- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.721
Herkese Merhaba...Ben de yeni geldim. Aranıza katılabilir miyim.. Şimdi forumu baştan okumaya başladım ama bayağı bir sayfa var.. Dayanamadım merhaba diyeyim dedim..
merhaba,hoşgeldin:)hafta sonu pek kimse olmuyor forumda o yüzden sayfa ilerlemiyor:)
Mrb arkadaşlar ben bu siteye bugün üye oldum güzel bir site gerçekten ben de mayıs anne adayıyım Allah herkesin yardımcısı olsun
Herkese Merhaba...Ben de yeni geldim. Aranıza katılabilir miyim.. Şimdi forumu baştan okumaya başladım ama bayağı bir sayfa var.. Dayanamadım merhaba diyeyim dedim..
iyi akşamlar kızlar...
saatlerdir hastanemi ve dr.mu araştırıyorum netten...
belki bunu yapmamalıyım kafamı karıştırıyorum ama elimde değil...
normal doğumcu mu yoksa sezeryancı mı öğrenmeye çalışıyorum...
canım bende aynı şeyi yapıyorum ama içim içimi yiyiyor sonra... en iyisi fazla kurcalamamak olan bize oluyor şahsen ben çok takıyorum kafama sonrada kocişin başının etini yiyorumen iyisi hakkımızda en hayırlısı ne ise Rabbim onu versin canım sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin
öznur...tatlım maşallah ne güzeller,prensesin sağlıcakla iyi günlerde kullansın inşallah...
kızlar dayanamadım bebişime bişiler aldım..Rabbim inş. giydirmeyi nasip eder..
Eki Görüntüle 340016 Eki Görüntüle 340014 Eki Görüntüle 340015 Eki Görüntüle 340017 Eki Görüntüle 340018 Eki Görüntüle 340019
Kızlar bugün ebebek mağazasını gezdim,bebek arabalarına baktık,eşimle bunu almaya karar verdik,bebek arabasının kullanımı çok pratik,açılıp kapanması vs,kumaşı da güzel,ve çok hafif 6,8 kg.Mor-lila renkte olanı almaya karar verdik kızımıza.
Chicco Simplicity Plus Top Puset - e-bebek.com
Chicco Key Fit Oto Koltuğu (Gr 0+) - e-bebek.com
ikisi toplam 554 TL ye geliyor,100 TL lik de hediye çeki verecekler,ona da oyun parkı almayı düşünüyoruz.
Sizce bu model nasıl?..
jpeg ler yüksek diyo ne yapıcam offf ya
ben de 6 şubat pazartesi avent indirimini bekliyorum inşallah
göğüs kalkanı, 2 adet yenidoğan biberon, 2şer tane emzik almayı düşünüyorm
pompaya henüz karar veremedim..manuel mi alsam elektronik mi
canım peki ikisi birlikte kullanılabiliyormu. travel sistem arabaları gibi. eğer öyleyse daha kullanışlı oluyor.
herkese günaydın kızlarrrr....
yok mu benim gibi pazar pazar evde tek başına olannn
kan degerı adetten 2 gun once 130 cıktı doktor ıkız olabılrı dedı sızın oranlarınız kactı 130 cok mu yuksek lutfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın güzel annelerrr
bebeğimin bazı güçlü olan tekmeleri dışardan dikkatli bakınca belli olmaya başladı
dün kendi çapında şiddetli bir tekme atınca, karnıma baktım izleyim biraz dedim biraz sonra birdaha ve """" aaaaaaaa birooooooooooolllll (eşim) koş gel"" dedim oda gördü ama çok heyecanlandı ama benim kadar değil tabii seğirmeden daha güçlü bir hareketti nasıl tarif edeyim bilemedim şimdi :)
ama bebeğimin belkide pamuk ayaklarıyla bana ilk güçlü tekmesini attı :) erkek de değil ama yaramaz bir kız çocğu olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?