- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.801
selam annişler nasılsınız? biz dün akşamı hastaneden geçirdik.iki gün önce sokakta yürürken ayağım kaydı ve bacağımla kasığımın birleştiği yerdeki kaslar yırtılmış.dün akşam ağrıya dayanamayıp hastaneye gittik.çok şükür bebiş iyiymiş ama benim kasım yırtılmış ve tedavisi yokmuş doktor yaklaşık bir ay çekersin bol bol yat dinlen dedi.yürürken çok canım yanıyor.benim başıma geldi aman siz dikkat edin.
ben sadece bir kez idrar tahlili verdim. o da ilk hamileliğimi öğrendiğimde. bi daha istemedi doktor. sanırım bi sorun olmazsa enfeksiyon gibi yapmıyolar. yoksa ben mi yanlış biliyorum?[/QUOTE
ben de sadece bir kere idrar tahlili yaptırdım.Sanırım dediğin gibi problem olmadığı sürece istemiyorlar.
selam annişler nasılsınız? biz dün akşamı hastaneden geçirdik.iki gün önce sokakta yürürken ayağım kaydı ve bacağımla kasığımın birleştiği yerdeki kaslar yırtılmış.dün akşam ağrıya dayanamayıp hastaneye gittik.çok şükür bebiş iyiymiş ama benim kasım yırtılmış ve tedavisi yokmuş doktor yaklaşık bir ay çekersin bol bol yat dinlen dedi.yürürken çok canım yanıyor.benim başıma geldi aman siz dikkat edin.
canım usg kagıtta şu bilgilerde yazıorsa kilosunu hesaplayabiliyorsun
Bebek Kilosu Hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
fl değeri,de insan vücudunda en uzun kemik olan femur kemiği yani baldırdaki kemik kalça ile diz arasındaki kemiktir o yüzden roayı ölçüyorlar
fl yi 7 ile çarpıp boyu bulma 24 üncü haftadan sonra kullanılıyor.bu haftalarda pek doğru sonuç verniyor diye biliyorum.[/QUOT
anamm bakamicazmi şimdidenn
:))))
ben sadece bir kez idrar tahlili verdim. o da ilk hamileliğimi öğrendiğimde. bi daha istemedi doktor. sanırım bi sorun olmazsa enfeksiyon gibi yapmıyolar. yoksa ben mi yanlış biliyorum?
bende ilk hamileliği öğrenirken verdim...sonra kasığımda ağrı olunca o zamanda tahlil yaptı dr
cnm çok geçmiş olsun dinlen cnm yaa
arkadaşlar 17 haftalık hamileyim annem ve eşim yanımda sigara içiyolar bu konu hakkında çok üzülüyorumm. Ve ne yapmam gererktiğini bilmiyorum. Bu konu hakkında bnmle aynı dertte olan varmı acabaDoktorumda söledim içilmemesi gerekiyor dedi bebeğime bişi olcak diye zarar görcek diye çok korkuyorum
arkadaşlar 17 haftalık hamileyim annem ve eşim yanımda sigara içiyolar bu konu hakkında çok üzülüyorumm. ve ne yapmam gererktiğini bilmiyorum. bu konu hakkında bnmle aynı dertte olan varmı acabadoktorumda söledim içilmemesi gerekiyor dedi bebeğime bişi olcak diye zarar görcek diye çok korkuyorum
bende senin gibi 1 kere yaptırdım.bazıları her gittiğinde tahlil yaptırıyormuş galiba.kendin için idrar yollarından şüphelenmeye başladım.bi şey mi var diye.o yüzden tekrardan baktırcam idrara.
arkadaşlar 17 haftalık hamileyim annem ve eşim yanımda sigara içiyolar bu konu hakkında çok üzülüyorumm. ve ne yapmam gererktiğini bilmiyorum. bu konu hakkında bnmle aynı dertte olan varmı acabadoktorumda söledim içilmemesi gerekiyor dedi bebeğime bişi olcak diye zarar görcek diye çok korkuyorum
geçmiş olsun cnım.......
geçmiş olsun canım.kendine ve bebeğine cok iyi bak.
canım geçmiş olsun. Allah'tan bebişte bişey yokmuş. umarım biran önce toparlarsın...
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin
tşkler cnmmm artık burdan bakabiliriz..
cnm çok geçmiş olsun dinlen cnm yaa
çok sağolun kızlar :) yürürken azami dikkat lütfen :)
eşin ve annen bunun zararlı oldugunu bilmiyorlar mı bir gün dr kontroluna al ikisinide drun karşısına çıkar ne rahatlar
canım sırasıyla yazayım
1- kontrol paneli ( sağ üstte)
2-sol kenarda avatar resmini değiştiri tıkla
3- orda avatar kullanma butonu aktiftir onu kaldır
4- gözat kısmını tıkla bilgisayarından kayıtlı resmi seç
5- değişikliği kaydet
hepsi bu kadr
:)))İnşallah canım, sabahları eşimin sıktığı parfüm biraz ağır aslında ama her gün sıkıyo bugün mü problem oldu acaba benim midede, kendim gibi iç organlarım da garip
canım çok geçmiş olsun...geçen converslerle bakkala giden arkadaşmıydın sen ?? düştüm demiştin ?selam annişler nasılsınız? biz dün akşamı hastaneden geçirdik.iki gün önce sokakta yürürken ayağım kaydı ve bacağımla kasığımın birleştiği yerdeki kaslar yırtılmış.dün akşam ağrıya dayanamayıp hastaneye gittik.çok şükür bebiş iyiymiş ama benim kasım yırtılmış ve tedavisi yokmuş doktor yaklaşık bir ay çekersin bol bol yat dinlen dedi.yürürken çok canım yanıyor.benim başıma geldi aman siz dikkat edin.
eşimle doktora gittiğimizde doktora söledim doktor bey ben sigara kullanmıyorum ama eşim ve annem yanımda içiyolar dedim eşimide uyardı hatta. Onlara defalarca sölüyorum tepki gösteriyorum ama anlamıyınca anlamıyolar işlerine gelmiyor demekkineyin ne olduğunuda gayet iyi bilen insanlar
annen ve eşinle sen konussana benım bulundugum ortamda sigara içmeyin desene niye soylemiyosun ben sıga ıcen bırı degılım ve evıme gelen mısafır dahı ıcemez ıcmek ısteyenler olursa buyurun balkona dıyorum valla bunun ayıbı yok kendını zehırlemek ısteyen zehırleyebılır ama benı asla !!! bıraz sert cıkıs canım
eşimle doktora gittiğimizde doktora söledim doktor bey ben sigara kullanmıyorum ama eşim ve annem yanımda içiyolar dedim eşimide uyardı hatta. onlara defalarca sölüyorum tepki gösteriyorum ama anlamıyınca anlamıyolar işlerine gelmiyor demekkineyin ne olduğunuda gayet iyi bilen insanlar
teşekkürler hilma başardım sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?