- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.821
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım inş. bende haziranda bebeğime kavuşacağım....
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım inş. bende haziranda bebeğime kavuşacağım....
kızlar iyi pazarlarrrr,,yarın işe gidecekler moraller nasılbu arada ultrasyon sonuçlarım 20+ 5 gebeyken kemik boyu dahil 21+3 gün ıktı iyi bişeymi bu şimdi.doktora niye sormadım bilmiyorum bebeğimi görünce bir saflık geliyor herhalde:))
hayır canım 130 yüksek değil arkadaşımın adetten 2 gün önce kan değeri 450 çıkmıştı ve tek gebelik oldu..
Gunaydin kizlar, hepinize iyi haftalar
günaydın annejiklerrrr miniğimin beşiğini dün aldık ayın 25şine kadar gelcek kurulcak =)) zıbınlar ayakkabılar kundakları alt açmalığı ince battaniye kalın battaniye bebek bezi aldık biçok şeyını gelcek ay bıdaha alıncak tulumları falan =))))
Günaydın..bu hafta çok yoğun geçecek ben dahil birçok kişinin detaylısı var bu hafta
okula gitmeyen ve giden bir çocuğu olmayan ben, okulların açılmasına en çok üzülen kişi oldum sanırım
sabah 15dk daha erken çıkmak zorunda kaldım ve dolayısıyla 15dk daha az uyudum
philips avent ürünlerinde indirim var e-bebekte
internetten piyasa araştırması yaptım öyle bahsettikleri kadar ucuzlamıyor çünkü e-bebek birçok yerden daha pahalı
ama yine de parça başına 2-5 tl arasında daha ucuz diğer yerlerden
arkadaslarr kan degerlerınızııı yazarmısnız adetten onceeeee kac cıktıgını
hayırlı olsun güle güle kullansın bebişinbiz de beşik ve battaniylerini aldık.biz de bir daha aya oyun parkı ve arabasını alacağız çok güzel yalnız gittikçe heyecan basıyooo
arkadaslarr kan degerlerınızııı yazarmısnız adetten onceeeee kac cıktıgını
Gunaydin akillibidik
Ben cmt ayrintili ultrasona girdim kadikoy sifada pazar gunu de yazdim zaten buraya. O arada soyle bisey yaptim, bir bebek hemsiresi buldum ve bazi sorular sordum. Birisi de sut sagma makinesi. Hemsire hemen ihtiyaciniz olmayacak falan dedi, biz sutunuzun akisina gore tavsiye ediyoruz dedi.
Ben yine de marka sordum, medela dedi. Medelanin da soyle bir dezavantaji var, makine haric diger aparatlar hep ayri satiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?