- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.961
çok güzel şeyler söylemişsin kuzum.. Allahın izniyle kızlar sağa salim doğacak
kızlar annelerini hiiç üzmezler.. yeterki anneler kızlarına ve kızlarını oraya yerleştirene güvensinler
günaydın,hayırlı cumalar hepinize.desteklerinizi ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yatıyorum hala,kanama filan yok şimdilik hamdolsun,öğleden sonrada doktora gidicem.evet zor ve sıkıntılı bi süreç ama ben elimden geleni yapıp sonuna kadar mücadele edicem,taktiri Rabbim'e bırakıcam. dün doktorlardan biri henüz erken haftadasın yukarı çıkabilir dedi ki bu iyi bi gelişme olucak ama bir diğeri yerleşmiş artık yukarı çıkmaz dedi.ama kızım iyiymiş,ölçümleri haftasıyla uyumlu,suyu iyi,fıldır fıldır dedi doktor:) son günlerde bende bunaldım hep olumsuz şeyler yaşamaktan size yansıtıp sizide bunaltmış olabilirim hakkınızı helal edin.bundan sonra hep güzel haberleri paylaşırım inşallah.
akıllıbıdık'ım güzel haberlerine çok sevindim.eymen'cik centilmenlik yapıp kardeşini başının tacı yapsın,alt kata yerleşsin:)
selam kızlar nasılsınız.bize bugün plasenta previa totalis teşhisi kondu ege üni.de.korku filmi izler gibi dinledim doktorları,bunları anlatıp sizin içinizide karartmak istemiyorum.şuan için evde yatıyorum yarın tekrar gidicem prof lar görücekmiş ve duruma göre hastaneye yatıp yatmama karar vericeklermiş.tek dileğim kanamamam olmadan 36.haftayı bitirebildiğimi görmek.hepinize sorunsuz,sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.
geçmişi anca okudum geldim
zemka geçmiş olsun kaslarında yırtılma varmış ama çok şükür ki bebek iyiymiş
cerser hafif de olsa düşmüşsün geçmiş olsun sana da aman dikkat buz pisti gibi ankara, kar diye basıyorsun altı buz ciyyyuu kayıyo!
ayzan kuzum tedirginliğini anlıyorum ama plesenta aşağıda olması çoğu gebede duydum ve hatta 6 ay yatan bir akrabamız da var..
Sayılı gün çabuk geçer, allahın izniyle yata yata da olsa bebişin gelişimini tamamlayıp sağlıkla gelecek dünyaya
Bize gelince; dün detaylıya girdik çok şükür iyiymişiz , yalnız birşey var bu bebeklerden birinin üste çıkması gerekiyor bu aya kadar ama ikisi de yanyana
doktorum biri baskın çıkıp yukarı çıkmalı dedi ama ne kız ne oğlan altta olmak istemiyor sanırım:26:..
şu an kızım yatay oğlum dikey vaziyette.. Ben oğlum alttan vuruyo diye hissediyordum meğer kız oynadıkça oğlanın kesesine baskı yapıyormuş oğlan da o yüzden aşağıyı tekmeliyormuş
Bakalım 4 hafta sonra ne hava çevirecekler :44:
sağol canım sanada hayırlı cumalarr ve bu vakit çok güzel bir vakit güzel dualar için umarım hepimiz sağlıkla babaklerimize kavuşuruz....bu arada hepinize iyi sabahlar veee hayırlı cumalarrr
günaydın,hayırlı cumalar hepinize.desteklerinizi ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yatıyorum hala,kanama filan yok şimdilik hamdolsun,öğleden sonrada doktora gidicem.evet zor ve sıkıntılı bi süreç ama ben elimden geleni yapıp sonuna kadar mücadele edicem,taktiri Rabbim'e bırakıcam. dün doktorlardan biri henüz erken haftadasın yukarı çıkabilir dedi ki bu iyi bi gelişme olucak ama bir diğeri yerleşmiş artık yukarı çıkmaz dedi.ama kızım iyiymiş,ölçümleri haftasıyla uyumlu,suyu iyi,fıldır fıldır dedi doktor:) son günlerde bende bunaldım hep olumsuz şeyler yaşamaktan size yansıtıp sizide bunaltmış olabilirim hakkınızı helal edin.bundan sonra hep güzel haberleri paylaşırım inşallah.
