2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. seninle birlikte hepimize de. bu aralar alınganız zaten. buluttan nem kapıyoruz. idare edecekler artık...

günaydın hanımlardoktora gitik geldik her şey süpermişoğlum 3 gün önden gidiyo:)aşı için de doktorum haftya vurulsan daha iyi dedi,ben de haftaya vurulacağım..sağlıklı oldupu için çoook mutluyuzAllahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:)

gözün aydın canım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

maşallahhh poyraza.. hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım miniklerimizi

maşallah canım ne büyük bir mutluluk bir anne için...

ya diğerlerine göre çok güzel özellikleri var ama benimde içim gitti fiyatı duyunca birkere içime de sinmişti ama şimdi çook muallakta kaldım... sizler ne alacaksınız

bişey takıldı mı aklımıza gözümüz onda kalıyor demi?
ben daha almadım. eltimin bebeği var. 2 yaşında. o ben kullanmıyorum. veririm demişti. eğer vermezse son ay alıcam. ama hiç araştırmadım....

hımmm senin iş iyiymiş... bizimde dedemiz alacakmış arabamızı beşiğimizi adet böyleymiş... bize beğenmek kalıyor... ama hesaplı olmak lazım kim alırsa alsın...

bütün yazışmalarını okudum yeni tamamlayabildim:))) gelinler damatlar kapış kapış:) benim de kızım olcak 2 hafta sonra ayrıntılıya girceğiz. bu arada gözün aydın canım Allah size bağışlasın minikinizi. çok tatlı maşallah. söylediğin bebek arabası stoklarında yokmuş ama çok güzel ve kullanışlı görünüyor. genede ben olsam bu parayı vermezdim

biz de chicco i move ile concord neo arasında kaldık..
Inşallah ikisini de bizzat görünce karar vereceğiz

e bebek avent indiriminden yararlanacaktım ben de ama fiyatlara bir baktım zaten indirimsiz fiyatlar ortalamanın üzerinde
%29 indirimle de internet piyasasından 2-3 tl ucuza geliyo o da kargo ücretiyle sıfırlanıyo

eee sen nereden alacan ki ben piyasayı çok iyi bilmiyorum joker e bebek falan biliyorum istanbul da olanlarrrr nereden alıyorsunuz siz...

çok sağol canım evet çok çekişmeli bir sabah yaşadık
canım ben bunu almayı düşünüyorum kısmetse Kraft'ın fiyatı 829 tl
Eki Görüntüle 342453
iyimiş fiyat özellikleri nasıl acep... sen buraları iyi biliyorsun cano biz nereden baksak bu bebek eşyalarını...

Annişler herkese günaydınnn biraz geç oldu ama :)
tetanoz aşısını olmam lazım ama çok tırsıyorum,olanlar yorum yapabilirmi lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…