2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Evde daraliyorum zaten,burasida sessiz olunca iyice patliyorum skntidan :44:
Disarisi -10 derece sabah bi ekmek almaya ciktik esimle dondum resmen. Simdide esim mac izlemeye gitcek anca aksam 21 de gelir.
Tek basima olmakdan nefret ediyorum haftasonlari

Bence güzel bir secim olur.Dedigin gibi kulplari degistirebilirsin. Baska bi hava katar : )

Bence güzel bir secim olur.Dedigin gibi kulplari degistirebilirsin. Baska bi hava katar : )

tesekkür ederim canım karar veremdim,ben karar vermeye calişirken ürün zamlanmıs dün :)
ileriyi de düşünerek büyüyen beşikli , büyük dolaplı takım almaya kalksam 2000 lira oluyor , böyle ucuz,ufak alalım da,sonra cocuk odası alırız dedik,hem beşik fiyatına takım :)

ama aklım da diğerlerinde kalıyor,ne kadar da güzel seyler var

Bugun yuruyusu biraz abarttik, sabah 1 saat sahilde yuruduk geldik. Misafirimiz geldi 2 saat oturup gittiler. Gunesi kacirmayalim dedik 3te ciktik 6 ya kadar caddede yuruduk, arada yemek yedik. Acayip kalabalikti, ilk kez bu kadar kalabalik gordum caddeyi. Mothercare e gittik, bizim ebebekten aldigimiz bebek arabasi + ana kucagi 450 lira daha pahaliydi.

Eki Görüntüle 340581

kızlar sizce nasıl bu oda takımı diğerlerine göre cok ucuz,gittim gördüm de ama hala karar veremedim,kulplarını değiştirerek daha güzel hale de getirebilirim?
fikriniz nedir ?

güzel aslında ama 2000tl pahalı değilmi biraz.
bi de bebek odası için biraz sade geldi bana..
hani bebek odaları biraz daha renkli falan olsa
benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…