akıllıbıdık'ım güzel haberlerine çok sevindim.eymen'cik centilmenlik yapıp kardeşini başının tacı yapsın,alt kata yerleşsin:)
kuyruk sokumu için ben 7 senedir oturma simidi kullanıyorum,sürekli masa başındaysa işiniz mutlaka alın derim.
evet canım plasenta previa olarak geçiyo,bir kaç çeşidi var sana hangi teşhis kondu biliyomusun.benimki total,yani rahim ağzını tam kapatmış bebeğin eşi,total'de yukarı çıkma olasılığı düşük ama yok değil,diğerlerinde %90 yukarı çıkıp yerine yerleşme ihtimali oluyo.total'de normla doğum olmuyo ki ben zaten kuyruk sokumu problemim ve tüp bebekten dolayı normal doğum yapamıycaktım.umarım seninki majör filandır ve ilerleyen haftalarında yukarı yerleşir.hastanede yatmam gerekirse de yatıcam çaresiz kanama dışında beni başka pek bişi ürkütmüyo Allah'ımda o kanamayı yaşatmasın.canım ya bu isim plesentanın aşağıda olması dimi ?
benimde aynı şey var biliyorsun kızımın bana sıkı sıkı tutunduğna inanıyorum
belki öyle belki değil ama ben önce allaha sonrada kızıma güveniyorum
tavsiyem seninde bu şekilde psikolojini yüksek tutmandır...
rahat değiliz elbet bir sürü yasak listemiz ve içmek zorunda oldğmuz bir dolu hap ve iğnelerde olabilir ama
bebeğine pozitif bir şekilde düşünmeni istiyorum
hastaneye yatman gerkiyorsa yat bu durum senin moralini düşürmesin acabalara sürüklemesin
en azından güvenilir ellerde olacaksın
ben her kanamam oldğunda hastaneye gidene kadar ki bir saat yol sürüyor
ne dualar ediyorum ne olur biraz daha dayan kızım diye
en azından hemen dr.lar elinin altında olacak canım
tekrar diyorum moralini yüksek tut haziranda
herşey daha güzel olacak belki daha önce
ama her şey çok güzel olacak
:103:
amaaan şu karda kışta yat kuzum yaa
inşallah havalar düzeldikçe plesenta da çıkar yukarı o zaman alışverişe, gezmelere çıkarsın hayırlısıyla
mübarek gün, doktordan da güzel haberlelrle geleceksin inşallah
cnm gözün aydın
sorunsuz geçmesine sevindim..
Umarım şeker yüklemende güzel geçer
ve benim gibi diyet yapmak zorunda kalmazsın
amin canım doğru söylüyorsun bende şimdi tam sana yazacaktım sen bana yazmışsın bebişlerini görmüşsün onu okuyordum inşallah sende ve herkesde sağlıcakla kavuşur meleklerine ikiz annesi olmakda ayrı bir şans işte
demek yanyanalarmış birdeee orda başlamışlarmı tepişmeyebakk senn yerim onları ben toipiğimizin bitanecik ikizleri onlar
ayy akıllıbıdık çoook sevindim senin adına. ne güzel sonuna kadar böyle sağlıklı, sıhhatli, sorunsuz geçsin inş hamileliğin...
sen bi dahaki randevuya kadar azcık çalkalabelki yer değiştirirler.
kuzum ya yüksek çıkmış şekerin ama bir de 100lük yüklensin bakalım onda ne çıkıcak
inşallah diyet yapmak zorunda kalmazsın sen de
inşalalh hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucaklarımıza
öpüyor teyzesini minikler.. çapkın oğlum da kızını öpüyor
sağol canım hepimizin güzel geçsin inşallah
valla çalkalayım da ya başları döner de hepten şaşarlarsa
Kızlar İzmir'de medical Park'a giden var mı ?
