- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.821
canım hiç bir şekilde anlamıyolarsa o ortamı sen terkedeceksin başka yapacak birşeyin yok ..
:)))
canım çok geçmiş olsun...geçen converslerle bakkala giden arkadaşmıydın sen ?? düştüm demiştin ?
canım benim eşm içiyor sigara yanımdada içiyordu ara sıra ama artık kesinlikle içirmiyorum vicdan yaptım bi güzel şimdi kendisi söylüyor yemekten sonra sen içeri geç ben sigara içeyim diyor..
bende tepkimi başka şekilde yani yanlarında oturmayarak göstericem başka yapcak bişi kalmadı...
arkadaşlar 17 haftalık hamileyim annem ve eşim yanımda sigara içiyolar bu konu hakkında çok üzülüyorumm. ve ne yapmam gererktiğini bilmiyorum. bu konu hakkında bnmle aynı dertte olan varmı acabadoktorumda söledim içilmemesi gerekiyor dedi bebeğime bişi olcak diye zarar görcek diye çok korkuyorum
canım teşekkür ederim.yok ben o değilim ayağımda botlarım varken kaydım ben ki converse olsa halim ne olurdu bilemiyorum :))
selam annişler nasılsınız? biz dün akşamı hastaneden geçirdik.iki gün önce sokakta yürürken ayağım kaydı ve bacağımla kasığımın birleştiği yerdeki kaslar yırtılmış.dün akşam ağrıya dayanamayıp hastaneye gittik.çok şükür bebiş iyiymiş ama benim kasım yırtılmış ve tedavisi yokmuş doktor yaklaşık bir ay çekersin bol bol yat dinlen dedi.yürürken çok canım yanıyor.benim başıma geldi aman siz dikkat edin.
merhaba kızlar bende inşallah haziran annesi olacağım :)
Dün detaylıyada girdim sorun yokmuş fakat kan sonuçlarımda vitamin eksikliği çıktı demir eksikliği çıktı idrar yollarımda iltihap çıktı ve kramplarım için magnezyum yazdı bir sürü ilaç yani((((
eşimle doktora gittiğimizde doktora söledim doktor bey ben sigara kullanmıyorum ama eşim ve annem yanımda içiyolar dedim eşimide uyardı hatta. onlara defalarca sölüyorum tepki gösteriyorum ama anlamıyınca anlamıyolar işlerine gelmiyor demekkineyin ne olduğunuda gayet iyi bilen insanlar
merhaba canım pek bi sevimliymiş senin hemşire :) her eve lazım :)kızlar merhaba... sağlık ocağına birkere gitmiş birdaha uğramamıştım... hemşire bugün beni aradı bilgilerimi aldı... 7 ayınızda beni arayın süt kuponunuz için dedi... gelmem gerekmiyor mu dedim. yok gelmeyin ben gönderirim size dedi...:) hemşireme bir alkış benden...bu mevzuyu konuşmuştuk ama netleştirememiştik sizlerle... 7. aymış süt kuponu teyzoşlar...
kızlar merhaba... sağlık ocağına birkere gitmiş birdaha uğramamıştım... hemşire bugün beni aradı bilgilerimi aldı... 7 ayınızda beni arayın süt kuponunuz için dedi... gelmem gerekmiyor mu dedim. yok gelmeyin ben gönderirim size dedi...:) hemşireme bir alkış benden...bu mevzuyu konuşmuştuk ama netleştirememiştik sizlerle... 7. aymış süt kuponu teyzoşlar...
ya kızlarrr sabah forumda bişi okumuştum sabahtan beri beynimi kurcalıyor.
aslında sizi de korkutmak istemiyorum ama bi tane kadın 26 haftalıkken doğum yapmış, bebği 660 grmış ve küvezdeymiş şimdi.
okudum böle çok fena oldum, çok üzüldüm gerçekten. Allah'ım bizi korusun böyle şeylerden.
hoşgeldin...
Allah'ım korusun. hepimiz bebişlerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.benim psikolojim bozuldu bu hamilelikle birlikte rüyalarımda ya erken doğurduğumu ya da kanamam olduğunu görüyorum.şu ayrıntılıya bi girseydim rahatlıcam valla.
selam annişler nasılsınız? biz dün akşamı hastaneden geçirdik.iki gün önce sokakta yürürken ayağım kaydı ve bacağımla kasığımın birleştiği yerdeki kaslar yırtılmış.dün akşam ağrıya dayanamayıp hastaneye gittik.çok şükür bebiş iyiymiş ama benim kasım yırtılmış ve tedavisi yokmuş doktor yaklaşık bir ay çekersin bol bol yat dinlen dedi.yürürken çok canım yanıyor.benim başıma geldi aman siz dikkat edin.
arkadaşlar 17 haftalık hamileyim annem ve eşim yanımda sigara içiyolar bu konu hakkında çok üzülüyorumm. ve ne yapmam gererktiğini bilmiyorum. bu konu hakkında bnmle aynı dertte olan varmı acabadoktorumda söledim içilmemesi gerekiyor dedi bebeğime bişi olcak diye zarar görcek diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?