- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.081
yeşildirek ve havuzluhan dediler canım..bu adreslere o zaman bide suluhan'ı ekledim :))
yeşildirek ve havuzluhan dediler canım..bu adreslere o zaman bide suluhan'ı ekledim :))
~ ~ V http://lbdf.lilypie.com/sSvwp2.png~~V canım bunu denermisin 21+7 22+0 oluyo bu arada benim 2. bebeğim canım 1. si erkekt, 37. haftamda acil sezeryanla dogum yaptım vefat etti 3 gün yaşadı... Allah bu yavrumu nasip eder inş.
heryerde dgum da falan son adet tarihi önemli usg ölçümleri pek önemli değil yani dr bile usg cihazına senin sat giriyo.. ama arkadaş böle istedi:)
sonlara dogru hareketleri azalmıyorki sonlara dogru en zevklisi artık heryerini hissediyrsun kafasını poposuun ayaklarını benim ilki makat pozisyondaydı ayağıla altımı teptiğini gayet net hissederdim kafasını kaburgamın altına soktugunu faslan gayet net hissediyordum
Yeri daraldigi icin hareketleri belki daha nettir ama sikligi azaliyor diye biliyorum ben.
teşekkür ettim canım :) sen eşin sayesinde sticker yönünden sanslıymıssın rahatça halledersin :) bu konuda senin kadar sanslı bizlere de bir yol gösteririsen çok mesut oluruz :)
tşk ederim himacım..
ay doğrusu neyse öle yapalım bacılar..
himacım cnm Allahım bu yawrunu bağışlar inş.. sağlıkla büyütürsün bebeni..
hatırlattığım için özür dilerim cnm ya durumu böyle bilmiyordum..
suluhan ankarada canım
aman diyim istanbulda suluhan arama
bende oraları bilmiyordum :) sayende öğrenmiş oldum :)
hatırlatmak gibi bişey değil canım aklımdan yreğimden bir an olsun çıkmıyorki eger yaşasaydı şuanda 8,5 aylık olucaktı...
bende ankarada diğer iki adresi arayacaktım :) nedense herkes ankaradaymış gibi geliyor bana :)
canım ne demek elimden geldiğince yardım ederim..
oralar istanbulda
sen ankaradasın sanırım:44:
tahmin edebiliyorum cnm ya..
Allahım bu yawrunu bağışlasın sizlere inş..
himacım sence nasıl yapalım çigelgeyi
benim pek aklım ermiyo bu konuyaaa ...
ben sata göremi doğum yapıcam?
geç döllenme olabilirmi?
adet aralıklarımda 38-39 gündür bunun etkisi olabilirmi?
çok soru sordum sanırım heralde galiba
valla benim oğlum hiç azalma gibi bişey olmadı çok hareketliydi belki bebege göre değişiyordur... çok hareketli olmasından kordon dolanmasını çok erken fark etmiştim ben
amin cümlemizin yavrusunu bagışlasın..Rabbim cennetinde kavuştursun... ikisinin arasında 8 gün var :) dierinde sat 12 eylülde bunda 20 eylül...Rabbimden hayırlısı...
himacım sence nasıl yapalım çigelgeyi
benim pek aklım ermiyo bu konuyaaa ...
ben sata göremi doğum yapıcam?
geç döllenme olabilirmi?
adet aralıklarımda 38-39 gündür bunun etkisi olabilirmi?
çok soru sordum sanırım heralde galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?