2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın güzel anneler ve bebişleri haftasonuyla birlikte 6 gün kar tatilinden sonra bugün işe geldim :)
bu arada benim amniyon sonucuma 2 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum..dualarınızı eksit etmeyin arkadaşlar..
ButikBebe - özel alışveriş kulübü çok güzel şeyler var kızlar chicco ürünleri indirimde tavsiye ederim..

ya ben giysileri de kendim alayım istiyorum bıdık bıdık çok zevkli oluyo beğenmesi bebekleri içinde hayal etmek falan
arabaları, yatakları... beğendiğim marka-modelleri ve bulunduğu adresleri vereyim eş dostun eline onlar gitsin alsın getirsin

günaydın kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben hala detaylıya giremedim,farkettimki bi çok şeyi bahane ederek erteliyrum çünkü korkuyrum ben.ya yine kötü bişi duyarsam diye ödüm kopuyo o yüzden gidemiyorum bi doktora.

aklımda benim çünkü bizim detaylı da 1 gün sonra
detaylı ultrasonumuz aklıma geldikçe, dua ettikçe senin için de ediyorum

bu meme kalkanı ne işe yarıo meme ucunu rahat eme bılmesı içinmi süt aktığında
kıyafetten dışarı çıkmaması içinmi

günaydın çok iyi anlıyorum seni ben de aynen öyleyim ama bişey olmaz inş. Allahım korur bebeklerimizi :)

neden korkuyorsunki
halbuki gideceksin güzel şeyler duyup için rahat döneceksin inşallah

günaydın çok iyi anlıyorum seni ben de aynen öyleyim ama bişey olmaz inş. Allahım korur bebeklerimizi :)

neden korkuyorsunki
halbuki gideceksin güzel şeyler duyup için rahat döneceksin inşallah

inşaALLAH kızlar,bunalıma girmem yakındır.korkuyorum çünkü 2li testte ense kalınlığı çıkmıştı bebeğmde 3.4 mm buna rağmen 2li ve 4lü kan sonuçlarımız iyiydi,şimdi 12.haftamı hatırlıyorumda o doktor senin bu prof benim gezmiş,stresten delirmiştim.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.ya ense kalınlığı geçmemişse,ya buna bağlı bi hastalık varsa vs vs.ayyyyy Allah'ım yardımcımız olsun.

aklımda benim çünkü bizim detaylı da 1 gün sonra
detaylı ultrasonumuz aklıma geldikçe, dua ettikçe senin için de ediyorum
saol canım Allah razı olsun..

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende dr hep tedirgin gidiyorum çarşamba günü o hastane nasıl bekliycem o sonuç kağıdına nasıl bakıcam ( şimdiden bunları düşünüyorum ama tevekkülden başka çare yok malesef hiç korkma inş. herşey çok güzel olcak..

Kizlar dvd den kizima bakip duruyorum, babasinin kopyasi. Klonlanmis bir koyun vardi ya dolly, bizimkini de sanki klonlamisiz gibi. Adini dolly koysam yeridir

cnm ben devlette aldım randevuyu ve bana 22 subata gun verdıler sen nerd gırdın fıyatı ve memnunıyetın?

Bebek bezi olayi beni bitiriyor. Ben 1 no premium care den 4 paket aldim. Herbirinde 54 adet var. Sinirden yakicam bezleri sonunda. Ebebekte kampanya var diye atladim ama fena kandirildim galiba:-(

cnm cok almışsın ben 1 adet aldım hatta 2 adet alıcaktım fakat guvenemedım cunku bebıs kılolu dogarsa eger 1 paket anca kullanıosun 2 nosunda da 2 adet aldım sımdılık yeter sonra caresıne bakarız sonucta yıne kampanya olur bı sekılde ve bana adet fıyatı 15 tl ye geldı..sende şöyle yap bence topıkten almayan arkadasları bul ve degısım yap olmazmı?veya marketlere söyle degısım yap bence degısım yaparlar..

Kizlar biz bebegimiz 3 aylik olunca, yani okullar acildiktan sonra falan antalyaya tatile gitmeyi dusunuyoruz. Ama sadece kocam ve kizimla. Bakalim nasil
Olcak? Bu arada erken rez bile acayip pahali bu sene. Fiyatlari gordunuz mu bilmiyorum?

ayyy tatıle öyle ıhtıyacım var kii fakat bebıs masrafları cok sanırım cıkamayız..sımdıden ıvır zıvır aldıklarım 300 tl yı astı arabasına 350 bezlerıde sayarsak 50 tl sımdıden heveslenıp aldıklarım 700 tl yı astı eee dolap tı park yataktı sonracıma alınacak yıne ıvır zıvır sampuan,banyo ıcın ıvır zıvır sonrasında bı suru aklıma gelmeyen seyler var ee kendımede hıc bısey almadım kendım ıcınde alıcaklarım var sonra hastane parası vss sanırım ennnn azından 2000-3000 arası verıcem...
bızde tatıl ıcın ıkı gunlugune yakın yerlerden bırını tercıh ederız sanırım bebısın durumuna baglı cok aglayan zırlayan bebısım olursa gıdemem sanırım

canım bu korkuyu yaşamak zor Allah sabır ve güç versin ama hepimizde bir risk var biliyorsun
hep kötüyü düşünüp erteliyorsun, bence dua edip, gidip güzel haberler duyup rahatlayacağını düşün

evet inşallah çok güzel olacak
başta oznurun amniyosentezi, ayzanın ve bizim detaylılarımız.... güzel ve hayırlı haberlelrle dolu bir hafta olacak inşalalh

canım inşaALLAH temiz çıkıcak sonucun,down sendromu temiz çıkanların diğer sonuçlarıda temiz çıkıyo,seninkide temiz çıkıcak ALLAH'ın izniyle.
canım bu korkuyu yaşamak zor Allah sabır ve güç versin ama hepimizde bir risk var biliyorsun
hep kötüyü düşünüp erteliyorsun, bence dua edip, gidip güzel haberler duyup rahatlayacağını düşün

evet inşallah çok güzel olacak
başta oznurun amniyosentezi, ayzanın ve bizim detaylılarımız.... güzel ve hayırlı haberlelrle dolu bir hafta olacak inşalalh

inşALLAAAH bıdıkım ya ben hepinize dua ediyorum sizde bana edin nolur.hepimiz güzel haberlerle geçiririz bu haftayı.Allah'a hep dua ediyorum evladıma sağlık versin diye,hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

inşallaaah bıdıkım ya ben hepinize dua ediyorum sizde bana edin nolur.hepimiz güzel haberlerle geçiririz bu haftayı.allah'a hep dua ediyorum evladıma sağlık versin diye,hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

aminnn kuzum..kızlar annelerini üzmez
Ama çok gecikmeden git sen de, bak 22. Haftan bitmek üzere

Canim ben kadikoy sifaya gittim, 307 tl verdim indirimli olarak. Normal fiyati 400 kusur liraymis.
Ben bir ara evde kapali kalmistim o zaman intenetten abuk sabuk siparisler vedim, o bezler de o bunalimin eseri!
Tatili cok istiyoruz ama butcemizi ayarlamamiz lazim tabii.
Bu arada detayli ultrasona girecek arkadaslara bol sans diliyorum. Moralinizi bozmayin, sagliksiz bebek orani cok dusuk. Bizim kulagimiz sadece kotu orneklere acik oldugu icin yersiz korkuyoruz. Dikkat edin simdiye kadar detaylida sorun cikan duymadik burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…