2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba kızlarrrr:)
gecmısı okudumm neler konusumusunuz olee :)
bugun ayrıntılya gidenler hayrlı sonuclar alırsınz ınsallah :)
bnde bıme gıdıcem sımdı uyku tulumu bakıcam bebişe pamukmus siz bakdınız yada fıkrı olan var mı ?

hoşbulduk canım,3 silahşörler bugün nasılsınız:)

hehehehehhe ben atos kızım portos ve oğlum aramis
akşam olsa da kocam dartanyan da gelse diye bakıyoruz

iyi de kuzu hamilelikte değil doğumdan sonra dökülecekti saçlar seninki zamanını şamşırtmış bence...

doğumdan sonra saçlar mı dökülüyo
benim zaten annemin değimiyle 2 tel saçım var o da dökülürse naparımmmm

Hamileyken yoğurdu tam yağlı yiyin!
Gebeyken az yağlı yoğurt yiyen kadınların çocuklarının astım ve saman nezlesine yakalanma riskinin arttığı belirlendi.

Harvard Üniversitesinden Ekaterina Maslova ve ekibi, 70 bin Danimarkalı kadın ile çocuklarının beslenme alışkanlığını araştırdı.

Bilim adamları, günde bir kez az yağlı meyveli yoğurt yiyen gebelerin çocuklarının 7 yaşından itibaren astıma yakalanma riskinin 1,6 kat fazla olduğunu gördü.

Ayrıca bu çocuklarda saman nezlesi riskinin de arttığı belirtildi.

Araştırmada, süt ve astım riski arasındaysa bağlantı bulunmadı.

Az yağlı yoğurtta koruyucu yağ asitlerinin bulunmaması nedeniyle astım ve saman nezlesi riskinin artıyor olabileceğini düşünen bilim adamları, özellikle gebelikte dengeli beslenmesinin önemine işaret etti.

m.milliyet.com.tr

Arkadaşlar bugünkü milliyetten aldım, geçen konuşuluyodu süt yoğurt mevzusu.

evet canım hamişlikten sonra süper dökülüyor ama sonra yeniliyor kendini korkma:)))

ya illaki bilimadamları söyleyecek tabi keçi sakalımız yok ki:)))) bende diyorum hep işlem görmemiş olsuuunnn yağlı olsuuunn evde olsuuunnn

ayzaaan nasılısın kuzum yaaa gdemedin mi sende daha ayrıntılıya... yılan hikayesine döndü bizim bu ultrason işi yaaa kızlar nazlı ya herşeyeleri nazlı gidiyor cadıların:)

işteyimde bu bir bahane değil tabi önceden kılıyordum işde bi 2-3 aydır falan yaaa uffffffff

cnm bu akşam eve gidince bismillah de al abdestini kıl namazını Rabbim daim eder inş.
bizlerede dua edersin

olsun kızlar sorun değil ben 1 haftadır annemde kalıyorum şuanda annemdeyim söylerim yapar birazdan öğlen yerim

afiyet olsun cnm

duaların için amiinnn
hoşgeldin
hoşbulduk canım,3 silahşörler bugün nasılsınız:)
ahh canım benim tam da içimden geçenler
ahh ah aynı şeyleri yaşıyorum seninle,bazen şeytanı devirip yasin okuyunca bile mutlu oluyorum ama namazlarımı çok savsakladım
sana ve kuzunada hayırlı kandiller canım,her duamda anıyorum sizleride,sizde bizi unutmayın:)

amin canım,sizede hayırlı kandiller,ismiyle yaşasın güzel kızın:)

valla canım benimki heptan şaşırdı zaten ama önceden böyle dökülmezdi evde kıl toplamaktan bıktım

canım demir hapı kullanmıyorsan şu an kesinlikle demir eksikliğindendir
çünkü zaten hamilelikte kullanılması lazım
bebek demirini bizden alıyor
hemen hemen her gebede eksiklik görülüyor
sen doktora gidince ferritin tahlilini yaptır bak haklı olduğunu göreceksin
ilacına başlayıp demir normale dönünce de saç dökülmesi duruyor

kızlar şu park yatağı alayım diyorum
fiyatı 119 tl imiş
seyahatlerde işimizi görür değil mi?
yoksa daha pahalı mı bişey almalıyım?

slm annecikler nasılsınız? kaç gündür fazla giremedim kaynana bendeydi ameliyat olacak bi türlü hastahane beğenmiyor kaç yere götürdük sırf uğraştırsın ya... valla sinir oldum bide nasıl ayarlıyorsa benim doktor randevularımın olduğu günü seçiyor tabi kociş annesini götürcek maksat ben yanlız gidicem kociş arada kalıyo... şimdi salı günü bizim ayrıntılı var ne zamandır dörtgözle bekliyoruz oda salıya gün almışneyse... sinir olmayacağım sinir olmayacağım

hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimiz sağ salim bebişlerimize kolay doğumlarla kavuşalım inşallah

ben aldım canım daha doğrusu ablam almış bana gelirken gayet güzel açıp denedik hemgece için led ekranı ışıklı tavsiye ederim 2 yılda garntili ablam geçen senede kendisine almıştı hala kullanıyo :)

şu çocuk gibi kaynanalara gıcık oluyorum
benim de oğlum olcak
inşallah ben öyle bi tip olmam yaaa

diyarbakırdaki anne adayları size bir duyurum var 04 şubat cumartesi günü 12:30 ve 17:00 saatleri arasında belediye devlet tiyatrosunda BEBEĞİM OLACAK SEMİNERİ var. katılım ücretsiz ben katılıcam. ön kayıt için 0216 386 38 13 dharma ilaç

bende aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum canım. ana kucağınıda arabasıyla birlikte alcam. yani travel arabalardan. boşuna yer kaplamasın tek eşya olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…