruz benim içim o konuda rahat.
Ben 21+3um toplam 5,5 kg aldim. Bana da cok geliyor ama napalim, hava sartlari yuzunden cok tikildik bu ay evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?