- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.801
hı hı evet:)teşekkürler canım,inş. tüm aldıklarımızı sağlıkla kullanır bebişlerimiz:)
evet nette yok,takım olarak geçmiyor zaten tek gardolap ve sallanan beşik ama aynı renk takım gibi:)daha gösterişli...yeni gelmiş bu ürün orada çalışanın da 2 ay sonra bebeği olacakmış,ben de bunu aldım,bu ürünün gelmesini bekliiyordum dedi..belki gelir,ama beğenir misin bilmem tabi:)ama tabi ki diğer takım da güzel,biz onu alma niyetiyle gitmiştik stickerla süsleyince süpppper olur:)[/QUOT
takip edelim bakalım canım gelir insallah nete,biz urfada calişiyoruz,burada praktiker yok,artık nette ne bulursak :)
ne güzel :))) kız bebekler için de öyle güzel kıyafetler var ki...
dr.muz % 80 kız dediğinde isim olarak Alya Derin demiştim...belki fikir olur....
canım benim şu anda 3 tane yenidoğan 2 tane de 2 numara bezim varkızlar ben 3 tane aldım bezlerden 1 yenıdogan dan 1 adet 2 dende 2 adet toplamda 3 tane aldım daha fazla almak ıstıorum ama kaç no dan kaç adet gıder bılemıorum ?sızce?
güle gülekullanın canımcanım biz de bu takımı beğendik,bu sabah almaya gittik kalmaz falan diye:)bu set düne kadar 379 tl idi,yani çok uygun.bugün gittiğimizde 450 tl olduğunu öğrendik,o sırada orada çalışan biri başka beşik ve gardolap gösterdi,çok daha gzel..diğeri gibi sunta lam değil.sadece şifonyeri yok yalnız gardolabının yanında uzunca raf var,gardolabı daha kullanışlı.biz de onu aldık.yani sallanan beşik ve gardolap aldık ve 350 tl ödedik.oldukça kullanışlı üzerine sticker alıp yapıştıracağız süper olacak.ona da bak derim.
hmonglu....sorma cnm ya takmayayım diyorum ama 22. haftaya geldik neredeyse...
ben anlamadım bu işten bir şey zaten...
beni paşa biraz tuhaf zati....
hani erkek bebek tatlı istetirdi canımızı,yok durmadan ekşi yiyorum....
hani çok hareketli olurdu anne karnında nerdeeeeee bir fiske hareket yok...
zaten o hisseden arkadaşlar hani hareketleri dışardan da görmüşler ya baktım kızları olacakmış...
işte ne varsa kız da var,anacım gitti mihrimahım ya((
canım benim şu anda 3 tane yenidoğan 2 tane de 2 numara bezim var
günde 10 tane falan bez değiştirecekmişiz başta
dolayısıyla bir paket en fazla 1 hafta yetecek
güle gülekullanın canım
hem çok uygun hem de güzel olmuş
yeni doğan için 1 paket yeterli arkadaşlar.bızım 2.paket elde kalmıştı.hemen 1 numaraya geciliyo.
379 idi kargo ile +35 iste 415 ediyodu.ama zamlanmis 450 +35 oldu artik
Kocamin o kadar fazla kriteri var ki, kizimizin isimsiz kalmasi cok normal.
Cografi terim olmayacak, ada nehir irmak gunes gibi....
Arapca olmayacak ayse fatma gibi
Son moda isimlerden olmayacak, alara dilara gibi
Geriye ne kaldi bilmiyorum, bu arada anneler de her buldugumuz isme sacmalamayin diyor
Duru diyordum ben herkes cemkirince vazgectim:-(
ayyy anacım ne olacak ozaman senin kızın adı
çağla olabilirmi??benim kızımın ismi
nasıl kriterlere uyuyormu????
Bebek bezi olayi beni bitiriyor. Ben 1 no premium care den 4 paket aldim. Herbirinde 54 adet var. Sinirden yakicam bezleri sonunda. Ebebekte kampanya var diye atladim ama fena kandirildim galiba:-(
Kizlar biz bebegimiz 3 aylik olunca, yani okullar acildiktan sonra falan antalyaya tatile gitmeyi dusunuyoruz. Ama sadece kocam ve kizimla. Bakalim nasil
Olcak? Bu arada erken rez bile acayip pahali bu sene. Fiyatlari gordunuz mu bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?