2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sen gördüğünü al canım kocalara kalsa doğumdan sonra alış veriş yaparlar

sorma yaa niye bu kadar heyecansızlar bunlar

Bu kocalar cidden hep ayni
Bizimkine kalsa cocuk dogunca alcez herseyi. Gecen aldiklarima bile ne acelesi vardi diyor
Alayim dursun sanki ne olcak. Son ay cikabilcezmi bakalim

yavaş yavaş alınır zaten sonradan unutulmasın 1 güne sıkışmaz böle şeyler...geçen bim'e bebek banyo küveti gelmişti 10 tl..alan oldu mu

HTML:
ben de 6 şubat pazartesi avent indirimini bekliyorum inşallah
göğüs kalkanı, 2 adet yenidoğan biberon, 2şer tane emzik almayı düşünüyorm
pompaya henüz karar veremedim..manuel mi alsam elektronik mi

canım genelde elektronikleri tercih ediyorlar manuelin kullanımı biraz zormuş ama fiyat açısındanda manueli tecih eden arkadaşlarımda çok

HTML:

canım genelde elektronikleri tercih ediyorlar manuelin kullanımı biraz zormuş ama fiyat açısındanda manueli tecih eden arkadaşlarımda çok

ekim annesi bir arkadaşım da avent manuelle elektroniklerden daha çok süt çıkarıyorum dedi
bazıları da sık bırak sık bırak elim kopuyor diyor :44::44::44::44::44::44:
göğüs pompası konusunda indirimden yararlanamayacağım karar veremiyorum

canım senin bebişler iki tane daha pratik ve daha çok verimli olan sana uyar bence elektronikten süt daha çok elde ediliyormuş onu bende duymuştum bende hauck bebek arabasına karar veremedim bu ay 1 kere daha indirime gircekmiş o zamana erteledim biraz daha araştırmak istiyorum :44::44:

bence de mantıklı
nasılsa bu ay içinde bir kez daha indirime girecek

cnm valla 3-5 parça çıtçıtlı badi
annem örgü yapıyo
geçen gün de ısrarlarımla bez aldık başka da bişi yok
kocama göre çok erkenmiş bi ara alırmışız
erken filan canım bikaç parça bişeyler almak lazım çok lazım olacaklardan, ben şimdiden 2 battaniye biri dışarı çıkarken kullanmaya birisi evde, bir zıbın, birde bim'e gelmişti emzik şeklinde ateş ölçer aldım, ALLAH cümlemize kullandırmayı nasip etsin hepsinide özenerek alıyoruz
ay evet ya
benimde aklıma bişi gelmiyo ki ne alsak acaba

kızlar sizden birazcık daha deneyimli olaraktan en çok lazım olan şeylerden birisi atlet, çok atlet lazım oluyor çiş geçiyor kaka geçiyor sırtına çıkıyor resmen ne kadar çabuk değiştirsenizde oluyor bu sorunlar birde tulum çok kullanışlı oluyor yeni doğan da, sırtı açılmıyor tulum giyince bide yelek üstüne benim aklıma gelen şimdilik bunlar

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar...
saatlerdir hastanemi ve dr.mu araştırıyorum netten...
belki bunu yapmamalıyım kafamı karıştırıyorum ama elimde değil...
normal doğumcu mu yoksa sezeryancı mı öğrenmeye çalışıyorum...

öznur...tatlım maşallah ne güzeller,prensesin sağlıcakla iyi günlerde kullansın inşallah...

hepside çok güzeller.
sağlıkla giysin minik kızın inşallah
annesi ne kadar cici şeyler almış kızına

çokgüzel şeyler almışsın canım benim bebeğimde kız olacak inşallah allahın izni ile bende almak istiyorum böyle pembişlerden,

kızlar morhibo da crazy baby de güzel indirim var,ikili zıbınlar gayet indirimli geldi bana,25 tl üstüde kargo bedava bilginiz olsun

kızlar morhibo da crazy baby de güzel indirim var,ikili zıbınlar gayet indirimli geldi bana,25 tl üstüde kargo bedava bilginiz olsun

erkek bebişler için pek bişey yok malesef..

unnado.com da indirimler var bebek bakım çantaları falan da var almayanlar bakabilirler fiyatlar baya uygun

Herkese Merhaba... Ben de yeni geldim. Aranıza katılabilir miyim.. Şimdi forumu baştan okumaya başladım ama bayağı bir sayfa var.. Dayanamadım merhaba diyeyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…