2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kan degerı adetten 2 gun once 130 cıktı doktor ıkız olabılrı dedı sızın oranlarınız kactı 130 cok mu yuksek lutfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnn
öncelikle kaçıncı haftandasın iki gün arayla kan değeri artışlarında önemli tabi bu eğer bir bat.dan sonra çok zaman geçmediyse olabilr ama doktoron madem öyle bir yorum yapmış yani bildiği birşeyler vardır elbet :) biraz daha sabret bence çift yumurta ikiziyse zaten ilerde iki tane kese görülebilir ultrasyona bakmadımı doktor gerçi kaç haftalık oldğnu bilemedğim için bir yorumda yapamıyorum

ben bu haftaya kadar hiiiç hissetmiyodum hareketini. ama bu hafta içimde böyle bi balık oynuyo, hissediyorum artık

ben de görürüm inşş yakında dışardan tepiklerini, çok sevindim senin adına

ayy çok teşekkür ederim hmoğlu 'cuğm nadiren göçlü tepiklerde hissettim işte çok mutlu olunca paylaşmak istedim
seninde hissetmene çoook sevindim insan hissedince anneliğe kendini bir adım daha yakın hissediyor dimi :)
birde bebeğimin ultrasonda görünce diyorum ewet ben anne olcam. keşke ewimizdede bir ultrasyon cihazı olsa sabah akşam abakardım

günaydın kızlar
dün carrefoura gittim
gerçekten de 3 al 2 öde kampanyası var
bezlerin tanesi 15 tlye geliyor
ilgilenenler kaçırmasın bence
istediğin numaadan da alabiliyorsun
illaki 3ü de aynı numara olacak diye şart yok

kızlar iyi pazarlarrrr,,yarın işe gidecekler moraller nasıl bu arada ultrasyon sonuçlarım 20+ 5 gebeyken kemik boyu dahil 21+3 gün ıktı iyi bişeymi bu şimdi.doktora niye sormadım bilmiyorum bebeğimi görünce bir saflık geliyor herhalde:))

off evet yarın okul açılıyor
bakalım nasıl olcak bilmiyorum hiç
alışmıştım tatile
bence kötü bişey değildir
benim de adete öre 6 gün büyük çıkıyor kafa göbek kısmı falan

Kizlar, hepinize gunaydin. Dun bebegimin cinsiyetini ogrendik ilk kez. Daha once surpriz olsun demistik, dayanamadik. Kizimiz oluyor
Detayli ultrasonda hersey cok yolunda, parmaklarini bile tek tek saydirdim hem el hem ayak. Epey uzun surdu, ama icim cok rahatladi.
Bu arada ben kadikoy sifaya gidiyorum ve fiyatini hic sormayi akil edemedik daha onceden, allianz sigorta indirimiyle 307 lira odedik. Ufak bir kalp krizi gecirmis olabilirim, cunku ben normal muayene ucreti aliyorlar snmistim!!!
Neyse saglik olsun diyelim, darisi detayliyi bekleyen diger arkadaslarin basina.
Bu arada bulusma icin caddebostan ya da suadiye mado iyi olur bence. Hem cikista belki biraz bebe magazasi gezeriz

Kizimiza henuz bir isim bulamadik, ki kendisi kocaman olmus. 460 gr, 25 cm civarinda. Ben 21+5im bugun, 26. Haftada seker yuklemesi yapilacak ve artik test stresi bitecek!Bu arada tetanoz asisi icin ulkemiz deprem ulkesi bu nedenle olmanda fayda var ama sadce 2 doz, sakin 5 doz vurulayim deme dedi doktorum. Simdilik son haberler bu kadar, misafirim gelcek birazdan. Sonra gorusuruz

Son düzenleme:
gözün aydın canım
ne güzel rahatlamışsın
benimki de cuma artık
merakla ve heyecanla bekliyorum
inşallah herşey yolunda çıkar
ayrıntılı normalde de pahalı tabi muayeneye göre
ama sen de biraz daha fazla ödemişsin gibi
neyse sağlık olsun
prima premium care alıyorum
şu an piyasadaki en güzel bebek bezi
zaten indirimde olan da o marka şimdi

bu arada sen e ankaradaymışsın
branşın ne
nerde görev yapıyorsun
ben etlikteyim branşım matematik

nilobella hayırlı olsun minik prensesin ama hakkaten çok ödemişsin şifa ya yaaaa. ben de araştırmıştım orayı ama çok pahalı diye gitmemiştim. özel sigortam yok çünkü benim, ssk da orda geçmiyo.

ayrıca hangi mado derseniz ikisi de bana uyarr..sadece gün belirleyelim.

ben de artık bişiler almalıyım bebişime yaaaa

ve benim ayrıntılıya daha 12 günüm var nasıl dayancam bilmem, ama gerçi salı günü rutin kontrole gidicem. orda da görürüm bebişimi

ben ilçedeyim canım beypazarı işitme engelliler öğretmeniyim.. 110 km var merkezle muayeneleri cogu zaman burda oluyorum hele bu arala hıc gıdemedım zaten kar malum bu gıdısle burdada doğurururm:)

ben ilçedeyim canım beypazarı işitme engelliler öğretmeniyim.. 110 km var merkezle muayeneleri cogu zaman burda oluyorum hele bu arala hıc gıdemedım zaten kar malum bu gıdısle burdada doğurururm:)

neyse canım bebiş iyi olsun da önemli değil
nasılsa karlar eriyecek
zaten hava 2 gündür güzel
bozmaz inşallah tekrar
senin baya uzakmış, Allah kolaylık versin

neyse canım bebiş iyi olsun da önemli değil
nasılsa karlar eriyecek
zaten hava 2 gündür güzel
bozmaz inşallah tekrar
senin baya uzakmış, Allah kolaylık versin

sağol canım beypazarı güzelde böyle zamanlarda merkezde olmak gerekiyor,3. senemin dolmasını bekliyorum merkeze tayin için hayırlısı bakalım...

kaç yılın kaldı canım?
eş durumundan gelemiyor musun?

ah aha onu beypazarına alanda benim:)) eşim sağlık bakanlığında. tek kadro olunca onun gıtmesı zorlanıyor bir yolunu bulmaya çalışıyoruz bizde ama bu gidişle 3. sene dolmasını bekleyeceğiz. ben beypazarında 2.senemi doldurdum ..

kızlar bizde eşimle oğluşuma dün bu puseti aldık ayrıca carrefour da prıma prımıum care bezler ıkı alana 1 bedava 3 adet bez aldık tanesı 15 tl ye geldı bılgınıze...

CHICCO Simplicity Plus Puset Top Klabber

kızlar ben 3 tane aldım bezlerden 1 yenıdogan dan 1 adet 2 dende 2 adet toplamda 3 tane aldım daha fazla almak ıstıorum ama kaç no dan kaç adet gıder bılemıorum ?sızce?

kan degerı adetten 2 gun once 130 cıktı doktor ıkız olabılrı dedı sızın oranlarınız kactı 130 cok mu yuksek lutfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnn

hayır canım 130 yüksek değil arkadaşımın adetten 2 gün önce kan değeri 450 çıkmıştı ve tek gebelik oldu..

herkese günaydın kızlarrrr....
yok mu benim gibi pazar pazar evde tek başına olannn
bugün bende evdeyim canım :)) dün bol bol güneşin tadını çıkardım...ama annem ve kayınvalidem gelicek..

canım benimde bebeğimin tekmeleri dışarıdan çok net bi şekilde belli oluyor :) yattığım zaman açıyorum izliyorum :) benimde kızım olucak pek bi yaramaz olcaklar demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…