2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kizlar bugun hic alisveris yapan yok bakiyorum. Aldiniz aldiniz bitirdiniz tabii.
Ben gidip biraz uyumaya calisicam, sonra gorusuruz. Bebislere de kendinize de iyi bakin.

canım bende hatırlamıyorum ama ultrason kağıdında bişi 17,5 cm yazıyor bu boyu olabilirmi diye düşündüm :))

canım ultrason kagıdında yada drunuz siz her gittiğiniz takiplerinizi yazdıgı kagıtta FL değeri var onu 7 ile çarpınca boyu oluyo...

Kizlar bugun hic alisveris yapan yok bakiyorum. Aldiniz aldiniz bitirdiniz tabii.
Ben gidip biraz uyumaya calisicam, sonra gorusuruz. Bebislere de kendinize de iyi bakin.

ay bizim yerimiz de uyu nolurrrr
iyi uykular

canım ultrason kagıdında yada drunuz siz her gittiğiniz takiplerinizi yazdıgı kagıtta FL değeri var onu 7 ile çarpınca boyu oluyo...

fl değerinin 7 katı doyumu anamm hemencik akşam bakıcam :))

fl değeri,de insan vücudunda en uzun kemik olan femur kemiği yani baldırdaki kemik kalça ile diz arasındaki kemiktir o yüzden roayı ölçüyorlar

S.a Kızlarr nasılsınız?. Grip oldum 3 gündür yatıyorum,dün işe de gidemedim... Bu soğuklar feci,dikkat edin kendinize...
canım geçmiş olsun bol bol c vitamini al..bide dilen yoksa geçmez bu illet hastalık..

Çok teşekkür ederim canım, kabus dolu günlere geri dönüyoruz galiba

Rica ederim canım
canım geçen benimde oldu ama arkadaşın parfüm kokusu beni kötü yaptı seninkide geçicidir inş.

aslında benim çok şey alasımda varda sonuçlarım çıkmadan çok fazla almak istemiyorum..valla iyi nispet yapıosun bize bi geziyosun bi uyuyosun

canım bilmiyordum akşam gidip hemen bakayım

bi dk yaa.ben her gittiğimde tam idrar tahlili vermiyorum.1 kere idrar tahlili oldu.tit bakıldı galiba.herkesin doktoru idrar tahlili yapıyor mu?.bi de ben özel hastaneye gidiyorum ama her zaman idrar tahlili yapmıyor.

bi dk yaa.ben her gittiğimde tam idrar tahlili vermiyorum.1 kere idrar tahlili oldu.tit bakıldı galiba.herkesin doktoru idrar tahlili yapıyor mu?.bi de ben özel hastaneye gidiyorum ama her zaman idrar tahlili yapmıyor.

tam idrar tahlili ile tit aynı şey zaten cnım

ben sadece bir kez idrar tahlili verdim. o da ilk hamileliğimi öğrendiğimde. bi daha istemedi doktor. sanırım bi sorun olmazsa enfeksiyon gibi yapmıyolar. yoksa ben mi yanlış biliyorum?

selam annişler nasılsınız? biz dün akşamı hastaneden geçirdik .iki gün önce sokakta yürürken ayağım kaydı ve bacağımla kasığımın birleştiği yerdeki kaslar yırtılmış.dün akşam ağrıya dayanamayıp hastaneye gittik.çok şükür bebiş iyiymiş ama benim kasım yırtılmış ve tedavisi yokmuş doktor yaklaşık bir ay çekersin bol bol yat dinlen dedi.yürürken çok canım yanıyor.benim başıma geldi aman siz dikkat edin.

ben sadece bir kez idrar tahlili verdim. o da ilk hamileliğimi öğrendiğimde. bi daha istemedi doktor. sanırım bi sorun olmazsa enfeksiyon gibi yapmıyolar. yoksa ben mi yanlış biliyorum?

bende senin gibi 1 kere yaptırdım.bazıları her gittiğinde tahlil yaptırıyormuş galiba.kendin için idrar yollarından şüphelenmeye başladım.bi şey mi var diye.o yüzden tekrardan baktırcam idrara.

geçmiş olsun cnım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…