2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Cok merak ettik seni neyseki hersey yolundaymis
Bak sen su miniklere.. Simdiden yer kavgasi yapiyorlar desene

canım seninkilerin fotosu yok mu paylaşsana :)

kızlar o kuyruksokumu sıkıntısı bende de var. aile hekimimin tavsiyesiyle medikal marketten oturma simidi aldım epeyce rahatlatıyor tavsiye ederim...
canım dr'sormadım daha ama büyük ihtimal önericek bende almayı düşünüyorum..

canım bebişlerin iyi olduğuna sevindim senin bebekler pek bi inat demekki kız diyo ben inmem aşağı erkek diyo ben erkeğim sen aşağıda dur hayırlısıyla sağlıkla gelirler inş..

ayyyy ne güzel yaaaa:) maşallah onlara:):)

Saol cnm, seninde gözün aydın bu sürecide atlattın. Bebişler yan yana sığmamaya başlayınca birisi nasılsa üste çıkar merak etme :) bu arada cinsiyetleri kesinleşti heralde.

Cok merak ettik seni neyseki hersey yolundaymis
Bak sen su miniklere.. Simdiden yer kavgasi yapiyorlar desene

evet çok şükür iyiyiz, dün akşam giremedim nete yoksa sabırsızlanıyordum yazmak için

valla işim var bunlarla, ikisi de aman altta oluvereyim demiyor:44:

gözün aydın canım. ikisi de iyiymiş bebişlerinin. heyecanlı bekleyiş başladı yine de mi? ben doktordan gelir gelmez bi daha ki sefer için gün saymaya başlıyorum.

Saol cnm, seninde gözün aydın bu sürecide atlattın. Bebişler yan yana sığmamaya başlayınca birisi nasılsa üste çıkar merak etme :) bu arada cinsiyetleri kesinleşti heralde.

evet evet cinsiyetler kesin bir pembe bıdık-bir mavi bıdık
biri üste illaki çıkacak ama ne kadar erken olursa o kadar rahat olurlarmış, hadi bakalım iyi olan kazansın

ayyyy ne güzel yaaaa:) maşallah onlara:):)

çok şükür hilmacım güzelliği çift kat olduğu kadar tedirginlikleri de çift kat oluyo
ama hamdolsun iyilermiş inşallah 36.-37. haftamıza kadar böyle güzel haberlerle gelirim size

canım bebişlerin iyi olduğuna sevindim senin bebekler pek bi inat demekki kız diyo ben inmem aşağı erkek diyo ben erkeğim sen aşağıda dur hayırlısıyla sağlıkla gelirler inş..

amin inşallah kuzum
doktor epiduralli normal doğum yaptırmak istediğinden altlı üstlü olmaları şart diyo
alttaki 1-2 dk önce doğacak abi yada abla olmak isteyen aşağı insin diye sesleniyorum bakalım çıkacak mı bir gönüllü

canım ya bu isim plesentanın aşağıda olması dimi ?
benimde aynı şey var biliyorsun kızımın bana sıkı sıkı tutunduğna inanıyorum
belki öyle belki değil ama ben önce allaha sonrada kızıma güveniyorum
tavsiyem seninde bu şekilde psikolojini yüksek tutmandır...
rahat değiliz elbet bir sürü yasak listemiz ve içmek zorunda oldğmuz bir dolu hap ve iğnelerde olabilir ama
bebeğine pozitif bir şekilde düşünmeni istiyorum
hastaneye yatman gerkiyorsa yat bu durum senin moralini düşürmesin acabalara sürüklemesin
en azından güvenilir ellerde olacaksın
ben her kanamam oldğunda hastaneye gidene kadar ki bir saat yol sürüyor
ne dualar ediyorum ne olur biraz daha dayan kızım diye
en azından hemen dr.lar elinin altında olacak canım
tekrar diyorum moralini yüksek tut haziranda
herşey daha güzel olacak belki daha önce
ama her şey çok güzel olacak
:103:

gözün aydın canım. ikisi de iyiymiş bebişlerinin. heyecanlı bekleyiş başladı yine de mi? ben doktordan gelir gelmez bi daha ki sefer için gün saymaya başlıyorum.

evet ben de şimdiden takvime bakıyorum ama çooookkk var
şafak 8 mart şeker yüklemesi yapılacak inşalalh

bende p.tesi gdicem ama zulüm geliyo yaaaa

çok güzel şeyler söylemişsin kuzum.. Allahın izniyle kızlar sağa salim doğacak
kızlar annelerini hiiç üzmezler.. yeterki anneler kızlarına ve kızlarını oraya yerleştirene güvensinler

Kızlar İzmir'de medical Park'a giden var mı ?
Ben Sait Yücebilgin'e gidiyorum ancak korkum şu ki kendisi Ege üniversitesinde profesör ve öğlen 16:00 ya kadar orda çalışıyor daha sonra muayenehanesine gidiyor.
akşam 10 a kadar da muayenehasisinde...korkum şu ki ya o üniversitedeyken doğumum başlarsa ? Ya vakti olmadığı için sezeryan yapmak istersen
o yüzden haftane daha mı güvenilir olur acaba ?

günaydın,hayırlı cumalar hepinize.desteklerinizi ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yatıyorum hala,kanama filan yok şimdilik hamdolsun,öğleden sonrada doktora gidicem.evet zor ve sıkıntılı bi süreç ama ben elimden geleni yapıp sonuna kadar mücadele edicem,taktiri Rabbim'e bırakıcam. dün doktorlardan biri henüz erken haftadasın yukarı çıkabilir dedi ki bu iyi bi gelişme olucak ama bir diğeri yerleşmiş artık yukarı çıkmaz dedi.ama kızım iyiymiş,ölçümleri haftasıyla uyumlu,suyu iyi,fıldır fıldır dedi doktor:) son günlerde bende bunaldım hep olumsuz şeyler yaşamaktan size yansıtıp sizide bunaltmış olabilirim hakkınızı helal edin.bundan sonra hep güzel haberleri paylaşırım inşallah.

akıllıbıdık'ım güzel haberlerine çok sevindim.eymen'cik centilmenlik yapıp kardeşini başının tacı yapsın,alt kata yerleşsin:)

kuyruk sokumu için ben 7 senedir oturma simidi kullanıyorum,sürekli masa başındaysa işiniz mutlaka alın derim.

ayy akıllıbıdık çoook sevindim senin adına. ne güzel sonuna kadar böyle sağlıklı, sıhhatli, sorunsuz geçsin inş hamileliğin...

sen bi dahaki randevuya kadar azcık çalkala belki yer değiştirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…