- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.501
canım eğer istiyosan iç arada sırada bişey olmaz aşırısı zarar.
ne bilim öyle ağlayınca falan bulamazmışsın gibi geldi
bende alıcagım park yatağa karar verdım kraft 504 grı kırmızı alıcam bencede park yatak daha mantıklı..yazın ablama gıdersem yanı canakkaleye felan onuda götururum yanımda dıorum
kafeinsiz kahveler var
ben starbuckstan aliyorum
ama bicok markanin da var
kafeinsiz kahveler var
ben starbuckstan aliyorum
ama bicok markanin da var
her gün mutlaka çay ıcıorum ya cayda zararlı ımıs ee bıde kahve ıcmıyım dıorum artık domatesı de kestım onun yerıne havuc salatası yapıorum salatalık ta yemıorum ay en sevdıgım koladır kolayı bıle cay bardagıyla haftada en fazla bı bardak oda canım cok ısterse ayyy ben normalde acıktıgımı hıssetmeyen bırı olarak suan hayatım da ılk kez 60 kıloyu gordum şok oldum kızlar yaaa
ben de kraftın bu modelini beğeniyorum.ben de yatak odama koymak üzere park yatak alcağım.evimde iki oda müsait,oda yapmayı da çok istiyorum.380 tl ye çocuk odası takımı gördüm onu alcağım bir de..dolabı,şifonyeri,beşiği var,fiyatı uygun oda yapmayı da çok istiyorum,yani odadan çok kıyafetlerini düzgünce dolaba koymayı çok istiyorum o yüzden onu da alacağım:)
kızlar yaaa 6. ayda aşerilir mi... dün rüyamda sabaha kadar fırında açma bekledim sıcak sıcak çıksın da alayım diye... soğukları da yemiyorum:)) kalktım bir canım istemiş... eşim gidecekti yapma yaaa gitme hava bozuk dedim... diyor ki "off ya nasıl hamilesin erik canın istiyor 3 ay sonra çıkar yerim deyip aratmıyorsun, açma görüyorsun rüyanda haftasonu yerim soğukta gitme diyorsun sen nasılll hamilesinnn offf off " diyor:)))
valla cnm ben sultangazıdeyım nerden bulım starbucks ı normal olarak yanııı buralarda bulunmuyor ee asırı uzak bır yerlere de cıkmıorum cunku hamılelıkten bu yana bayılma huyum var
erilir canım doğurana kadar erilir merak etme, eşin madem gidiyodu almaya engel olmasaydın keşke ertelemiş olmazdın.
canım bende hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım hiç adet olmadan devam ettim ama bulantılarımın olduğunda bide işte bu aralar arada kaçırıklarım onları kılamadığım zamanlar oluyor malesef Allah affetsin.zaten işe gittiğim zaman hiç birini kılamıyorum bi tek yatsıya yetişiyorum diğer namazlarımı kaza yapıyorum inş. rabbim kabul ediyordur..kızlar bir konuda vicdanım çok rahatsız ben nerdeyse 2006 dan veri 5 vakit namazımı kılıyordum ama 2-3 aydır hiç içimden gelmşiyor kılmak istiyorum ama sonradan vazgeçiyorum biliyorum şeytan vesvese veriyor ama acaip rahatsızım
amin canım cümlemize inş."Ey âlimlerin Alîmi.Zamanın Sahibi.
Ey tevbekârların Tevvâbı.
Sen affı seversin.Rahman ve Rahim olan adınla,gaflete merhamet edersin.Bana verdiğin kelimelerden okuyorum ki Sen,Sen'den dönenlere bile geri dönerlerse gel,diyeceksin. Altından buzağıya tapanları bile eğer af dilerlerse, affedeceksin.
Kıyas değil ümit.Beni de affet.
Ben kendimi affetmesem bile Sen beni affet."
hayırlı kandiller,hayırlı cuma'lar bacılar.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin yuvasına sağlık,sıhhat,bereket,huzur ve tükenmez sevgi versin.yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin,hep güzel günlerini göstersin bizlere İnşaALLAH.
canım seninde kandilin mübarek olsun..Mevlud kandilimiz mübarek olsun tüm teyzoşlarımız ve karınlarındaki melekleri... kızlarrrr hamişlerin duası kabul olurmuş bugün dua mesaisini uzun tutalım bu fırsatı kaçırmayalım... hem kandil hem hamişlik oh oh:=)) eh bizide unutmayın... hepiniz dualarımdasınız...
amin canım seninde kandilin mübarek olsun..bebişinede maşallahKızlaarr hayırlı cumalar.. Kandiliniz mübarek olsun.Mevlam hakkınızda hayırlı olan dualarını kabul eylesin inş.. Bu sabah kızımı gördüm geldim,maşallah kıpır kıpırdı,ben özele gidiyorum normalde,kontrol gününü beklemeden devlete gittim,doktor kıza benzettim ismini de koydum dedi,adı fatma olsun dedi:) Adını koyduk Elif olcak inş ama göbek adını fatma koyacaktık zaten dedim,güldü:)
kızlar yaaa 6. ayda aşerilir mi... dün rüyamda sabaha kadar fırında açma bekledim sıcak sıcak çıksın da alayım diye... soğukları da yemiyorum:)) kalktım bir canım istemiş... eşim gidecekti yapma yaaa gitme hava bozuk dedim... diyor ki "off ya nasıl hamilesin erik canın istiyor 3 ay sonra çıkar yerim deyip aratmıyorsun, açma görüyorsun rüyanda haftasonu yerim soğukta gitme diyorsun sen nasılll hamilesinnn offf off " diyor:)))
kızlar saçlarım çok dökülüyor hamilelikten sanırım daha önce hiç bu şekilde olmamıştı bana önereceğiniz bi şampuan varmı??
canım demir ölçümün yapıldı mı?
benim de gebelik öncesi çok dökülüyordu
demir eksikliğindenmiş
demir düzene girince saç dökülmem durdu
demir ilacı kullanıyor musun?
önce kaynağını bulmaya çalış bence
eğer bir sağlık nedeni bulunamazsa bioblas bioxcin kullanabilirsin
hoşbulduk canım,3 silahşörler bugün nasılsınız:)duaların için amiinnn
hoşgeldin
ahh ah aynı şeyleri yaşıyorum seninle,bazen şeytanı devirip yasin okuyunca bile mutlu oluyorum ama namazlarımı çok savsakladımahh canım benim tam da içimden geçenler
sana ve kuzunada hayırlı kandiller canım,her duamda anıyorum sizleride,sizde bizi unutmayın:)Mevlud kandilimiz mübarek olsun tüm teyzoşlarımız ve karınlarındaki melekleri... kızlarrrr hamişlerin duası kabul olurmuş bugün dua mesaisini uzun tutalım bu fırsatı kaçırmayalım... hem kandil hem hamişlik oh oh:=)) eh bizide unutmayın... hepiniz dualarımdasınız...
Kızlaarr hayırlı cumalar.. Kandiliniz mübarek olsun.Mevlam hakkınızda hayırlı olan dualarını kabul eylesin inş.. Bu sabah kızımı gördüm geldim,maşallah kıpır kıpırdı,ben özele gidiyorum normalde,kontrol gününü beklemeden devlete gittim,doktor kıza benzettim ismini de koydum dedi,adı fatma olsun dedi:) Adını koyduk Elif olcak inş ama göbek adını fatma koyacaktık zaten dedim,güldü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?