2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

besinlerden demir emilimi zaten çok çok az
o yüzden sağlam bir demir ilacı lazım
bana ferro sanol hiçbişey yapmadı ki piyasanın en iyilerindenmiş sözde
nutriway iyi geldi ama bana

merhaba kızlar napiyosunuz..

dua ettim hepimiz için, rabbim kabul eder inşş..

üstüne de tıka basa yedim.ohhhhhh gelsin kilolar, gelsin yağlarr

birazdan da kalkcam, tatlı yapcam. akşama yemğe k. validemdeyiz de ona götürcem. ahhh ahhhh benim gibi gelini alsın da başına koysunn

anacım bugün maşallah bereketli bi gün bende çok yedim iş yerindeym ama maşallah tıka basayım kımıldayamıyorum...
kaynanan çok şanslı kızzz biizm gelin akşam yemek saati gelir yemeğini yer biraz oturur sonra gider uyur yallah eve ...
annemleri ya da bizi yemeğe çağırır annem erkenden gider yemekleri yapar hanımefendi uyur senin gibi gelin nerdeeee

kandiliniz mubarek olsun kızlar..dualarınız kabul olsun inşallah

amin cnm senin de

içim sıkılyıro bugün benim yaa
gittim kuran falan okudum ama geçmedi

hayır olsun cnm ya bol bol oku aklına kötü şeyler getirme bazen daralıyoruz

hayırlı kandiller,hayırlı cumalar güzellerim...nasılsınız bugün...pek bir keyifsizlik yok gibi çoğunuzda...
geçmişi anca bitirebildim...

tatil bitiyor (( biraz daha olsaydı keşke...az geldi bana...
ütopyacım kansızlık ve demir eksikliği demek aynı şey değil miydi???
bir de bunlardan hangisi senin kullandığın???

NUTRIWAY-CHEWABLE IRON- DEMİR GittiGidiyor'da 35740323

hamilelikte yeşil çay içebilir miyim diye bakıyordum da şunu buldum

Bilim adamları son açıklamalara göre yeşil çayın hamilelik döneminde içilmemesi gerektigini açıklıyorlar. Buna göre Doç. Dr. Arda Saygılı uyardı, Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor..

Acıbadem Sağlık Grubu Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Arda Saygılı, 12 bin bebeğin kalp hastalığı riski taşıdığını söyledi. Saygılı, doğumsal kalp hastalıklarının tanı ve tedavisiyle ilgili merak edilenleri açıkladı...

Yeşil çay bebeğe zararları nelerdir?

Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. Çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. Çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var. Aşırı üzüm suyu içmenin de benzer etkisi var

kızlar hiiç 2012 şubat annelerini okudunuz muuu
ben bakıyorum da bazen ağlamaklı oluyorum, bi acayip oluyorum:18::18::18::18: biz de mi konuşcaz böle, ne biliim ben dicem mesela arkadaşlar sarıbeybi doğuma girmiş hbriniz olsun, ordan biri gelcek ben hastaneye gidiyorum dicek, anam biri gelcek doğurdum dicekkk:18::18::18::18:..

ayyyy pek i fena oldummmmmm

hmonoğlu evet cnm...sıramız geldiğin de bizde böyle olacağız...
Rabbim sağlıkla kurtarsın bütün hamişleri...

aslında temel olarak aynı şey
demir homoglobinin taşınmasını sağlıyor
ama kimi zaman demir düşük hemoglobin normal olabiliyor, ilerleyen durumlarda hemoglobin de düşüyor
yani kansızlık demire bağlı
chewable iron kullanıyorum canım linkini gönderdiğini yani

ben dün ocak annelerini okudum
hepsinde sıkıntı diz boyu valla
Allah yardım etsin hepimize

evt cnm aynen öyle olucak...
benim geçen yıl girdiğim bi topik vardı şu an hepsinin bebeği oldu ordan biliyorum
hastaneye gidiyorum dien, hastaneden yazan, ya da bizim dualar okuduğumuz bi çok kişi vardı..
bizde o günleri görelim inş. tabi o arada tlfonla da iletişime geçeriz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…