2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Mrb arkadaşlar ben bu siteye bugün üye oldum güzel bir site gerçekten ben de mayıs anne adayıyım Allah herkesin yardımcısı olsun

merhaba,hoşgeldin:)hafta sonu pek kimse olmuyor forumda o yüzden sayfa ilerlemiyor:)

Hoşbulduk :)) Çok teşekkür ederim. Ben de eski sayfaları okuyorum. İnşallah, kalabalık olunca bol bol sohbet ederiz. İnsanın ortak noktaları olanlarla sohbeti bir başka oluyor :)

Mrb arkadaşlar ben bu siteye bugün üye oldum güzel bir site gerçekten ben de mayıs anne adayıyım Allah herkesin yardımcısı olsun

Herkese Merhaba... Ben de yeni geldim. Aranıza katılabilir miyim.. Şimdi forumu baştan okumaya başladım ama bayağı bir sayfa var.. Dayanamadım merhaba diyeyim dedim..

kızlar ikinizde hoşgeldiniz güzel paylaşımlar olur inşallah

canım aldıkların çok güzel güle güle sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin ah bide ben bişiler alabilsem böyle sizi görünce hevesleniyorum

Kızlar bugün ebebek mağazasını gezdim,bebek arabalarına baktık,eşimle bunu almaya karar verdik,bebek arabasının kullanımı çok pratik,açılıp kapanması vs,kumaşı da güzel,ve çok hafif 6,8 kg.Mor-lila renkte olanı almaya karar verdik kızımıza.

Chicco Simplicity Plus Top Puset - e-bebek.com
Chicco Key Fit Oto Koltuğu (Gr 0+) - e-bebek.com

ikisi toplam 554 TL ye geliyor,100 TL lik de hediye çeki verecekler,ona da oyun parkı almayı düşünüyoruz.
Sizce bu model nasıl?..

kızlar merhabalar ...
bayadır giremiyorum siteye nasılsınız bakalım...

renkli ultrason cektiren var mı ? bide gerekli bişeyh mi kmileri gerekli olmadığını söylüyorlar bende kararsız kaldım...

bir de hamile abiyesi bakıyorum ama bulamıyorum yaaaaaaaaaaaa(

canım peki ikisi birlikte kullanılabiliyormu. travel sistem arabaları gibi. eğer öyleyse daha kullanışlı oluyor.

iyi geceler kızlar bugün optimumdaki c&a ya gittik ne güzel cicişler aldım siznle paylaşmazsam ölürüm yaa!!

ben de 6 şubat pazartesi avent indirimini bekliyorum inşallah
göğüs kalkanı, 2 adet yenidoğan biberon, 2şer tane emzik almayı düşünüyorm
pompaya henüz karar veremedim..manuel mi alsam elektronik mi

canım akıllım
elektrikli alacaksan da avent al mutlaka
o zaten manuel de kullanılıo ikisini de almış olursun bölece
BAŞKA ALMAAAA

evde 3 pompa var ben sadece avent ile süt çıkartabiliorum
Lansinoh elektikli hele SAKIN SAKIN almayın

günaydın güzel annelerrr
bebeğimin bazı güçlü olan tekmeleri dışardan dikkatli bakınca belli olmaya başladı
dün kendi çapında şiddetli bir tekme atınca, karnıma baktım izleyim biraz dedim biraz sonra birdaha ve """" aaaaaaaa birooooooooooolllll (eşim) koş gel"" dedim oda gördü ama çok heyecanlandı ama benim kadar değil tabii seğirmeden daha güçlü bir hareketti nasıl tarif edeyim bilemedim şimdi :)
ama bebeğimin belkide pamuk ayaklarıyla bana ilk güçlü tekmesini attı :) erkek de değil ama yaramaz bir kız çocğu olacak galiba

kan degerı adetten 2 gun once 130 cıktı doktor ıkız olabılrı dedı sızın oranlarınız kactı 130 cok mu yuksek lutfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnn

ben bu haftaya kadar hiiiç hissetmiyodum hareketini. ama bu hafta içimde böyle bi balık oynuyo, hissediyorum artık

ben de görürüm inşş yakında dışardan tepiklerini, çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…