2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese günaydınnn.
geçmişi okudum geldim. ayzan geçmiş olsun canım. umarım bir an önce düzelir durumun. bizim iş yerinde de bi arkadaş da aynı sıkıntı vardı. 10 gün raporlu yattı. sonra durumu düzeldii. yeniden işe başladı. şuan 28 haftalık hamile ve her şey yolunda. umarım senin durumunda biran önce düzelir. canını sıkıp da bebeğini de üzme. artık çoğu şeyi hissedebiliyorlarmış onlar. allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Kizlar hamile kaldigimdan beri kullandigim kremlerin bir listesini yaptim, asiri bir kuruluk oldu bende hatta bacagimda egzama cikti kuruluga bagli olarak!
Krem manyagi oldum resmen, gunde 3 litreye yakin da su iciyorum bu arada...

1-Elancyl catlak onleyici krem
2-Emolium body emulsion
3-Lansinoh gogus ucu kremi (niplette kullaniyorum gunduz bayagi acitiyor gece yatarken bunu surmeye basladim)
4-5-6-Neutrogina el, ayak kremi + dudak nemlendirici
7-Lancome genefique nemlendirici
8-Omega plus argan yagi, sac icin
9-Sally Hansen tirnak kremi ama bunu pek surmuyorum bu aralar

ben sadece bebek yağı kullanıyorum çok iyi geliyo :))
bide nivea nın dudak nemlendiricisi :)
bazen de göbeğim göğüslerim ve kalçalarım için badem yağı+susam yapı+z.yağı karışımı yaptım onu sürüyorum

Gunaydin anneler
Ben bugun kendimi cok tembel hissediyorum. Yatakdan cikmadim daha

Bana hic bir yag fayda etmedi, o kadar kasiniyordum ki anlatamam. Dematologa gittim sabunu bile yasakladi kadin, hic boyle birsey gormemistim hayatimda. Bu arada hamama gitmek istiyorum, aslinda hamilelere uygun birsey degil biliyorum ama kese cok rahatlatiyor beni:-(
Hava biraz duzelsin kesin gidicem.

ama hamam sıcak su sakınclı bence druna danış

canım bencede dr'una danış sıcak ortam mikropların en çok olduğu yer birde dikkat etmekte fayda var..

benimde cildim çok kurudur ama anlattığın kadar değil. Vücudunda su mu eksik acaba bol su içiyomusun?

Hamam işini düşün bence doktor hamile kaldığımda ilk söylediği şey hamama gitmek yok.

Inat gibi benimde gidesim var rahatlıcakmışım gibi gelio. Ama sabrediyorum. :26:

Son düzenleme:
ama hamam sıcak su sakınclı bence druna danış

canım bencede dr'una danış sıcak ortam mikropların en çok olduğu yer birde dikkat etmekte fayda var..

Bostancida sporium var, oranin ufak temiz bir hamami var. Oraya gidiyordum ben hamile kalmadan once, doktora sorsam izin vermez ama buhara saunaya fln girmezsem birsey olmaz diye dusunuyorum.

Benimde cok sIk bacagim,belim ve sirtim agriyor. Geceleri surekli uyaniyorum.
Bir kac gundur ekstra yastikla yatiyorum. Belime koyuyorum biraz faydasi oldu sanki.

Sizdede varmi boyle bir sorun bilmiyorum ama ben sabaha dogru lavaboya kalkinca ( kalkmazsam uyuyamiyorum) uyuyamiyorum tekrar.

Bostancida sporium var, oranin ufak temiz bir hamami var. Oraya gidiyordum ben hamile kalmadan once, doktora sorsam izin vermez ama buhara saunaya fln girmezsem birsey olmaz diye dusunuyorum.

sauna mı buhar mı asıl onlar sakıncalı sıcak banyo bile sakıncalı rahim kaslarının gevşemesine açılmasına neden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…