2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

çok güzel şeyler söylemişsin kuzum.. Allahın izniyle kızlar sağa salim doğacak
kızlar annelerini hiiç üzmezler.. yeterki anneler kızlarına ve kızlarını oraya yerleştirene güvensinler

amin canım doğru söylüyorsun bende şimdi tam sana yazacaktım sen bana yazmışsın bebişlerini görmüşsün onu okuyordum inşallah sende ve herkesde sağlıcakla kavuşur meleklerine ikiz annesi olmakda ayrı bir şans işte
demek yanyanalarmış birdeee orda başlamışlarmı tepişmeye bakk senn yerim onları ben toipiğimizin bitanecik ikizleri onlar

amaaan şu karda kışta yat kuzum yaa
inşallah havalar düzeldikçe plesenta da çıkar yukarı o zaman alışverişe, gezmelere çıkarsın hayırlısıyla

mübarek gün, doktordan da güzel haberlelrle geleceksin inşallah

cnm çok geçmiş olsun ama inanıyorum ki bebeğin annesine sıkı sıkı tutunmuştur..
Birbirimize olan gönül bağımız ve dualarımızla bir gün hepimiz bebişlerimizin fotosunu koyucaz buraya..
Benim bi arkadaşıma 6 ayda açıklık var rahimde dediler..
Rapor aldı hep yattı maşallah şimdi cin gibi bi şeker kızı var darısı bizlerede olur inş..

cnm gözün aydın
sorunsuz geçmesine sevindim..
Umarım şeker yüklemende güzel geçer
ve benim gibi diyet yapmak zorunda kalmazsın

bu arada hepinize iyi sabahlar veee hayırlı cumalarrr
sağol canım sanada hayırlı cumalarr ve bu vakit çok güzel bir vakit güzel dualar için umarım hepimiz sağlıkla babaklerimize kavuşuruz....

ayy helal olsun öyle düşünme ben hep senden haber bekliyorum canım ya aynı dertten muzdaripiz malum...

evet canım plasenta previa olarak geçiyo,bir kaç çeşidi var sana hangi teşhis kondu biliyomusun.benimki total,yani rahim ağzını tam kapatmış bebeğin eşi,total'de yukarı çıkma olasılığı düşük ama yok değil,diğerlerinde %90 yukarı çıkıp yerine yerleşme ihtimali oluyo.total'de normla doğum olmuyo ki ben zaten kuyruk sokumu problemim ve tüp bebekten dolayı normal doğum yapamıycaktım.umarım seninki majör filandır ve ilerleyen haftalarında yukarı yerleşir.hastanede yatmam gerekirse de yatıcam çaresiz kanama dışında beni başka pek bişi ürkütmüyo Allah'ımda o kanamayı yaşatmasın.

inşaALLAH balım ya,şu mübarek gün ALLAH yüzümüze baksın hepimizin.ay dün onu düşündüm ben kızcağızıma doğru düzgün bişi almadım,hep yatıcak olursam nasıl halledicem alışverişi diye.

cnm gözün aydın
sorunsuz geçmesine sevindim..
Umarım şeker yüklemende güzel geçer
ve benim gibi diyet yapmak zorunda kalmazsın

kuzum ya yüksek çıkmış şekerin ama bir de 100lük yüklensin bakalım onda ne çıkıcak
inşallah diyet yapmak zorunda kalmazsın sen de

inşalalh hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucaklarımıza
öpüyor teyzesini minikler.. çapkın oğlum da kızını öpüyor

sağol canım hepimizin güzel geçsin inşallah
valla çalkalayım da ya başları döner de hepten şaşarlarsa

inş bıdıkcım sağol cnmm

cvp yazmazsanız küserim bak

amaan düşündüğün şeye bak,
bi laptop, bir internet bağlantısı bir de kredi kartına bakar herşey
ama şimdi düşünme bunu ilk etapta dualarımız plesentaın yukarı çıkacağı yönünde..Allah korusun çıkmazsa düşünürüz

ayyyy kızlar şimdi hatırladım hemen yazayım dedimmm..
ben gece rüyamda ddoğurduğumu gördüm. ama doğum yaptığımı değil yani, bizzat kendi kendime doğurduğumu gördüm. hemen alıyorum kucağıma, benim mavi bi çarşafım var ona sarıyorum.
sonra yüzüne bakıyorum, böyle nasıl temiz, bembeyaz, süt gibi bi oğlan çocuğu. ama nasıl güzeldi bi görseydiniz.

hayrlara çıkarsın Rabbim normal görmen daha çok görürsün böle

ayy cnm benım ne kadar duygulanıosun ruya bıle olsa..bende bı gun annemde kuru fasulye yemıstım cok gusel olmuş dıye 3 tabak yıyınce akşamı gaz sancısından dogurdumu gördum ruyamda :))))

kızlar dün bebek boylarından bahsetmiştik ya
şimdi netten baktım 22. haftada 470 gr ve 29 cm olması gerekiyomuş
dün bi arkadaş fl değerini 7 ile çarp demişti ya
çarptım 25 çıkıyo şimdi benim kız kısa boylumu olucak yaw :18:

Daha cok uzar o annesi bence dert etme.Bir haftalari bir haftasini tutmuyorki

ay bunlar bebek o nettekiler ortalama bişey herkesin 22. haftada 29 cm olacak diye kayde yokki netteki ortalamalara takılma sen

Ayzan plasenta sorunu bende de var hastaneye bıldıgım kadarıya ya kanama durumunda yada kasılma varsa yatırılıyorlar eger bunlar sende yoksa endıse etme hatta varsada endıse etme cunku onceden sorunun bılındıgınden gerekli tedavı yapılır gerekırse hastanede yatırsın bır sure önemli olan bebegın ve senin sağlıklı olmanız buarada iş yerınde arkadasım var oda aynı sorunu yasıyor yakında doğum ıznıne cıkıcak gayet ıyı sadece dıkkatlı davranıyor yormuyor kendısını bıde bızım gıbıler sezeryanla dogum yapmak zorunda. bbıde 6 ayın sonuna kadar yukarı cıkma ıhtımalı var o nedenle umarım senın ve benım gibi olanlar yukarıya cıkar.

mesela kendimden diyim ben bugün 20+3 deyim ya ben 20. haftaya değil 21. haftaya bakmam lazım sende öle bak

ya aslında ben dün gittim en son yukarı çıkmıştır diye inandırmıştım kendimi dr.a sordum çıkmışmı yukarıya dedim yok çıkmamış dedi ilişki, zorlayıcı hareket yasak dedi falan filandedi.... çeşitleri oldğunu ewe gelip araştırma yapınca öğrendim birdahakikontrole onuda sorarım artık ... çokkonuşkan bir dr değil ama teşisleri hep yerinde ve doğru oluyor... bu durumdan dolayı zaten ayda bir değil iki haftada bir kontrole çağırıyor bizi birdahaki gidişime hangi tür oldğnuda öğrenirim

inşalalh hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucaklarımıza
öpüyor teyzesini minikler.. çapkın oğlum da kızını öpüyor
:

hemende mavi boncuk dağatmaya başladı oğlişin ha

cvp yazmazsanız küserim bak
valla ben gitmiyorum

ayy cnm benım ne kadar duygulanıosun ruya bıle olsa..bende bı gun annemde kuru fasulye yemıstım cok gusel olmuş dıye 3 tabak yıyınce akşamı gaz sancısından dogurdumu gördum ruyamda :))))

hayırlara çıksın rüyalarınız kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…