- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.861
üzmez kızım benimmm ciğer parem o benim,döpüklemeleri bile güzel :) bu hafta gidicem inşallah kuzum,nereye kadar erteleyebilirim ki daha.aminnn kuzum..kızlar annelerini üzmez
Ama çok gecikmeden git sen de, bak 22. Haftan bitmek üzere
hahaha bizimkide unutulucak kadar oldu. en son 6 eylül 2011:)))))eşimle en son ne zaman beraber olduğumu hatırlamıyorum ki :))
neeey ilişkimi o neydikikızlar sizdede aynımı bılmıorum ama ilişkiden hiç bir şeyyy anlamıorum sizlerde aynımısınzzz
ne ilişkisi??
arkadaş ilişkisi
üzmez kızım benimmm ciğer parem o benim,döpüklemeleri bile güzel :) bu hafta gidicem inşallah kuzum,nereye kadar erteleyebilirim ki daha.
hahaha bizimkide unutulucak kadar oldu. en son 6 eylül 2011:)))))
neeey ilişkimi o neydiki
3 haftada bır denemeye kalkıoz tık yok bende ondan sordum eyvh eyvh dahada cok var buaydan sonra 4,5 ay dokunlmucak gelseın boynuzlar dıo bıtane abla var o da hamıle ıkıncıye ılk çoçugumda esım yapmış dıo olsun dıo kıskanmıom dıoopsklojimi bozcaklar aldatılmayan kadın yokmuş hamıleken sızceee
ne ilişkisi??
arkadaş ilişkisi
3 haftada bır denemeye kalkıoz tık yok bende ondan sordum eyvh eyvh dahada cok var buaydan sonra 4,5 ay dokunlmucak gelseın boynuzlar dıo bıtane abla var o da hamıle ıkıncıye ılk çoçugumda esım yapmış dıo olsun dıo kıskanmıom dıoopsklojimi bozcaklar aldatılmayan kadın yokmuş hamıleken sızceee
hoşgeldin canım..günaydınnnn sabahtan beri internet yoktu şimdi geldi
üzmez kızım benimmm ciğer parem o benim,döpüklemeleri bile güzel :) bu hafta gidicem inşallah kuzum,nereye kadar erteleyebilirim ki daha.
hahaha bizimkide unutulucak kadar oldu. en son 6 eylül 2011:)))))
neeey ilişkimi o neydiki
ne ilişkisi??
arkadaş ilişkisi
evet evet,aylardır seviyeli bir arkadaşlığımız var:13:
psikopata bağlı geziyorum zaten,hiç tavsiye etmem şahsen eşime böyle bişi yapmasını,zira tüm seks hayatını kökünden bitiririm3 haftada bır denemeye kalkıoz tık yok bende ondan sordum eyvh eyvh dahada cok var buaydan sonra 4,5 ay dokunlmucak gelseın boynuzlar dıo bıtane abla var o da hamıle ıkıncıye ılk çoçugumda esım yapmış dıo olsun dıo kıskanmıom dıoopsklojimi bozcaklar aldatılmayan kadın yokmuş hamıleken sızceee
hoşgeldiniz canım,sizede günaydın.Herkese günaydın güzel haftalar hanımlar kızımla biz geldikkk
psikopata bağlı geziyorum zaten,hiç tavsiye etmem şahsen eşime böyle bişi yapmasını,zira tüm seks hayatını kökünden bitiririmama benim canım tocam hayatttta yapmaz böyle bişi.
hoşgeldiniz canım,sizede günaydın.
5-10 DK LIK BİŞEY İÇİN BEBEĞİNİ TAŞIYAN KADINI ALDATAN ERKEK ZATEN BİTİKTİR, EZİKTİR
5-10 DK LIK BİŞEY İÇİN BEBEĞİNİ TAŞIYAN KADINI ALDATAN ERKEK ZATEN BİTİKTİR, EZİKTİR
ilişki bu aylarda tehlikeli mi kızlar?:44::44:
bildiğin kanki olduk bizde
naber hacı falan diyoruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?