- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.981
Daha cok uzar o annesi bence dert etme.Bir haftalari bir haftasini tutmuyorki
ay bunlar bebek o nettekiler ortalama bişey herkesin 22. haftada 29 cm olacak diye kayde yokki netteki ortalamalara takılma sen
mesela kendimden diyim ben bugün 20+3 deyim ya ben 20. haftaya değil 21. haftaya bakmam lazım sende öle bak
selam canım nasılsınnn:)))kendi druna sor şüpheni belki hemen geliyordur zaten ilk dogumda öle hemen pat diye dogurmuyorsun zaman alıyo biraz
ayy canım allah yayırlara getirsin bu cuma vakti perş. gecesi çok güzel bir rüyaa hayırlı bir evladın olur inşallah çok güzel bir günde çok güzel renkler hayırlı bir rüya bence...ayyyy kızlar şimdi hatırladım hemen yazayım dedimmm..
ben gece rüyamda ddoğurduğumu gördüm. ama doğum yaptığımı değil yani, bizzat kendi kendime doğurduğumu gördüm. hemen alıyorum kucağıma, benim mavi bi çarşafım var ona sarıyorum.
sonra yüzüne bakıyorum, böyle nasıl temiz, bembeyaz, süt gibi bi oğlan çocuğu. ama nasıl güzeldi bi görseydiniz.
canım o değerler değişgen sanırımkızlar dün bebek boylarından bahsetmiştik ya
şimdi netten baktım 22. haftada 470 gr ve 29 cm olması gerekiyomuş
dün bi arkadaş fl değerini 7 ile çarp demişti ya
çarptım 25 çıkıyo şimdi benim kız kısa boylumu olucak yaw :18:
Ayzan plasenta sorunu bende de var hastaneye bıldıgım kadarıya ya kanama durumunda yada kasılma varsa yatırılıyorlar eger bunlar sende yoksa endıse etme hatta varsada endıse etme cunku onceden sorunun bılındıgınden gerekli tedavı yapılır gerekırse hastanede yatırsın bır sure önemli olan bebegın ve senin sağlıklı olmanız buarada iş yerınde arkadasım var oda aynı sorunu yasıyor yakında doğum ıznıne cıkıcak gayet ıyı sadece dıkkatlı davranıyor yormuyor kendısını bıde bızım gıbıler sezeryanla dogum yapmak zorunda. bbıde 6 ayın sonuna kadar yukarı cıkma ıhtımalı var o nedenle umarım senın ve benım gibi olanlar yukarıya cıkar.
Akillibidik cok sevindim herseyin yolunda olmasina, biz her ne kadar karnimiz buyudu diye havaya girsek de daha cok ufaklar.
Onumuzde en az 4 ay var, neler olur neler. Minikler bir yolunu bulur sen merak etme.
Kizlar birsey dicem ama nolur bana kizmayin. Tup bebek yapanlarin kiymetli bebek diye sezeryan yapmalarina gerek yok diye biliyorum ben.
Bizim bir arkadasimiz da tup bebek yapti ama 1 tane, ikiz istemedi yani. Ona da dediler sezeryan yapalim diye o da israrla normal yapicam dedi ve yapti.
Kendinizi sartlamayin simdiden, saglikli her kadin catisi dar da olsa, kordon do dolansa normal dogum yapabilir. Bunlari dusunmek icin cok erken, hepiniz sapasaglamsiniz. Hayirlisi olsun diyelim, sartlamayalim kendimizi olur mu?
çok teşekkürler canım,inşaALLAH.geçicek bu günlerde Allah'ın izniyle,benide örenke göstericekler ilerde.bak oda yattı ama şimdi sağlıklı bi kızı var diyiceklercnm çok geçmiş olsun ama inanıyorum ki bebeğin annesine sıkı sıkı tutunmuştur..
Birbirimize olan gönül bağımız ve dualarımızla bir gün hepimiz bebişlerimizin fotosunu koyucaz buraya..
Benim bi arkadaşıma 6 ayda açıklık var rahimde dediler..
Rapor aldı hep yattı maşallah şimdi cin gibi bi şeker kızı var darısı bizlerede olur inşallah:
umaygulay;23063456 [COLOR="#EE82EE" .!.:ayy helal olsun öyle düşünme ben hep senden haber bekliyorum canım ya aynı dertten muzdaripiz malum...[/COLOR]
iyiym canım sen nasılsın?selam canım nasılsınnn:)))
ayy canım allah yayırlara getirsin bu cuma vakti perş. gecesi çok güzel bir rüyaa hayırlı bir evladın olur inşallah çok güzel bir günde çok güzel renkler hayırlı bir rüya bence...
canım o değerler değişgen sanırım
amin canım ya inş. yukarı çıkarrr bende sezeryan olmak istemiyorum normal olmasını istiyorum inş hepimizinki çıkar yukarı da normal doğumlarımızı yapabiliriz
inş cnm ya
nasıl yoruyorlar şimdiden bizi :))
cnm bende bugün 21+7 deyim 22. haftaya baktım zaten...kilo uyunca boy da uyar sandım :26:
kızlar benim çizelgemde 1 hafta önde gidiyo düzelmek için yardımcı olan arkadaş varmı??
iyiym canım sen nasılsın?
