2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bu arada temmuzun 7sinde bir arkadasimiz evleniyor, butun fotolarda yavru aygir gibi cikicam herhalde:-( benim bekelenen dogum tarihim 12 haziran, belki de gidemem.

ne güzel :))) kız bebekler için de öyle güzel kıyafetler var ki...
dr.muz % 80 kız dediğinde isim olarak Alya Derin demiştim...belki fikir olur....

Kocamin o kadar fazla kriteri var ki, kizimizin isimsiz kalmasi cok normal.
Cografi terim olmayacak, ada nehir irmak gunes gibi....
Arapca olmayacak ayse fatma gibi
Son moda isimlerden olmayacak, alara dilara gibi
Geriye ne kaldi bilmiyorum, bu arada anneler de her buldugumuz isme sacmalamayin diyor
Duru diyordum ben herkes cemkirince vazgectim:-(

kızlar ben 3 tane aldım bezlerden 1 yenıdogan dan 1 adet 2 dende 2 adet toplamda 3 tane aldım daha fazla almak ıstıorum ama kaç no dan kaç adet gıder bılemıorum ?sızce?
canım benim şu anda 3 tane yenidoğan 2 tane de 2 numara bezim var
günde 10 tane falan bez değiştirecekmişiz başta
dolayısıyla bir paket en fazla 1 hafta yetecek

güle gülekullanın canım
hem çok uygun hem de güzel olmuş

merhabalar,

Hayırlısı olsun,bende 16.haftada doktora gittiğimde %90 erkek dedi.bakalım bu c.tesi doktora gidicem ne diycek cinsiyeti için ne diycek??

teşekkürler canım,inş. hayırlısı ile doğsunlar da kullanalım paşamla:)

Kizlar dvd den kizima bakip duruyorum, babasinin kopyasi. Klonlanmis bir koyun vardi ya dolly, bizimkini de sanki klonlamisiz gibi. Adini dolly koysam yeridir

ayyy anacım ne olacak ozaman senin kızın adı
çağla olabilirmi??benim kızımın ismi
nasıl kriterlere uyuyormu????

Bebek bezi olayi beni bitiriyor. Ben 1 no premium care den 4 paket aldim. Herbirinde 54 adet var. Sinirden yakicam bezleri sonunda. Ebebekte kampanya var diye atladim ama fena kandirildim galiba:-(

merhabaalarr :)
yeni cicişler hayrlısyla kullnmak nasip etsın Allah:)
yeni hem cinsimizde katılmıs aramıza hos gelmişşş
ayy benim koca ev kusu acaba 15 gun evden cıkma desem cıkmaz mı acaba dıye derın bı dusunce aldı beni
ben bebek oadası rengı beyaz olrak dusunuyodum bazı anneler memnun kalmamıs bebikler buyuynce cok cabk krlenıyo dımısler :S
bizde oğlusumuzn ismini toprak artı kuranda gecen uyumlu bı ısım istyoruz ama daha bulamadık :S

Kizlar biz bebegimiz 3 aylik olunca, yani okullar acildiktan sonra falan antalyaya tatile gitmeyi dusunuyoruz. Ama sadece kocam ve kizimla. Bakalim nasil
Olcak? Bu arada erken rez bile acayip pahali bu sene. Fiyatlari gordunuz mu bilmiyorum?

Kizlar biz bebegimiz 3 aylik olunca, yani okullar acildiktan sonra falan antalyaya tatile gitmeyi dusunuyoruz. Ama sadece kocam ve kizimla. Bakalim nasil
Olcak? Bu arada erken rez bile acayip pahali bu sene. Fiyatlari gordunuz mu bilmiyorum?

bizde gitmek istiyoruz
ama okula giden kızım var.
okul açılmadan gitmemiz lazım bebek küçük olur nasıl olur tam karar veremedik açıkçası
oyüzden erken rezervasyona bakamadım hiç.
niye öyle olmuşki bu sene
erken rezervasyonlar her zaman çok cazip olurdu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…