- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.121
başın sağolsun
hilmacım seninde başın sağolsun.inşallah ikiniz de bu sefer aynı acıyı yaşamadan sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
Allah'ım kimseye bu aıyı yaşatmasın.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
başın sağolsun
hilmacım seninde başın sağolsun.inşallah ikiniz de bu sefer aynı acıyı yaşamadan sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
Allah'ım kimseye bu aıyı yaşatmasın.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
tabi canım inançlıyız şükürki.. en dogru kararı vermiş... yüzünü gördükten sonra herşey daha da zor oluyo inan ama elden gelen yok sabır ve tevekkül..3 gün yaşadı yavrum kucagıma alamamıştım eşim yanımda yoktu başka ile sevk etmişlerdi ama küvözde gördüm onu o benimdi 9 ay rüyamda hergün gördüğüm bebeğim ordaydı ve o zman şükrettim böyle bir bebeğin annesi oldugum için...sadece cansız bedenini kucagıma alabilmiştim ama olsun bunada şükürdü bebeğim olabiliyordu hiçbir günah işlemeden gitmişti ahirete tertemizdi... Rabbime şükür kardeşini gönderdi nasip herşey
zaten inançlarımız olmasa altından kalkılmaz bir yük olurdu heralde. neyse canım Allaha hamdedelim ki bize yeniden evlat nasip etti. Allah onların ömrünü bunlara versin.
amin canım Allah onlara sabır versin..hilma, duman ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı, sağlıkla büyütelim
Elmalı Tart Tarifi 3 - Nefis Yemek Tarifleriya kızlar ben kurabiye kurabiye deyince eve gidip elmalı kurabiye yapayım diyorum ama internette birsürü tarif var
kimisi hamuruna şeker koymuyo kimisi koyuyo..yapan bilen varsa hangisini önerirsiniz:26:
~ ~ V http://lbdf.lilypie.com/IGJ4p2.png~~V
canım oldu inş. bi dene bakalım
inş. canım. ilk bebeğimi ben de karnımda kaybettim üstelik çok zor günler geçirerek. doktorun biri yanlış ilaç verdi bebeğin özürlü olma ihtimali çıktı ortaya hem de çok yüksek bir ihtimaldi. kaç doktor gezdik hepsi de aldırmam gerektiğini bi daha olacağını söyledi ki eşim de aynı fikirdeydi ve bu beni çok üzüyoduherkese ve her şeye rağmen aldırmamak için direndim ve her gece ağlayarak saatlerce dua ediyordum. tüm bunların üstüne bebeğim kendiliğinden öldü karnımda ve kürtaj oldum. hiç hareketini falan hissetmemiştim çok küçüktü ama ona rağmen o kadar bağlanmışım ki çok zor atlattım. allah kimseyi böyle acılarla imtihan etmesin. ama tüm bu yaşadıklarımdan en büyük tesellim onu kendi kararımla aldırmamış olmamdı. Allahım verdi ve o aldı o yüzden içim rahat....
zemka, akıllıbıdık teşekkürler. inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Ama şu da bir gerçek her şey bizler için acılar da mutluluklar da... Allahım hakkımızda hayırlı olanı göstersin de doğumdan sonra doğum hikayelerimizi konuşalım burda :))
hepinize ii tatiller p.tesi görüşürüz... ben p.tesi dra gidicem geç gelirim öptüm hepiniz allaha amenet ouln
hepinize ii tatiller p.tesi görüşürüz... ben p.tesi dra gidicem geç gelirim öptüm hepiniz allaha amenet ouln
Burayı yeni keşfettim bende aranıza katılıyorum, haziranda bi kız annesi olacağım bende inşala..
paylaşımlarınız çok güzel bu süreçte desteğe ihtiyacımız var hepimizin de..
herkese bebişleriyle mutluluklar şimdiden..
dün merak ettim senigeçmişi anca okudum geldim
zemka geçmiş olsun kaslarında yırtılma varmış ama çok şükür ki bebek iyiymiş
cerser hafif de olsa düşmüşsün geçmiş olsun sana da aman dikkat buz pisti gibi ankara, kar diye basıyorsun altı buz ciyyyuu kayıyo!
ayzan kuzum tedirginliğini anlıyorum ama plesenta aşağıda olması çoğu gebede duydum ve hatta 6 ay yatan bir akrabamız da var..
sayılı gün çabuk geçer, Allahın izniyle yata yata da olsa bebişin gelişimini tamamlayıp sağlıkla gelecek dünyaya
bize gelince; dün detaylıya girdik çok şükür iyiymişiz , yalnız birşey var bu bebeklerden birinin üste çıkması gerekiyor bu aya kadar ama ikisi de yanyana
doktorum biri baskın çıkıp yukarı çıkmalı dedi ama ne kız ne oğlan altta olmak istemiyor sanırım:26:..
şu an kızım yatay oğlum dikey vaziyette.. ben oğlum alttan vuruyo diye hissediyordum meğer kız oynadıkça oğlanın kesesine baskı yapıyormuş oğlan da o yüzden aşağıyı tekmeliyormuş
bakalım 4 hafta sonra ne hava çevirecekler :44:
ona ben de baya takıldım önce dekızlar dün bebek boylarından bahsetmiştik ya
şimdi netten baktım 22. haftada 470 gr ve 29 cm olması gerekiyomuş
dün bi arkadaş fl değerini 7 ile çarp demişti ya
çarptım 25 çıkıyo şimdi benim kız kısa boylumu olucak yaw :18:
maşallah bebişlerinizee
ben doğduğunda vricemkızlarrrrrrrr emziği doğduğu gibi vercezz mi nasol yapcaz
geldim geldim yazcam şimdisana da hayırlıcumalar
sağol canım inşallah güzel hayırlı haberlerle dönelim hepimiz..
utopyanın detaylısı bugün inşallah güzel haberler getirir bize
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebek şekerleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?ben kendim yapmayı düşünüyorum.şu kar buz bitsin suluhana gidip malzemeleri alcam ama bi yandan da acaba hiç uğraşmasam mı diyorum.kafam karıştı yani.
ben bebek şekeri düşünüyordum, almayı yani yapamam daben de kendim yapmayı planlıyorum
hatta modelim de linkteki olacak inşallah
KAVANOZDA BEBEK KURABİYESİ | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar
kavanozları buldum 105 tanesi 39tl,
kurabiyelerden biri pembe biri mavi olacak pembenin üzerinde "V" harfi, mavinin üzerinde "E" harfi olacak
şeker hamuru konusunda bir bilgim yok ama
inşallah sağlıkla yapıp dağıttığımız günleri görürüz
dün merak ettim seni
çok şükür herşey yolundaymış
alt üst muhabbetinde de dediğin gibi iyi olan kazansın
ona ben de baya takıldım önce de
sonra dedim bu heralde yuvarlak hesaptır diye
benim de 24 cm çıktı bugün
maşallah bebişlerinizee
ben doğduğunda vricem
ablam emzik vermemişti ve biz çok zorlandık
aman emsin de sonra bıraktırmaya uğraşmaya razıyım ben
neticede emme refleksiyle dünyaya gelicekler
varsın emsin oğlum
geldim geldim yazcam şimdi
düşündüğün için ve unutmadığın için sağol
ben bebek şekeri düşünüyordum, almayı yani yapamam da
bu kurabiye fikrini sevdm
becerebilir miyim bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?