Ben Sait Yücebilgin'e gidiyorum ancak korkum şu ki kendisi Ege üniversitesinde profesör ve öğlen 16:00 ya kadar orda çalışıyor daha sonra muayenehanesine gidiyor.
akşam 10 a kadar da muayenehasisinde...korkum şu ki ya o üniversitedeyken doğumum başlarsa ? Ya vakti olmadığı için sezeryan yapmak istersen
o yüzden haftane daha mı güvenilir olur acaba ?
inşaALLAH balım ya,şu mübarek gün ALLAH yüzümüze baksın hepimizin.ay dün onu düşündüm ben kızcağızıma doğru düzgün bişi almadım,hep yatıcak olursam nasıl halledicem alışverişi diye.
cvp yazmazsanız küserim bak
ayyyy kızlar şimdi hatırladım hemen yazayım dedimmm..
ben gece rüyamda ddoğurduğumu gördüm. ama doğum yaptığımı değil yani, bizzat kendi kendime doğurduğumu gördüm. hemen alıyorum kucağıma, benim mavi bi çarşafım var ona sarıyorum.
sonra yüzüne bakıyorum, böyle nasıl temiz, bembeyaz, süt gibi bi oğlan çocuğu. ama nasıl güzeldi bi görseydiniz.
ben gece rüyamda ddoğurduğumu gördüm. ama doğum yaptığımı değil yani, bizzat kendi kendime doğurduğumu gördüm. hemen alıyorum kucağıma, benim mavi bi çarşafım var ona sarıyorum.
sonra yüzüne bakıyorum, böyle nasıl temiz, bembeyaz, süt gibi bi oğlan çocuğu. ama nasıl güzeldi bi görseydiniz.
kızlar dün bebek boylarından bahsetmiştik ya
şimdi netten baktım 22. haftada 470 gr ve 29 cm olması gerekiyomuş
dün bi arkadaş fl değerini 7 ile çarp demişti ya
çarptım 25 çıkıyo şimdi benim kız kısa boylumu olucak yaw :18:
ya aslında ben dün gittim en son yukarı çıkmıştır diye inandırmıştım kendimi dr.a sordum çıkmışmı yukarıya dedim yok çıkmamış dedi ilişki, zorlayıcı hareket yasak dedi falan filandedi.... çeşitleri oldğunu ewe gelip araştırma yapınca öğrendim birdahakikontrole onuda sorarım artık ... çokkonuşkan bir dr değil ama teşisleri hep yerinde ve doğru oluyor... bu durumdan dolayı zaten ayda bir değil iki haftada bir kontrole çağırıyor bizi birdahaki gidişime hangi tür oldğnuda öğrenirimevet canım plasenta previa olarak geçiyo,bir kaç çeşidi var sana hangi teşhis kondu biliyomusun.benimki total,yani rahim ağzını tam kapatmış bebeğin eşi,total'de yukarı çıkma olasılığı düşük ama yok değil,diğerlerinde %90 yukarı çıkıp yerine yerleşme ihtimali oluyo.total'de normla doğum olmuyo ki ben zaten kuyruk sokumu problemim ve tüp bebekten dolayı normal doğum yapamıycaktım.umarım seninki majör filandır ve ilerleyen haftalarında yukarı yerleşir.hastanede yatmam gerekirse de yatıcam çaresiz kanama dışında beni başka pek bişi ürkütmüyo Allah'ımda o kanamayı yaşatmasın.
inşalalh hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucaklarımıza
öpüyor teyzesini minikler.. çapkın oğlum da kızını öpüyor
:
valla ben gitmiyorumcvp yazmazsanız küserim bak
ayy cnm benım ne kadar duygulanıosun ruya bıle olsa..bende bı gun annemde kuru fasulye yemıstım cok gusel olmuş dıye 3 tabak yıyınce akşamı gaz sancısından dogurdumu gördum ruyamda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?