- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.741
öncelikle kaçıncı haftandasın iki gün arayla kan değeri artışlarında önemli tabi bu eğer bir bat.dan sonra çok zaman geçmediyse olabilr ama doktoron madem öyle bir yorum yapmış yani bildiği birşeyler vardır elbet :) biraz daha sabret bence çift yumurta ikiziyse zaten ilerde iki tane kese görülebilir ultrasyona bakmadımı doktor gerçi kaç haftalık oldğnu bilemedğim için bir yorumda yapamıyorumkan degerı adetten 2 gun once 130 cıktı doktor ıkız olabılrı dedı sızın oranlarınız kactı 130 cok mu yuksek lutfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu haftaya kadar hiiiç hissetmiyodum hareketini. ama bu hafta içimde böyle bi balık oynuyo, hissediyorum artık
ben de görürüm inşş yakında dışardan tepiklerini, çok sevindim senin adına
kızlar iyi pazarlarrrr,,yarın işe gidecekler moraller nasılbu arada ultrasyon sonuçlarım 20+ 5 gebeyken kemik boyu dahil 21+3 gün ıktı iyi bişeymi bu şimdi.doktora niye sormadım bilmiyorum bebeğimi görünce bir saflık geliyor herhalde:))
off evet yarın okul açılıyor
bakalım nasıl olcak bilmiyorum hiç
alışmıştım tatile
bence kötü bişey değildir
benim de adete öre 6 gün büyük çıkıyor kafa göbek kısmı falaöğretmenim canım benim canım benim öğrenciler bizi bekler:) kötü birşey olsa saklamazlar zaten:) bu arada bez alıyorsunuz merak ettiğim bazı bezler cocuklara pişik yapıyormuş ben şahsen korkumdan alamıyorum
gözün aydın canımKizlar, hepinize gunaydin. Dun bebegimin cinsiyetini ogrendik ilk kez. Daha once surpriz olsun demistik, dayanamadik. Kizimiz oluyor
Detayli ultrasonda hersey cok yolunda, parmaklarini bile tek tek saydirdim hem el hem ayak. Epey uzun surdu, ama icim cok rahatladi.
Bu arada ben kadikoy sifaya gidiyorum ve fiyatini hic sormayi akil edemedik daha onceden, allianz sigorta indirimiyle 307 lira odedik. Ufak bir kalp krizi gecirmis olabilirim, cunku ben normal muayene ucreti aliyorlar snmistim!!!
Neyse saglik olsun diyelim, darisi detayliyi bekleyen diger arkadaslarin basina.
Bu arada bulusma icin caddebostan ya da suadiye mado iyi olur bence. Hem cikista belki biraz bebe magazasi gezeriz
prima premium care alıyorum[öğretmenim canım benim canım benim öğrenciler bizi bekler:) kötü birşey olsa saklamazlar zaten:) bu arada bez alıyorsunuz merak ettiğim bazı bezler cocuklara pişik yapıyormuş ben şahsen korkumdan alamıyorum
gözün aydın canım
ne güzel rahatlamışsın
benimki de cuma artık
merakla ve heyecanla bekliyorum
inşallah herşey yolunda çıkar
ayrıntılı normalde de pahalı tabi muayeneye göre
ama sen de biraz daha fazla ödemişsin gibi
neyse sağlık olsun
prima premium care alıyorum
şu an piyasadaki en güzel bebek bezi
zaten indirimde olan da o marka şimdi
bu arada sen e ankaradaymışsın
branşın ne
nerde görev yapıyorsun
ben etlikteyim branşım matematik
ben ilçedeyim canım beypazarı işitme engelliler öğretmeniyim.. 110 km var merkezle muayeneleri cogu zaman burda oluyorum hele bu arala hıc gıdemedım zaten kar malum bu gıdısle burdada doğurururm:)
neyse canım bebiş iyi olsun da önemli değil
nasılsa karlar eriyecek
zaten hava 2 gündür güzel
bozmaz inşallah tekrar
senin baya uzakmış, Allah kolaylık versin
sağol canım beypazarı güzelde böyle zamanlarda merkezde olmak gerekiyor,3. senemin dolmasını bekliyorum merkeze tayin için hayırlısı bakalım...
kaç yılın kaldı canım?
eş durumundan gelemiyor musun?
gözün aydın canım
ne güzel rahatlamışsın
benimki de cuma artık
merakla ve heyecanla bekliyorum
inşallah herşey yolunda çıkar
ayrıntılı normalde de pahalı tabi muayeneye göre
ama sen de biraz daha fazla ödemişsin gibi
neyse sağlık olsun
prima premium care alıyorum
şu an piyasadaki en güzel bebek bezi
zaten indirimde olan da o marka şimdi
bu arada sen e ankaradaymışsın
branşın ne
nerde görev yapıyorsun
ben etlikteyim branşım matematik
kan degerı adetten 2 gun once 130 cıktı doktor ıkız olabılrı dedı sızın oranlarınız kactı 130 cok mu yuksek lutfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün bende evdeyim canım :)) dün bol bol güneşin tadını çıkardım...ama annem ve kayınvalidem gelicek..herkese günaydın kızlarrrr....
yok mu benim gibi pazar pazar evde tek başına olannn
günaydın güzel annelerrr
bebeğimin bazı güçlü olan tekmeleri dışardan dikkatli bakınca belli olmaya başladı
dün kendi çapında şiddetli bir tekme atınca, karnıma baktım izleyim biraz dedim biraz sonra birdaha ve """" aaaaaaaa birooooooooooolllll (eşim) koş gel"" dedim oda gördü ama çok heyecanlandı ama benim kadar değil tabii seğirmeden daha güçlü bir hareketti nasıl tarif edeyim bilemedim şimdi :)
ama bebeğimin belkide pamuk ayaklarıyla bana ilk güçlü tekmesini attı :) erkek de değil ama yaramaz bir kız çocğu olacak galiba
Yine bir pazar günü, ve yine sessizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?