2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım eğer istiyosan iç arada sırada bişey olmaz aşırısı zarar.

her gün mutlaka çay ıcıorum ya cayda zararlı ımıs ee bıde kahve ıcmıyım dıorum artık domatesı de kestım onun yerıne havuc salatası yapıorum salatalık ta yemıorum ay en sevdıgım koladır kolayı bıle cay bardagıyla haftada en fazla bı bardak oda canım cok ısterse ayyy ben normalde acıktıgımı hıssetmeyen bırı olarak suan hayatım da ılk kez 60 kıloyu gordum şok oldum kızlar yaaa

bende alıcagım park yatağa karar verdım kraft 504 grı kırmızı alıcam bencede park yatak daha mantıklı..yazın ablama gıdersem yanı canakkaleye felan onuda götururum yanımda dıorum

ben de kraftın bu modelini beğeniyorum.ben de yatak odama koymak üzere park yatak alcağım.evimde iki oda müsait,oda yapmayı da çok istiyorum.380 tl ye çocuk odası takımı gördüm onu alcağım bir de..dolabı,şifonyeri,beşiği var,fiyatı uygun oda yapmayı da çok istiyorum,yani odadan çok kıyafetlerini düzgünce dolaba koymayı çok istiyorum o yüzden onu da alacağım:)

kafeinsiz kahveler var
ben starbuckstan aliyorum
ama bicok markanin da var

valla cnm ben sultangazıdeyım nerden bulım starbucks ı normal olarak yanııı buralarda bulunmuyor ee asırı uzak bır yerlere de cıkmıorum cunku hamılelıkten bu yana bayılma huyum var

kafeinsiz kahveler var
ben starbuckstan aliyorum
ama bicok markanin da var

bende midpoint te içtim kafeinsiz kahveyi ve tchibo markasında alıp evde kendinde yapabilirsin canım.

cnm bende oda ıstıordum fakat sımdı vazgectım begendıgım bı model dolap alıcam bıde o kırmızı park yatagı alıcam..yanı kendımce oda yapıcam bıde ana kucagı alırım dıorum yeter sanırsam

Mevlud kandilimiz mübarek olsun tüm teyzoşlarımız ve karınlarındaki melekleri... kızlarrrr hamişlerin duası kabul olurmuş bugün dua mesaisini uzun tutalım bu fırsatı kaçırmayalım... hem kandil hem hamişlik oh oh:=)) eh bizide unutmayın... hepiniz dualarımdasınız...

kızlar yaaa 6. ayda aşerilir mi... dün rüyamda sabaha kadar fırında açma bekledim sıcak sıcak çıksın da alayım diye... soğukları da yemiyorum:)) kalktım bir canım istemiş... eşim gidecekti yapma yaaa gitme hava bozuk dedim... diyor ki "off ya nasıl hamilesin erik canın istiyor 3 ay sonra çıkar yerim deyip aratmıyorsun, açma görüyorsun rüyanda haftasonu yerim soğukta gitme diyorsun sen nasılll hamilesinnn offf off " diyor:)))

erilir canım doğurana kadar erilir merak etme, eşin madem gidiyodu almaya engel olmasaydın keşke ertelemiş olmazdın.

Kızlaarr hayırlı cumalar.. Kandiliniz mübarek olsun.Mevlam hakkınızda hayırlı olan dualarını kabul eylesin inş.. Bu sabah kızımı gördüm geldim,maşallah kıpır kıpırdı,ben özele gidiyorum normalde,kontrol gününü beklemeden devlete gittim,doktor kıza benzettim ismini de koydum dedi,adı fatma olsun dedi:) Adını koyduk Elif olcak inş ama göbek adını fatma koyacaktık zaten dedim,güldü:)

canım bende hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım hiç adet olmadan devam ettim ama bulantılarımın olduğunda bide işte bu aralar arada kaçırıklarım onları kılamadığım zamanlar oluyor malesef Allah affetsin.zaten işe gittiğim zaman hiç birini kılamıyorum bi tek yatsıya yetişiyorum diğer namazlarımı kaza yapıyorum inş. rabbim kabul ediyordur..
amin canım cümlemize inş.
canım seninde kandilin mübarek olsun..
amin canım seninde kandilin mübarek olsun..bebişinede maşallah

ben de sürekli bişeylere aşeriyorum ama sanırım aşerme değil oburluk benimki

dualarımızdasınız topik olarak cümbür cemaat

kızlar saçlarım çok dökülüyor hamilelikten sanırım daha önce hiç bu şekilde olmamıştı bana önereceğiniz bi şampuan varmı??

kızlar saçlarım çok dökülüyor hamilelikten sanırım daha önce hiç bu şekilde olmamıştı bana önereceğiniz bi şampuan varmı??

canım demir ölçümün yapıldı mı?
benim de gebelik öncesi çok dökülüyordu
demir eksikliğindenmiş
demir düzene girince saç dökülmem durdu
demir ilacı kullanıyor musun?
önce kaynağını bulmaya çalış bence
eğer bir sağlık nedeni bulunamazsa bioblas bioxcin kullanabilirsin

bilmiyorumki yapılmadı sanırım dr sorayım bi dahaki gidişimde tşk ederim..

duaların için amiinnn
hoşgeldin
hoşbulduk canım,3 silahşörler bugün nasılsınız:)
ahh canım benim tam da içimden geçenler
ahh ah aynı şeyleri yaşıyorum seninle,bazen şeytanı devirip yasin okuyunca bile mutlu oluyorum ama namazlarımı çok savsakladım
sana ve kuzunada hayırlı kandiller canım,her duamda anıyorum sizleride,sizde bizi unutmayın:)

amin canım,sizede hayırlı kandiller,ismiyle yaşasın güzel kızın:)

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar, ayrıca mevlid kandilimiz de mübarek olsun. ben birazdan biraz kuran okuyup biraz dua edicem, sizleri de aklımdan geçirip hepimiz için hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar isticem rabbimden. tüm hamileleri,içinde de bizi korusun rabbim inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…