2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Daha cok uzar o annesi bence dert etme.Bir haftalari bir haftasini tutmuyorki

inş cnm ya
nasıl yoruyorlar şimdiden bizi :))

ay bunlar bebek o nettekiler ortalama bişey herkesin 22. haftada 29 cm olacak diye kayde yokki netteki ortalamalara takılma sen

mesela kendimden diyim ben bugün 20+3 deyim ya ben 20. haftaya değil 21. haftaya bakmam lazım sende öle bak

cnm bende bugün 21+7 deyim 22. haftaya baktım zaten...kilo uyunca boy da uyar sandım :26:

kendi druna sor şüpheni belki hemen geliyordur zaten ilk dogumda öle hemen pat diye dogurmuyorsun zaman alıyo biraz
selam canım nasılsınnn:)))

ayy canım allah yayırlara getirsin bu cuma vakti perş. gecesi çok güzel bir rüyaa hayırlı bir evladın olur inşallah çok güzel bir günde çok güzel renkler hayırlı bir rüya bence...

canım o değerler değişgen sanırım

amin canım ya inş. yukarı çıkarrr bende sezeryan olmak istemiyorum normal olmasını istiyorum inş hepimizinki çıkar yukarı da normal doğumlarımızı yapabiliriz

Akillibidik cok sevindim herseyin yolunda olmasina, biz her ne kadar karnimiz buyudu diye havaya girsek de daha cok ufaklar.
Onumuzde en az 4 ay var, neler olur neler. Minikler bir yolunu bulur sen merak etme.

Kizlar birsey dicem ama nolur bana kizmayin. Tup bebek yapanlarin kiymetli bebek diye sezeryan yapmalarina gerek yok diye biliyorum ben.
Bizim bir arkadasimiz da tup bebek yapti ama 1 tane, ikiz istemedi yani. Ona da dediler sezeryan yapalim diye o da israrla normal yapicam dedi ve yapti.
Kendinizi sartlamayin simdiden, saglikli her kadin catisi dar da olsa, kordon do dolansa normal dogum yapabilir. Bunlari dusunmek icin cok erken, hepiniz sapasaglamsiniz. Hayirlisi olsun diyelim, sartlamayalim kendimizi olur mu?

normali sezeryanı bilmem ben doğumdan korkuyorum arkadaş

çok teşekkürler canım,inşaALLAH.geçicek bu günlerde Allah'ın izniyle,benide örenke göstericekler ilerde.bak oda yattı ama şimdi sağlıklı bi kızı var diyicekler

umaygulay;23063456 [COLOR="#EE82EE" .!.:
ayy helal olsun öyle düşünme ben hep senden haber bekliyorum canım ya aynı dertten muzdaripiz malum...[/COLOR]

dün radyolojideki doktor bana vajinal muayene yapalım daha emin oluruz dedi.ben kabul etmedim.çünkü netteki okuduklarımda kesinlikle vajinal muayeneden kaçının diyodu.doktorum rahim ağzı açılmışmı birde kanama varmı diye bakalım deyince bile 1 saat direndim adamcağız sabırla bana vajinal ultrasonla kendi muayenesinin farkını anlatınca bi ona baktırdım.şimdi aklıma geldi de seninde aklında olsun vajinal ultrason isteme.

kızlar benim çizelgemde 1 hafta önde gidiyo düzelmek için yardımcı olan arkadaş varmı??

iyiym canım sen nasılsın?

inş cnm ya
nasıl yoruyorlar şimdiden bizi :))

cnm bende bugün 21+7 deyim 22. haftaya baktım zaten...kilo uyunca boy da uyar sandım :26:

her bebek bir değil canm onun farkıda var :) kısa falan olmaz :9

normali sezeryanı bilmem ben doğumdan korkuyorum arkadaş

Canim doguma hazirlik kurslari falan var, korkularini yenmek icin katilabilirsin.
Ben yasamin mucizesine tanik olacagimi dusunup cok heyecanlaniyorum. Bence korkunc degil sihirli bir an dogum.
Kizimi ultrasonda gorunce de vay be diyorum, hayat verdik bir canliya. İcimde yasattigima inanamiyorum, onu dunyaya getirmek icin sabirsizlaniyorum.

canım tebrik ederim dr'unu ikiz olduğu halde normal doğuma alıcak seni..

canım ne demek helal olsun iyi günde kötü günde hepimiz bişiler paylaşıyoruz sonuçta hep güzel haberler olmuycak iyi kötü atlatıcaz bugünleri inş.

cvp yazmazsanız küserim bak
canım dr'a sor istersen doğum saatim sizin olmadığınız zamana denk gelirse yetişebilirmisiniz diye..
benimde 24,5 cm çıkıyor :) bende dedim bu kadar büyümüşmü :))

canım inş. sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alıcaksın.

Eki Görüntüle 343925

kızımın ilk fotosu teyzeleri bi bakınn..
babamıza benzeyen kızımız

maşşallah kuzuna topaç gibi annesi :))

cnm çalışıyorum ben eve gidince de ev işi derken suyum çıkıyo resmen..
haklısın çok güzel bişey de ne bilim korkuyom işte

Eki Görüntüle 343925

kızımın ilk fotosu teyzeleri bi bakınn..
babamıza benzeyen kızımız

oy maaşallah çok tatlı doğunca haftalara göre bile değişiyor belki sanada benzer :))
bendeki resimede bakıyorum ama biz daha kimseye benzetemedik yaaa

canım yaa benim ilk kanamam oldğunda kendi doktorum uzaktı bir saaat kadar uzakta o sebepten acilen dewlete gittim ve normal ultrasyondan sonra vajinal ultrasyon ve vajinalmuayene lazım dedi bende kabul etmedim önce ama bana kızdı resmen kanaman yokmu senin hadi ciddi birşeyse bebeğine birşey mi olsun istiyorsun geç bakalım öğrenelim ne varmış dedi
bebeğime bir şey olmasın diye kabul ettim
muayene oldum alttan ilk defa ve canımda acıdı aslında canımdan çok içim acıdı hiç tanımadğm bilmedğim bir doktordan böyle bir azar işitim alttan muayene olmak bir hafta kadar etkisi altında kaldım halada bazen gözümün önüne geliyor..
büyük sözüme tövbe ama birdaha asla dewlete gitmicem en azından o dr varken asla gitmicemmm
bu konuyuda burda anlatmamıştım hiç ama madem konu açıldı o benim ilk ve son alttan muayenem oldu
allah büyükmüş demekki bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…