2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sonlara dogru hareketleri azalmıyorki sonlara dogru en zevklisi artık heryerini hissediyrsun kafasını poposuun ayaklarını benim ilki makat pozisyondaydı ayağıla altımı teptiğini gayet net hissederdim kafasını kaburgamın altına soktugunu faslan gayet net hissediyordum

heryerde dgum da falan son adet tarihi önemli usg ölçümleri pek önemli değil yani dr bile usg cihazına senin sat giriyo.. ama arkadaş böle istedi:)

tşk ederim himacım..
ay doğrusu neyse öle yapalım bacılar..
himacım cnm Allahım bu yawrunu bağışlar inş.. sağlıkla büyütürsün bebeni..
hatırlattığım için özür dilerim cnm ya durumu böyle bilmiyordum..

Yeri daraldigi icin hareketleri belki daha nettir ama sikligi azaliyor diye biliyorum ben.

Yeri daraldigi icin hareketleri belki daha nettir ama sikligi azaliyor diye biliyorum ben.

valla benim oğlum hiç azalma gibi bişey olmadı çok hareketliydi belki bebege göre değişiyordur... çok hareketli olmasından kordon dolanmasını çok erken fark etmiştim ben

hatırlatmak gibi bişey değil canım aklımdan yreğimden bir an olsun çıkmıyorki eger yaşasaydı şuanda 8,5 aylık olucaktı...

bende ankarada diğer iki adresi arayacaktım :) nedense herkes ankaradaymış gibi geliyor bana :)

bazen bana da herkes ikiz bekliyormuş gibi geliyor
doktora gidince diğer hamilelerin göbeklerini görünce ne kadar küçük 2 bebek nasıl sığıyo falan diye geçiriyorum içimden

tahmin edebiliyorum cnm ya..
Allahım bu yawrunu bağışlasın sizlere inş..

amin cümlemizin yavrusunu bagışlasın..Rabbim cennetinde kavuştursun... ikisinin arasında 8 gün var :) dierinde sat 12 eylülde bunda 20 eylül...Rabbimden hayırlısı...

himacım sence nasıl yapalım çigelgeyi
benim pek aklım ermiyo bu konuyaaa ...
ben sata göremi doğum yapıcam?
geç döllenme olabilirmi?
adet aralıklarımda 38-39 gündür bunun etkisi olabilirmi?

çok soru sordum sanırım heralde galiba

canım fark etmez her yerde ne şekilde olursa olsun senin son adet tarihin önemli heryerde sana bunu soracaklar kayıtlarda vs son adet tarihin önemli

valla benim oğlum hiç azalma gibi bişey olmadı çok hareketliydi belki bebege göre değişiyordur... çok hareketli olmasından kordon dolanmasını çok erken fark etmiştim ben

Ben yanlis biliyormusum demek ki. Umarim bu bebisi sag salim kucagina alirsin, uzuntun belki biraz hafifler.

ya kızlar ben kurabiye kurabiye deyince eve gidip elmalı kurabiye yapayım diyorum ama internette birsürü tarif var
kimisi hamuruna şeker koymuyo kimisi koyuyo..yapan bilen varsa hangisini önerirsiniz:26:

Son düzenleme:

valla sat göçre dogum tarihi hesaplanıyo ama bebeklerin gelmeleri değişiyo kimisi 36. haftada dogurur kimisi 38 de kimisi 40. haftadan sonra dogurur ama limit işde o sat göre hesaplanan dogum tarihi o günü geçtimi artık bi şekilde bebek dogmak zorunda yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…