- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.381
sağolasınız kızlarr............ off eşimde geçen bana sen alıştın artık gçen senede hamileydin bu senede seneyede hamile olsana diyo bi bagırdım bi daha deme bana öle sağlıkla dogsun daha uzun süre etmem...adam şaka yapmıştı halbuki
ben de torun olunca affeder elimi öptürmeye kabul ederim
bak şimdi daha bir heyecan yaptım:18::18::18:
inşallah güzel haberler getiririz size
de mi ama? zorluk çıkarma bizim yavrulara... sevmişler birbirlerini....
inşallah iyilerdir.. anneleri pimpirik napalım alışsınlar şimdidençoook iyiler onlar heyecan yapmaaa
günaydın hanımlardoktora gitik geldik her şey süpermiş oğlum 3 gün önden gidiyo:)aşı için de doktorum haftya vurulsan daha iyi dedi,ben de haftaya vurulacağım..sağlıklı oldupu için çoook mutluyuz Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:)
günaydın hanımlardoktora gitik geldik her şey süpermiş oğlum 3 gün önden gidiyo:)aşı için de doktorum haftya vurulsan daha iyi dedi,ben de haftaya vurulacağım..sağlıklı oldupu için çoook mutluyuz Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:)
kızlar yaa ben concord neo alacaktım indirime girecekti güya e-bebkte 11 şubatta önce bindirim sonra indirim yaptılar 1360 tl dediler anakucağı ve pusete ne dersiniz değer mi?
Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
çok pahalı değil mi? yine de sen bilirsin ama ben bu kadar para vermezdim.
ya diğerlerine göre çok güzel özellikleri var ama benimde içim gitti fiyatı duyunca birkere içime de sinmişti ama şimdi çook muallakta kaldım... sizler ne alacaksınız
bişey takıldı mı aklımıza gözümüz onda kalıyor demi?
ben daha almadım. eltimin bebeği var. 2 yaşında. o ben kullanmıyorum. veririm demişti. eğer vermezse son ay alıcam. ama hiç araştırmadım....
hımmm senin iş iyiymiş... bizimde dedemiz alacakmış arabamızı beşiğimizi adet böyleymiş...bize beğenmek kalıyor... ama hesaplı olmak lazım kim alırsa alsın...
dedeniz alacaksa değişir tabi.boşver fiyatı o zaman. alsınlar torunlarına...
kızlar yaa ben concord neo alacaktım indirime girecekti güya e-bebkte 11 şubatta önce bindirim sonra indirim yaptılar 1360 tl dediler anakucağı ve pusete ne dersiniz değer mi?
Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
concord neo travel sistem bebek arabası - e-bebek.com
eee sen nereden alacan ki ben piyasayı çok iyi bilmiyorum joker e bebek falan biliyorum istanbul da olanlarrrr nereden alıyorsunuz siz...biz de chicco i move ile concord neo arasında kaldık..
Inşallah ikisini de bizzat görünce karar vereceğiz
e bebek avent indiriminden yararlanacaktım ben de ama fiyatlara bir baktım zaten indirimsiz fiyatlar ortalamanın üzerinde
%29 indirimle de internet piyasasından 2-3 tl ucuza geliyo o da kargo ücretiyle sıfırlanıyo
bütün yazışmalarını okudum yeni tamamlayabildim:))) gelinler damatlar kapış kapış:) benim de kızım olcak 2 hafta sonra ayrıntılıya girceğiz. bu arada gözün aydın canım Allah size bağışlasın minikinizi. çok tatlı maşallah. söylediğin bebek arabası stoklarında yokmuş ama çok güzel ve kullanışlı görünüyor. genede ben olsam bu parayı vermezdim
iyimiş fiyat özellikleri nasıl acep... sen buraları iyi biliyorsun cano biz nereden baksak bu bebek eşyalarını...canım ben bunu almayı düşünüyorum kısmetse Kraft'ın fiyatı 829 tl
Eki Görüntüle 342453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?