2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

geçmiş olsun canım.kendine ve bebeğine cok iyi bak.

canım geçmiş olsun. Allah'tan bebişte bişey yokmuş. umarım biran önce toparlarsın...

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin

arkadaşlar 17 haftalık hamileyim annem ve eşim yanımda sigara içiyolar bu konu hakkında çok üzülüyorumm. ve ne yapmam gererktiğini bilmiyorum. bu konu hakkında bnmle aynı dertte olan varmı acaba doktorumda söledim içilmemesi gerekiyor dedi bebeğime bişi olcak diye zarar görcek diye çok korkuyorum

canım usg kagıtta şu bilgilerde yazıorsa kilosunu hesaplayabiliyorsun
Bebek Kilosu Hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

fl değeri,de insan vücudunda en uzun kemik olan femur kemiği yani baldırdaki kemik kalça ile diz arasındaki kemiktir o yüzden roayı ölçüyorlar

tşkler cnmmm artık burdan bakabiliriz..

canım anneni ve eşini bu konuda kesinlikle uyarmalısın..birinin torunu birinini çocuğunun sağlığı sonuçta anlayış göstereceklerine inanıyorum göstermezlerse de onlar içerken sen çık odadan..bebeğine yazık..

eşin ve annen bunun zararlı oldugunu bilmiyorlar mı bir gün dr kontroluna al ikisinide drun karşısına çıkar ne rahatlar

bende senin gibi 1 kere yaptırdım.bazıları her gittiğinde tahlil yaptırıyormuş galiba.kendin için idrar yollarından şüphelenmeye başladım.bi şey mi var diye.o yüzden tekrardan baktırcam idrara.

bende 3hafta önce idrar verdim sanırım enfeksiyon çıktı ilaç yazdı bir kez daha idrar kültürü alalım dedi yine verdim bilmiyorum ne oldu..

annen ve eşinle sen konussana benım bulundugum ortamda sigara içmeyin desene niye soylemiyosun ben sıga ıcen bırı degılım ve evıme gelen mısafır dahı ıcemez ıcmek ısteyenler olursa buyurun balkona dıyorum valla bunun ayıbı yok kendını zehırlemek ısteyen zehırleyebılır ama benı asla !!! bıraz sert cıkıs canım

Dün detaylıyada girdim sorun yokmuş fakat kan sonuçlarımda vitamin eksikliği çıktı demir eksikliği çıktı idrar yollarımda iltihap çıktı ve kramplarım için magnezyum yazdı bir sürü ilaç yani((((

geçmiş olsun cnım.......

geçmiş olsun canım.kendine ve bebeğine cok iyi bak.

canım geçmiş olsun. Allah'tan bebişte bişey yokmuş. umarım biran önce toparlarsın...

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin

eşin ve annen bunun zararlı oldugunu bilmiyorlar mı bir gün dr kontroluna al ikisinide drun karşısına çıkar ne rahatlar

eşimle doktora gittiğimizde doktora söledim doktor bey ben sigara kullanmıyorum ama eşim ve annem yanımda içiyolar dedim eşimide uyardı hatta. onlara defalarca sölüyorum tepki gösteriyorum ama anlamıyınca anlamıyolar işlerine gelmiyor demekki neyin ne olduğunuda gayet iyi bilen insanlar

teşekkürler hilma başardım sonunda

İnşallah canım, sabahları eşimin sıktığı parfüm biraz ağır aslında ama her gün sıkıyo bugün mü problem oldu acaba benim midede, kendim gibi iç organlarım da garip
:)))

canım çok geçmiş olsun...geçen converslerle bakkala giden arkadaşmıydın sen ?? düştüm demiştin ?

canım benim eşm içiyor sigara yanımdada içiyordu ara sıra ama artık kesinlikle içirmiyorum vicdan yaptım bi güzel şimdi kendisi söylüyor yemekten sonra sen içeri geç ben sigara içeyim diyor..

canım hiç bir şekilde anlamıyolarsa o ortamı sen terkedeceksin başka yapacak birşeyin yok ..

inanki elimden geleni yapıyorum ve tepki gösteriyorum. ama olmuyor onlar daha baskın çıkıyor bu konuda

sert bir dille uyarmalısın ki seni dinlesiler.benim eşim yanımda asla içmiyor çünkü karnımdaki bebek onunda bir parçası.ayrıca pasif içiciliğin ne kadar zararlı olduğunu da anlat kendilerine.

canım benim eşimde sigara kullanıyor ama ben hamile olduğumu öğrendijkten sonra azalttı. evde içmiyor. bu soğukta çok içmek isterse titreye titreye balkonda içiyor akşamları. içtikten sonra da mutlaka dişlerini fırçalıyor. onun üzerine sinen sigara kokusu bile zararlıymış ama ona yapacak bişey yok. sen de uyar annneni eşini. nasıl bu kadar anlayışsız davranıyorlar. kendileri zehirleniyor olabilir de senin ve bebeğin suçu ne.

ne kadar ayıp yaa ben olsam ne eşimle konuşurum ne de annemle hadi kendileri neyse daha dünyaya gözlerini açmamış bir çocugun sağlığı ile naısl oynarlar valla şiddetle tepkini koy konuşma eşinle yanyana yatma bile
teşekkürler hilma başardım sonunda

rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…