2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kurabiye çılgınlığıııııııııı
yapıp önce ben yicemmmmm

hazirana kadar elim alışsınhıhıhııııhıhıh

Kurabiyeyi kavanoza koymasak, paket yapsak daha iyi olur bence.
Bize nikah sekeri olarak minik kavanozda recel vermislerdi.
İvir zivir islerle benim yerime baskasi ilgilense ne guzel olur
Ben nikah sekeri bile yaptirmamistim, gelenlere cikolata ikram edilmisti.

bnim oğlanın szlere slmı var herhalde durmadan vurup duruo:)

aleykümselam yesinler onun hareketlerini :))
dün gece yattığımda o kadar nettiki bebeğimin her hareketi o saatte annemi arayıp sen beni böylemi dünyaya getirdin bi kere daha senin kıymetini anladım demek istedim..

canım dogum tarihi son adet tarihine gçre yapılır ve dogumda o zaman beklenir usg deki bebeğin gelişimi hangi hafta ile uyumlu ise onu söyler yani çizelgeni değiştirecekmiyiz

senin verdiğin bilgilere göre değiştireceksek şöle oluyor canım sat:23 agustos beklenen dogum tarihi: 29 mayıs dogrumudur o zaman 24+3 günlüksün bugün....

cnm çizelgemi 21+7 ye ayarlayamazmıyız?

bnim oğlanın szlere slmı var herhalde durmadan vurup duruo:)

amaninnnn bizdende slm söyle o tatlı oğluşuna göbişi okşa teyzeleri için..
senin sanırım 2. bebiş olucak dimi?
1. kızmı erkekmi?

sarıbeybi bence sen sat tarihine göre hesap yap. bazı doktorların ultrason ölçümleri cok hassas olmuyor bence.

ben rutin kontroldeyken.20 .haftada 24 hafta çıkardı flyi.

21+0. hafta renkli ultrasona gittim.22+5 hafta çıkardı.

ölçümlerde küçük kaymalar olabilir.sen sat tarihine bak canım bence.

Bebislerin yeri rahatken bol bol oynasip duruyorlar, sonlara dogru hareketler azaliyormus. Hisstemesi cok zevkli

tabiki paylaşırım ayıp ediyosun :)) kavanozu nerden buldun?

cinsiyet için doktor kesin dedi ama yine de ayrıntılıyı bekliyorum canım :) havalar düzelsin benim de ilk istikametim suluhan olacak :)

cnm çizelgemi 21+7 ye ayarlayamazmıyız?

amaninnnn bizdende slm söyle o tatlı oğluşuna göbişi okşa teyzeleri için..
senin sanırım 2. bebiş olucak dimi?
1. kızmı erkekmi?

~ ~ V http://lbdf.lilypie.com/sSvwp2.png~~V canım bunu denermisin 21+7 22+0 oluyo bu arada benim 2. bebeğim canım 1. si erkekt, 37. haftamda acil sezeryanla dogum yaptım vefat etti 3 gün yaşadı... Allah bu yavrumu nasip eder inş.

tabiki paylaşırım ayıp ediyosun :)) kavanozu nerden buldun?

cinsiyet için doktor kesin dedi ama yine de ayrıntılıyı bekliyorum canım :) havalar düzelsin benim de ilk istikametim suluhan olacak :)

yeşildirek ve havuzluhan dediler canım..bu adreslere o zaman bide suluhan'ı ekledim :))

heryerde dgum da falan son adet tarihi önemli usg ölçümleri pek önemli değil yani dr bile usg cihazına senin sat giriyo.. ama arkadaş böle istedi:)

Bebislerin yeri rahatken bol bol oynasip duruyorlar, sonlara dogru hareketler azaliyormus. Hisstemesi cok zevkli

ay bilmiyorum kafam karıştıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…