2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aminnn kuzum..kızlar annelerini üzmez
Ama çok gecikmeden git sen de, bak 22. Haftan bitmek üzere
üzmez kızım benimmm ciğer parem o benim,döpüklemeleri bile güzel :) bu hafta gidicem inşallah kuzum,nereye kadar erteleyebilirim ki daha.
eşimle en son ne zaman beraber olduğumu hatırlamıyorum ki :))
hahaha bizimkide unutulucak kadar oldu. en son 6 eylül 2011:)))))
kızlar sizdede aynımı bılmıorum ama ilişkiden hiç bir şeyyy anlamıorum sizlerde aynımısınzzz
neeey ilişkimi o neydiki

ne ilişkisi??
arkadaş ilişkisi

3 haftada bır denemeye kalkıoz tık yok bende ondan sordum eyvh eyvh dahada cok var buaydan sonra 4,5 ay dokunlmucak gelseın boynuzlar dıo bıtane abla var o da hamıle ıkıncıye ılk çoçugumda esım yapmış dıo olsun dıo kıskanmıom dıoo psklojimi bozcaklar aldatılmayan kadın yokmuş hamıleken sızceee

ne alakası var canım duramıyo mu ben inanmıyorum aldatacak erkeğin hazır bi bahanesi...

ya deme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::2::2:

günaydınnnn sabahtan beri internet yoktu şimdi geldi
hoşgeldin canım..

kardeş kardeş uyuyoruz :))

ne ilişkisi??
arkadaş ilişkisi

karı koca ilişkisi bebek olunca arkadaş ilişkisin dönüyomuş :))

psikopata bağlı geziyorum zaten,hiç tavsiye etmem şahsen eşime böyle bişi yapmasını,zira tüm seks hayatını kökünden bitiririmama benim canım tocam hayatttta yapmaz böyle bişi.
Herkese günaydın güzel haftalar hanımlar kızımla biz geldikkk
hoşgeldiniz canım,sizede günaydın.

5-10 DK LIK BİŞEY İÇİN BEBEĞİNİ TAŞIYAN KADINI ALDATAN ERKEK ZATEN BİTİKTİR, EZİKTİR

5-10 DK LIK BİŞEY İÇİN BEBEĞİNİ TAŞIYAN KADINI ALDATAN ERKEK ZATEN BİTİKTİR, EZİKTİR

hay ağzını öpimbazen "şişme kadınmı alsak aşkım sana" diyince "kendine yakıştırıp nasıl teklif edebiliyosun bunu fatoş,herşey seksmi" diye yerin dibine gömüyo adam beni:26:

biz bi kahvaltı yapalım teyzeler,sonrasında görüşürüz.öperiz hepinizi.

uff dün gece bel agrısından 1 dk bile uyuymadım gözlerim kapanıoooo

kızlar ayrıntılı ultrasonu sordum başlıcağım özel hastanede 12 muayne ücreti
34 lra ayrıntılı ultrason izmirin gözünü seviimm

bildiğin kanki olduk bizde
naber hacı falan diyoruz birbirimize

yaa bizim doktor hiç birsey soylemedi,hatta gebeliğimi ilk öğrendiğimde adet olmama daha 1 hafta vardı,riskli,düşebilir adet kanaması ile demişti..o zaman bile kimse yapmayın demedi...
biz iiki güne bir hatta eger hafta sonu ise günde iki kere bile yaptıgımız oluyor(çok utandım ya neyse)
doktora sorsam mı
korktum şimdi
kızımın içerde bası dönüyordur :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…