2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi geceler arkadaşlar bugün çok güzel bir hava vardı çok güzel bir gün geçirdim sapancada kahvaltı yaptım şilede gezdim sahil yaptım kocamla ve arkadaşlrmla.şimdi resimleri faceye yüklüyorum adettendir

bende de ultrasonda bebeğimi görünce herşeyi unutuyorum ya bütün şikayetlerimi doktora soracam herşeyi unutuyorum aklım başımdan gidiyo kızımı görünce:)))

Gunaydin kizlar, hepinize iyi haftalar

Günaydın..bu hafta çok yoğun geçecek ben dahil birçok kişinin detaylısı var bu hafta

okula gitmeyen ve giden bir çocuğu olmayan ben, okulların açılmasına en çok üzülen kişi oldum sanırım
sabah 15dk daha erken çıkmak zorunda kaldım ve dolayısıyla 15dk daha az uyudum

philips avent ürünlerinde indirim var e-bebekte
internetten piyasa araştırması yaptım öyle bahsettikleri kadar ucuzlamıyor çünkü e-bebek birçok yerden daha pahalı
ama yine de parça başına 2-5 tl arasında daha ucuz diğer yerlerden

Son düzenleme:
günaydın annejiklerrrr miniğimin beşiğini dün aldık ayın 25şine kadar gelcek kurulcak =)) zıbınlar ayakkabılar kundakları alt açmalığı ince battaniye kalın battaniye bebek bezi aldık biçok şeyını gelcek ay bıdaha alıncak tulumları falan =))))

günaydın güzel anneler vee güzel bebişleriumarım güzel bir hafta olur:26:benim ayrıntılı ultrasyonum haftaya ya umarım geç değildir,o zamana boşluk bulabildim:44:

hayırlı olsun güle güle kullansın bebişinbiz de beşik ve battaniylerini aldık.biz de bir daha aya oyun parkı ve arabasını alacağızçok güzel yalnız gittikçe heyecan basıyooo

Gunaydin akillibidik
Ben cmt ayrintili ultrasona girdim kadikoy sifada pazar gunu de yazdim zaten buraya. O arada soyle bisey yaptim, bir bebek hemsiresi buldum ve bazi sorular sordum. Birisi de sut sagma makinesi. Hemsire hemen ihtiyaciniz olmayacak falan dedi, biz sutunuzun akisina gore tavsiye ediyoruz dedi.
Ben yine de marka sordum, medela dedi. Medelanin da soyle bir dezavantaji var, makine haric diger aparatlar hep ayri satiliyor.

arkadaslarr kan degerlerınızııı yazarmısnız adetten onceeeee kac cıktıgını

kan değerlerine neden taktın anlamıyorum!!!!
ilk çıkan kan değeri yumurtlama gününe göre değişir, daha erken yumurtladıysan geç yumurtlayanlara göre daha yüksek çıkar
ben ikiz bebek bekliyorum ve ikiz olduğu 2 gün arayla yapılan testte hcg değerinin 5 katına çıkmasıyla tahmin ettik ama yine de iki kese görmedikçe bu da kesin bir kriter değil

hayırlı olsun güle güle kullansın bebişinbiz de beşik ve battaniylerini aldık.biz de bir daha aya oyun parkı ve arabasını alacağızçok güzel yalnız gittikçe heyecan basıyooo

eet heycn basıo eşyalarına baktıkça ağlıorum ben çok özledım artık çok tuhaf güzel bir duyguymuş doğunca düşünemıorum durmadan tepıklıo bnmkı kıpır kıpır daha çok heycanlanıom şimdiden böyle hareketlı son zamana doğru napcak bılmıom

arkadaslarr kan degerlerınızııı yazarmısnız adetten onceeeee kac cıktıgını

Ben tam olarak nesini sordugunu anlamadim. Son adetimden 2ay once kan degerlerime bakilmisti hersey benim olculerime gore normaldi.
Hamile kaldiktan sonra da rutin kan sayimi falan yapildi, bende genetik bir kansizlik var aynen devam ediyor.

evet okudum maşallah iyiymişsiniz darısı bie olsun inşallah
beni süt konusu çok korkutuo malum iki tane oldukları için gelecek mi yetecek mi diye evham yapıyorum
aslında annem zaten ikisi de emerse göğsünde süt birikmicek gelen gidecek gerek yok diyo ama yine de ne olur ne olmaz:44::44::44:

çok güvendiğim bir arkadaşım bu topiğe de sık sık uğruyor avent tavsiye etti.. ben de avent almayı planlıyorum
madela bana bir makine gibi geliyor nedense bakınca geriliyorum

Benim daha alacak o kadar cok seyim var ki. Giysi isini en sona biraktim, hatta mumkunse es dost alsin ust basini diyorum.
Kizimin bebek arabasi ve park yatagi, bebek tartisi, bezi, islak mendili bir hastane cikisi, bir iki tane de badisi pijamasi, bere ve eldiveni var.
Kendime de meme ucu bakim kremi, gogus kalkani, meme ucu cikaran aletten bir de ortopedik terlik ve tabanlik aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…