2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım teşekkür ederim.yok ben o değilim ayağımda botlarım varken kaydım ben ki converse olsa halim ne olurdu bilemiyorum :))

bende tepkimi başka şekilde yani yanlarında oturmayarak göstericem başka yapcak bişi kalmadı...

niye yanlarında oturuyorsun ki sende de var anında terk edeceksin yolda yürürken önümdeki biri sigara içiyorsa ben yolumu bile değiştiriyorum istemeden soluyorum sigara dumanın

cnm ben çalışıyorum özel sektör ve kapalı bi yer burası
patronlarım değil de babaları ve gelen misafirler rahatça sigara içiyolar..
üstelik beni göre göre bende zaman zaman dışarı çıkıyorum..
eşim içiyordu bıraktı bazen babam da uyarılarıma rağmen içer
yani yapacak bişi yok
inş bişi olmaz cnm ya

canım teşekkür ederim.yok ben o değilim ayağımda botlarım varken kaydım ben ki converse olsa halim ne olurdu bilemiyorum :))

:)) o arkadaşta düşmüştü kim olduğunu hatırlıyamadım..neyse o zaman daha dikkatli olmak gerekiyor canım demekki..tek başına çıkma karlı havalarda..

anammmm dikkat et kuzum yaaaa... geçmiş olsun çok, yat dinlen iyice. neyse ki bebiş iyiymiş

biz eşimle hamile kalmadan önce akşam yemekten sonra yakar karşılıklı içerdik birer tane. mutfakta içerdik onu da. ben de günde 4-5 tane sigara içen biriydim. hatta bebişi öğrendim bi ara bırakamadım falan ama sonra bıraktım çok şükür. bu kadar içmemişken doğumdan sonra da içmem inşş. eşimde artık evde hiiiç içmiyo. çok canı isterse balkonda içiyo. benim yanıma gelirken de dişlerini fırçalıyo, elini yüzünü yıkıyo.
hatta bizim arkadaşlarla gittiğimiz bi yer var artık oraya da gitmiyoruz toplandığımız zaman. çünkü sigara içirtiyorlar orada hatta nargile de içiliyo, iyice dumanaltı oluyor. beni götürmüyo artık oraya.

bende de kan değerleri ha bire düşüyo kan ilacı kullanıyorum..
idrar yollarında kum ve enfeksiyon var onun için ayrı ilaç kullanıyorum
bulantılarım devam ediyo onun için ayrı ilaç
sırt ağrım ve kramplarım için magnezyum içiyorum

cnm benim eşim günde 1 paket rahat içiyordu evlenmeden evde sigara içemeyecğini söyledim..
evlendik akşamları balkonda içirttim..
o da üşendiğinden bi süre sonra akşamları içmedi..
böylelikle bi kaç ay için de sigarayı bıraktı
şimdi bana dua ediyor yıllarca içtim ama sen yasak koymasan devam ederdim diyo..
annem babam abim içiyor ama ben son derece karşıydım..
iş ortamında da anlayışsız insanlar ben dışarı çıkıyorum
yapacak bişi yok fakat annem eşim bu duyarsızlığı yapamaz
tepkimi koyarım..

merhaba kızlar bende inşallah haziran annesi olacağım :)

hoşgeldin aramıza...

kızlar merhaba... sağlık ocağına birkere gitmiş birdaha uğramamıştım... hemşire bugün beni aradı bilgilerimi aldı... 7 ayınızda beni arayın süt kuponunuz için dedi... gelmem gerekmiyor mu dedim. yok gelmeyin ben gönderirim size dedi...:) hemşireme bir alkış benden... bu mevzuyu konuşmuştuk ama netleştirememiştik sizlerle... 7. aymış süt kuponu teyzoşlar...

merhaba canım pek bi sevimliymiş senin hemşire :) her eve lazım :)

ya kızlarrr sabah forumda bişi okumuştum sabahtan beri beynimi kurcalıyor.
aslında sizi de korkutmak istemiyorum ama bi tane kadın 26 haftalıkken doğum yapmış, bebği 660 grmış ve küvezdeymiş şimdi.
okudum böle çok fena oldum, çok üzüldüm gerçekten. Allah'ım bizi korusun böyle şeylerden.

süt kuponu ne ki ?

Allah'ım korusun. hepimiz bebişlerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.benim psikolojim bozuldu bu hamilelikle birlikte rüyalarımda ya erken doğurduğumu ya da kanamam olduğunu görüyorum.şu ayrıntılıya bi girseydim rahatlıcam valla.

ya bende geçen rüyamda ne gördüm....yatmadan çnce bebiş biraz fazla tepiklemişti , eşimle espri yapıp , karnımı delip çıkacak heralde falan demiştik , rüyama yansıdı sanırım :S

karnımda bi yırtık açılmış ( aynı kanguru gibi ) bebiş ordan çıkarıvermiş kafayı çıkıyo , ilk görünce şok oluyorum seviyorum falan , sonra aklıma geliyo daha çiğerleri gelişmemiştir hemen içeri tekrar sokmam gerekiyo falan diyorum,tepiyorum içeri geri ama nasıl hareketli anlatamam , elimden bi fırlıyo gidiyo , ben bağırıyorum acil doktora gidelim falan diye , sonra bebişimi kaybediyormuşum nefes alamadığı için çok kötü bi rüyaydı , çok kötü uyandım zaten ama bebişi görmeniz lazımdı , kapkara saçlar bembeyaz ten, Allah'ım bu ne kadar güzel bir bebek böyle falan diyordum, ama sonu çok kötü tabi , sıçrayarak uyandım

Selam hosgeldin. Ve cok gecmis olsun. Karda kista daha da dikkatli olmamiz lazim
Insallah daha iyisindir suan.Yat dinlen

Canim cok uzuldum ben ya okuyunca bu yazini..Esin ve annene de diyecek bir kelime bulamiyorum
Farkinda degiller herhalde bebege ve sana ne kadarzarar verdiklerini? Ama koskoca insanlar ya
Benim esimde sigara iciyor ama hamileligimi ogrendigimden beri yanimda icmiyor. Ki normaldede icmezdi pek yanimda cunku astimim var benim.
Mutfakda icmeye baslamisti aksamlari 1-2 tane onun disinda evde icmiyordu. Ebe ile konustum bugun.Inanki senden ayri odada icse bile cok tehlikeli.Ebe cok kizdi mumkunse evde kesinlikle icmesin cunku kimyasallar kaliyor ictigi yerde.Istedigi kadar pencere acik olsun hic fark etmiyor dedi.
Ben gittim bunu esime soyledim. Ustune ustelik sen evde iciyorsun benimde astimim var diye bebegimizin de astim olma ihtimali 50% i geciyor.Benim bu astim konusunda cok hassas oldugumu biliyor.Adam korktu. Balkonumuz var.Balkona cikip bile icmiyor. Iste ve kursda iciyor.Eve geldigi gibi ztn direk dus ,ustunude degistiriyor cunku ustune ,sacina sinen koku,kimyasal bile zararli bana ve bebegimize..

Bir sekilde tepkini koy.Vallahi konusmazdim ben ne annem ile ne esim ile.Bu ne anlayissizlik boyle

merhaba kızlar bende inşallah haziran annesi olacağım :)

Hosgeldin canim

Bu arada bende geldim 1 saat filan uyumusum koltukda.Nasilda iyi geldi.Ama niyeyse midem bulaniyor..Aciktik mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…