2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ben yanlis biliyormusum demek ki. Umarim bu bebisi sag salim kucagina alirsin, uzuntun belki biraz hafifler.
bebeğe göre değişiyo tabi yerleri daralına bi aşağı bi yukarı yön değiştiremiyorlar mesela makat durumlarda haftalar ilerledikçe bebeğin doum pozisyonu alması zorlaşıyo kimi bebekler hareketli oluyo kimileri yavaş... daha hıçkırıklarını bile hissedeceksiniz bebeğin:)
amin cnm.
tabi cnm herşeyin hayırlısı olsun..

amin cümlemizin...

hiç aşerdiniz mi yani can çekmesi değil baya baya bi aşerme ilkinde ben felaket bişeye aşermiştim zamanı hiçmi hiç değildi oturdgum yerde burnuma kokusu gelirdi günlerce rüyamda görmüştüm yemiştim böle bi aşerme.. bakalım bunda olacakmı

bana da oldu ve tüm aile seferber oldu ama hiç biyere bulamadık eşim sağa sola sorarak hala aramayı sürdürüyo.rüyam da yediğimi gördüm ve rüyamda nasıl mutluydum anlatamam :)

bence öyle.........

bi boş vaktinde ayarlarsan sevinirim cnm zahmet olmazsa..

benim olmadı şimdiye kadar..
senin ilkinde ne zaman olmuştu ki?
belli bi ayı falan varmı?
aslında ben çok istiyorum kocamı yormakda istiyorum ama olmuyoo

bana da oldu ve tüm aile seferber oldu ama hiç biyere bulamadık eşim sağa sola sorarak hala aramayı sürdürüyo.rüyam da yediğimi gördüm ve rüyamda nasıl mutluydum anlatamam :)
rüyanda yemişsin iyi :)

hemen yaparım canım 5dk lık bişi sat tarihin 23 agustosdu demi dogru hatırlıyorum... ya tam hatırlamıyorum ama geçen bu zamanlar falandı herhalde...

hatırlatmak gibi bişey değil canım aklımdan yreğimden bir an olsun çıkmıyorki eger yaşasaydı şuanda 8,5 aylık olucaktı...

artık unutmaya çalış bence canım yeni bebeğine odaklan. o seni cennette bekliyor olacak ve senin şefaatçin olacak aslında çok şanslısın diğer taraf için. ama bu dünya için çok zor bir imtihan tabi Allah yardımcın olsun

asla unutamazsın unutmaya çalışmak gibi bir çabamda yok o benim en büyük mutluluğum en değerlim kıymetlim...Allah onun şefaatine nail olmayı nasip eder inş... bir üzüntü değil bu bi sevinç cennettede sevebileceğim bir yavrum olacak hiç kimseye verilmeyecek bir mutluluk...

inş. canım. ilk bebeğimi ben de karnımda kaybettim üstelik çok zor günler geçirerek. doktorun biri yanlış ilaç verdi bebeğin özürlü olma ihtimali çıktı ortaya hem de çok yüksek bir ihtimaldi. kaç doktor gezdik hepsi de aldırmam gerektiğini bi daha olacağını söyledi ki eşim de aynı fikirdeydi ve bu beni çok üzüyodu herkese ve her şeye rağmen aldırmamak için direndim ve her gece ağlayarak saatlerce dua ediyordum. tüm bunların üstüne bebeğim kendiliğinden öldü karnımda ve kürtaj oldum. hiç hareketini falan hissetmemiştim çok küçüktü ama ona rağmen o kadar bağlanmışım ki çok zor atlattım. allah kimseyi böyle acılarla imtihan etmesin. ama tüm bu yaşadıklarımdan en büyük tesellim onu kendi kararımla aldırmamış olmamdı. Allahım verdi ve o aldı o yüzden içim rahat....

başın sağolsun
hilmacım seninde başın sağolsun.inşallah ikiniz de bu sefer aynı acıyı yaşamadan sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
Allah'ım kimseye bu aıyı yaşatmasın.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.

tabi canım inançlıyız şükürki.. en dogru kararı vermiş... yüzünü gördükten sonra herşey daha da zor oluyo inan ama elden gelen yok sabır ve tevekkül..3 gün yaşadı yavrum kucagıma alamamıştım eşim yanımda yoktu başka ile sevk etmişlerdi ama küvözde gördüm onu o benimdi 9 ay rüyamda hergün gördüğüm bebeğim ordaydı ve o zman şükrettim böyle bir bebeğin annesi oldugum için...sadece cansız bedenini kucagıma alabilmiştim ama olsun bunada şükürdü bebeğim olabiliyordu hiçbir günah işlemeden gitmişti ahirete tertemizdi... Rabbime şükür kardeşini gönderdi nasip herşey

Kizlar evdeki sahane afyon lokumlarini temizlikciye verdim evine goturdu, yoksa kutunun dibini bulabilirdim.
Valla cok rahatladim, onlarin varligi rsmen yuk olmus bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…