- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.541
hepsiburadadan alıcam
50 tl hediye çekim var da buna kullanayım diyorum
ama dışarda bulursam bi inceleyim yine internetten sipariş vereyim
kızlar şu park yatağı alayım diyorum
fiyatı 119 tl imiş
seyahatlerde işimizi görür değil mi?
yoksa daha pahalı mı bişey almalıyım?
Eki Görüntüle 339295
şu çocuk gibi kaynanalara gıcık oluyorum
benim de oğlum olcak
inşallah ben öyle bi tip olmam yaaa
hepsiburadadan alıcam
50 tl hediye çekim var da buna kullanayım diyorum
ama dışarda bulursam bi inceleyim yine internetten sipariş vereyim
ben anakucağı olarak şunu aldım evde yanımda oturması ve uyuması için
Eki Görüntüle 339305
bir de portatif ön oyuncak barı aldık
hem buna hem oto koltuğuna falan takmak için
ana kucağı 360derece dönebiliyor
yani yan sallanmayı seven bebekler için iyi bir özellik olacak
ister sallanabilir ister sabit konuma getriliyor ayakları
teyzesi de şunun gibi bir oyun halısı almış
onda da yatar inşallah
Eki Görüntüle 339306
HAUCK UN PARK YATAĞI ÇOK ŞIK GÖRÜNÜYOR:44:
AMA DEDİĞİN RAKAMDAN ÇOK ÇOK FAZLA
Hauck Baby Center Park Yatak - e-bebek.com
canım fiyatından başka,özelliklerine bak derim. güzelde görünüyor bence yatak. çoğunda müzik, titreşim, gece lambası, sallanabilir ayakları felan oluyor bunlar bence olursa iyidir. yatağı felan iyi olsun rahat olsun yeterli. aa bide silinebilmesi de önemli
hayırlı kandiller,hayırlı cumalar.ben henüz ayrıntılıya girmedim ama randevu aldım,randevu sırasında bana ne getirmem ne yapmam gerektiğinin yazdığı bir kağıt verdiler.orada idrarı sıkışık olmamanız gerekiyo diye yazıyo.
canım zaten bunun üstünde tülü vareğer yazlıkta kullanmayı düşünüyorsan cibinlikli bir model almalısın bence
malum tek tük de olsa sivrisinek olabilir
oto koltuğunu da aldık da sanki bu evde daha rahat olurmuş gibi geldibiz travel sistem alırsak anakucağı almayı düşünmüyoruz
zaten 2 bebek herşey ikişer olacak, onları eve koyarsak bize yer kalmaz
canım zaten bunun üstünde tülü var
çekici yapan şeylerden biri de o açıkçası
Eki Görüntüle 339310
cibinliği asacak yer de lazım şimdi daha çok uğraşlı olur gibi geldi getir götür
oto koltuğunu da aldık da sanki bu evde daha rahat olurmuş gibi geldi
ama sizin için haklısın iki tane olunca yeterince kalabalığı olacak zaten
mehaba arkadaşlar ben aslında 2008 eylül annesiyim ama bu kez de Rabbim izin verirse 2012 haziran annesi olucam.yazılarınıza bakıyorum arada bir bizim eski topici de takip ettiğim için pek yazmaya fırsatım olmuyorum çalışıyorum çünkü.inşallah hoş sohbetleriniz hep devam eder,biz hala görüşüyoruz nadir de olsa biraraya gelebiliyoruz istanbul büyük yer olduğu için toplaşmak biraz zor oluyor.ama buna da şükür,gönüller bir olsun.
benim bir oğlum var tunahan.ikincisi için 14 haftalıkken büyük ihtimal erkek demişlerdi.18 haftalıkken gittim farklı bir dr.du göremedi daha doğrusu göstermedi bizimki valla bir hitap şekli buılamadım o yüzden:):)merakla bekliyoruz kızı da erkeği de güzel Allah sağlık versin.
canım ilacım var gynoferon kullanıyorum ama yetersizmi geliyor bilmiyorum..canım demir hapı kullanmıyorsan şu an kesinlikle demir eksikliğindendir
çünkü zaten hamilelikte kullanılması lazım
bebek demirini bizden alıyor
hemen hemen her gebede eksiklik görülüyor
sen doktora gidince ferritin tahlilini yaptır bak haklı olduğunu göreceksin
ilacına başlayıp demir normale dönünce de saç dökülmesi duruyor
tül var mıdı ben de cibinlik derken öyle tül kastetmiştim
yoksa tavana monte koca tüller değil
o zaman tamam yeter bence
canım ilacım var gynoferon kullanıyorum ama yetersizmi geliyor bilmiyorum..
mehaba arkadaşlar ben aslında 2008 eylül annesiyim ama bu kez de rabbim izin verirse 2012 haziran annesi olucam.yazılarınıza bakıyorum arada bir bizim eski topici de takip ettiğim için pek yazmaya fırsatım olmuyorum çalışıyorum çünkü.inşallah hoş sohbetleriniz hep devam eder,biz hala görüşüyoruz nadir de olsa biraraya gelebiliyoruz istanbul büyük yer olduğu için toplaşmak biraz zor oluyor.ama buna da şükür,gönüller bir olsun.
Benim bir oğlum var tunahan.ikincisi için 14 haftalıkken büyük ihtimal erkek demişlerdi.18 haftalıkken gittim farklı bir dr.du göremedi daha doğrusu göstermedi bizimki valla bir hitap şekli buılamadım o yüzden:):)merakla bekliyoruz kızı da erkeği de güzel allah sağlık versin.
canım ilacım var gynoferon kullanıyorum ama yetersizmi geliyor bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?