- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.061
canım çok güzeller , ama kavanoz kapağındaki baskısını nasıl yaptırcaksın ,gerçi matbaada sticker falan yaptırıp yapıştırabilirsin
Ben birseyi merak ediyorum.
Türkiyede doguma esleriniz girebiliyormu?
bnim oğlanın szlere slmı var herhalde durmadan vurup duruo:)
eşim grafik tasarımcı aynı zamanda matbaacı benim
süperrrrr
canım dogum tarihi son adet tarihine gçre yapılır ve dogumda o zaman beklenir usg deki bebeğin gelişimi hangi hafta ile uyumlu ise onu söyler yani çizelgeni değiştirecekmiyiz
senin verdiğin bilgilere göre değiştireceksek şöle oluyor canım sat:23 agustos beklenen dogum tarihi: 29 mayıs dogrumudur o zaman 24+3 günlüksün bugün....
cnm çizelgemi 21+7 ye ayarlayamazmıyız?
Canim 21+7 diye birsey olmuyor, 21+6, ertesi gun de 22+0.
Doktor mu kafani karistirdi senin, sen mi bir yerden duydun?
amaninnnn bizdende slm söyle o tatlı oğluşuna göbişi okşa teyzeleri için..
senin sanırım 2. bebiş olucak dimi?
1. kızmı erkekmi?
canım ben aşağıdaki linkte buldum ama yurtdışına gönderirler mi bilmem
CAM KAVANOZLAR PAABAHE - CAM MN KAVANOZ 40 CC OK FYAT !!!! TOPTAN SATI 1 KOL 105 ADETTR 40 CC CAM KAVANOZ
tek şartla koyabilirsin senin alternatiflerini bizimle paylaşmak şartıyla..hatta bunu yapmanı tavsiye ederim, çünkü kolay ve janjanlı görünüyor
hem illaki biyere koyar insanlar kavanozu... kırmızı kadife kutulardan nefret eden ben şahsen içine yüzüklerimi bile koyabilirim
evet canım eşler doğuma girebiliyor ama her hastanede bu uygulamaya izin verilmez sanırım..
canım çok güzeller , ama kavanoz kapağındaki baskısını nasıl yaptırcaksın ,gerçi matbaada sticker falan yaptırıp yapıştırabilirsin
canım ben havaların açmasını bekliyorum orda gidip göreyim becerebileceğime inanayım ona göre karar vericem , ee birde cinsiyet kesinse şimdi bile yapabilirsin :))
cnm çizelgemi 21+7 ye ayarlayamazmıyız?
amaninnnn bizdende slm söyle o tatlı oğluşuna göbişi okşa teyzeleri için..
senin sanırım 2. bebiş olucak dimi?
1. kızmı erkekmi?
tabiki paylaşırım ayıp ediyosun :)) kavanozu nerden buldun?
tabiki paylaşırım ayıp ediyosun :)) kavanozu nerden buldun?
cinsiyet için doktor kesin dedi ama yine de ayrıntılıyı bekliyorum canım :) havalar düzelsin benim de ilk istikametim suluhan olacak :)
sarıbeybi bence sen sat tarihine göre hesap yap. bazı doktorların ultrason ölçümleri cok hassas olmuyor bence.
ben rutin kontroldeyken.20 .haftada 24 hafta çıkardı flyi.
21+0. hafta renkli ultrasona gittim.22+5 hafta çıkardı.
ölçümlerde küçük kaymalar olabilir.sen sat tarihine bak canım bence.
sarıbeybi bence sen sat tarihine göre hesap yap. bazı doktorların ultrason ölçümleri cok hassas olmuyor bence.
ben rutin kontroldeyken.20 .haftada 24 hafta çıkardı flyi.
21+0. hafta renkli ultrasona gittim.22+5 hafta çıkardı.
ölçümlerde küçük kaymalar olabilir.sen sat tarihine bak canım bence.
Bebislerin yeri rahatken bol bol oynasip duruyorlar, sonlara dogru hareketler azaliyormus. Hisstemesi cok zevkli
CAM KAVANOZLAR PAABAHE - CAM MN KAVANOZ 40 CC OK FYAT !!!! TOPTAN SATI 1 KOL 105 ADETTR 40 CC CAM KAVANOZ
buradan buldum ama paşabahçeymiş, muhtemelen gidip paşabahçenin mağazasından istediğin kadar alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?