her bebek bir değil canm onun farkıda var :) kısa falan olmaz :9
ben yardım edeyim sat tarihini söle hemen düzeltelim
normali sezeryanı bilmem ben doğumdan korkuyorum arkadaş
Eki Görüntüle 343929 Eki Görüntüle 343930 Eki Görüntüle 343931 Eki Görüntüle 343932
yeni aldıklarım kızlar tırnak makası dijital termometre birde emzik kutusu aldım ayrıca..
canım tebrik ederim dr'unu ikiz olduğu halde normal doğuma alıcak seni..evet evet cinsiyetler kesin bir pembe bıdık-bir mavi bıdık
biri üste illaki çıkacak ama ne kadar erken olursa o kadar rahat olurlarmış, hadi bakalım iyi olan kazansın
çok şükür hilmacım güzelliği çift kat olduğu kadar tedirginlikleri de çift kat oluyo
ama hamdolsun iyilermiş inşallah 36.-37. haftamıza kadar böyle güzel haberlerle gelirim size
amin inşallah kuzum
doktor epiduralli normal doğum yaptırmak istediğinden altlı üstlü olmaları şart diyo
alttaki 1-2 dk önce doğacak abi yada abla olmak isteyen aşağı insin diye sesleniyorum bakalım çıkacak mı bir gönüllü
canım ne demek helal olsun iyi günde kötü günde hepimiz bişiler paylaşıyoruz sonuçta hep güzel haberler olmuycak iyi kötü atlatıcaz bugünleri inş.günaydın,hayırlı cumalar hepinize.desteklerinizi ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yatıyorum hala,kanama filan yok şimdilik hamdolsun,öğleden sonrada doktora gidicem.evet zor ve sıkıntılı bi süreç ama ben elimden geleni yapıp sonuna kadar mücadele edicem,taktiri Rabbim'e bırakıcam. dün doktorlardan biri henüz erken haftadasın yukarı çıkabilir dedi ki bu iyi bi gelişme olucak ama bir diğeri yerleşmiş artık yukarı çıkmaz dedi.ama kızım iyiymiş,ölçümleri haftasıyla uyumlu,suyu iyi,fıldır fıldır dedi doktor:) son günlerde bende bunaldım hep olumsuz şeyler yaşamaktan size yansıtıp sizide bunaltmış olabilirim hakkınızı helal edin.bundan sonra hep güzel haberleri paylaşırım inşallah.
akıllıbıdık'ım güzel haberlerine çok sevindim.eymen'cik centilmenlik yapıp kardeşini başının tacı yapsın,alt kata yerleşsin:)
kuyruk sokumu için ben 7 senedir oturma simidi kullanıyorum,sürekli masa başındaysa işiniz mutlaka alın derim.
canım dr'a sor istersen doğum saatim sizin olmadığınız zamana denk gelirse yetişebilirmisiniz diye..cvp yazmazsanız küserim bak
benimde 24,5 cm çıkıyor :) bende dedim bu kadar büyümüşmü :))kızlar dün bebek boylarından bahsetmiştik ya
şimdi netten baktım 22. haftada 470 gr ve 29 cm olması gerekiyomuş
dün bi arkadaş fl değerini 7 ile çarp demişti ya
çarptım 25 çıkıyo şimdi benim kız kısa boylumu olucak yaw :18:
canım inş. sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alıcaksın.Ayzan plasenta sorunu bende de var hastaneye bıldıgım kadarıya ya kanama durumunda yada kasılma varsa yatırılıyorlar eger bunlar sende yoksa endıse etme hatta varsada endıse etme cunku onceden sorunun bılındıgınden gerekli tedavı yapılır gerekırse hastanede yatırsın bır sure önemli olan bebegın ve senin sağlıklı olmanız buarada iş yerınde arkadasım var oda aynı sorunu yasıyor yakında doğum ıznıne cıkıcak gayet ıyı sadece dıkkatlı davranıyor yormuyor kendısını bıde bızım gıbıler sezeryanla dogum yapmak zorunda. bbıde 6 ayın sonuna kadar yukarı cıkma ıhtımalı var o nedenle umarım senın ve benım gibi olanlar yukarıya cıkar.
güle güle sağlıkla giysin cnm çok şekerler..
Canim doguma hazirlik kurslari falan var, korkularini yenmek icin katilabilirsin.
Ben yasamin mucizesine tanik olacagimi dusunup cok heyecanlaniyorum. Bence korkunc degil sihirli bir an dogum.
Kizimi ultrasonda gorunce de vay be diyorum, hayat verdik bir canliya. İcimde yasattigima inanamiyorum, onu dunyaya getirmek icin sabirsizlaniyorum.
Eki Görüntüle 343929 Eki Görüntüle 343930 Eki Görüntüle 343931 Eki Görüntüle 343932
yeni aldıklarım kızlar tırnak makası dijital termometre birde emzik kutusu aldım ayrıca..
dün radyolojideki doktor bana vajinal muayene yapalım daha emin oluruz dedi.ben kabul etmedim.çünkü netteki okuduklarımda kesinlikle vajinal muayeneden kaçının diyodu.doktorum rahim ağzı açılmışmı birde kanama varmı diye bakalım deyince bile 1 saat direndim adamcağız sabırla bana vajinal ultrasonla kendi muayenesinin farkını anlatınca bi ona baktırdım.şimdi aklıma geldi de seninde aklında olsun vajinal ultrason isteme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?