2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

neden öğleden sonraya verdilerki randevuyu
aç karnına gidiliyor
sabah ilk randevuyu verdiler bana
önce aç karnına kan veriliyor
sonra şekerli suyu içip 1 saat sonra bidaha veriyorsun

neden öğleden sonraya verdilerki randevuyu
aç karnına gidiliyor
sabah ilk randevuyu verdiler bana
önce aç karnına kan veriliyor
sonra şekerli suyu içip 1 saat sonra bidaha veriyorsun

eşim çalışıyo sabah. o yüzden ben öğleden sonraya aldım. zaten şeker yüklemesi yapacaz demedi doktorum da sanırım bu haftalar yapılacak bana da belki de bikaç hafta sonraya tekrar randevu verir. keşke yarın olsaydı biran önce biterdi ne güzel...

canım yarın yapmaz heralde
24 haftalıkken yapılıyor diye biliyorum ama
hem o saate kadar nasıl aç kalacaksınki
sağlıklı sonuç da olmayabilir öğleden sonra
sorarsın tabi yarın
şeker yüklemesi yapacakları zaman söylüyorlar
bana dediler o gün şeker yüklemesi yapıcaz aç gelin diye

inşallah şekerden değildir..
şişliği tansiyon da yapar ama senin tansiyon da iyiydi sanırım:26:
şişlik şekerden değilse biraz tuzsuz yemeyi dene iyi gelirse devam et

magnezyum ne kullanıyorsun
bana doktor gacı verdi de suda eriyen bişey adını hatırlayamadım:26:

benım bıldığim şeker yuklemesı 24.haftadan sonra yapılıyor.ılk gebelığımde çıkmamıştı inşallah bunda da çıkmaz.ayrıca ılkınde ben de olmuştum ıdrar yolu ıltıhabı.monurol kullanmıştım ben de ve geçmişti.
benı de sağlık ocağından arayıp duruyolar tetenoz aşısı için.2 doz hamıleyken 1 doz da doğumdan sonra vuruldum ben bıttı.4n son 4.doz kaldı.p.tesi gıdıp yaptırıcam onu da.bu arada bugun d.gunum kızlar.32 bıttı 33 oldum

herkese iyi akşamlar. ben çıkıyorum, evime gitcem haftasonu giremeyebilirim kayınvaldem falan var evde. pazartesi görüşürüz. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

ya bi de ben bu topiği çok seviyorum ya. iyi ki varsınız.

canım zaten ben,m tansiyonum düşük
yüksek olunca yapabiliyor heralde
doktoruma söyledim ödem var ayaklarda bacaklarda dedim
ayaklarda ve bileklerde olması çok normal dedi
kontrol etti
sonra da tuzu kesme ama dedi (sanırım tansiyondan ötürü)
yani normal tuzlu yemeye devam etme tuzsuz yeme dedi
parmaklarda falan bişey yok elimde sadece ayaklarda
o da ayaklarımı aşağı sallayıp oturunca oluyor, bir de sanırım ayakta çok kalınca olurmuş
branş gereği sürekli ayakta kaldığımdan da olabilir heralde bilemiyorum

magnezyum ilacım ayrı yok benim
benimki kalsiyum-magnezyum ikisi bir arada
ben hepsinde nutriway kullanıyorum demir omega3 ve kalsiyumda

eveet ben de 24. haftada diye biliyorum
inşallah kimsede çıkmaz şeker ama ben kendimden korkuyorum yaa

doğum günün de kutlu olsunn
nice mutlu seneler diliyorum bebişlerinle birlikte

iyi akşamlarr
güzel bir hAFTASONU olur umarımm

ütopya hoşgeldin :) sonuclarının iyi çıkmasına çok sevindim :) ayrıca memnun kalmana da sevindim içim rahatladı valla :) bilgiler için çok teşekkür ederim canım :)

çok sevindim senin adına utopya06.. akropole gidiyordun sen sanırım ben de bülent beye gidiyorum..benim kontrol 24 şubatta ayrıntılıya giricem dört gözle bekliyorum kızımı görmeyi.. :)

doğumgünün kutlu olsun canım
ailen ve sevdiklerinle güzel bir yıl geçirirsin inşallah

ütopya hoşgeldin :) sonuclarının iyi çıkmasına çok sevindim :) ayrıca memnun kalmana da sevindim içim rahatladı valla :) bilgiler için çok teşekkür ederim canım :)

çok teşekkür ederim canım
darısı sana olsun
senin ne zamandı randevu?
bu arada ben ışın hanım da bişeyler ölçecek sanıyordum yokmuş öyle bişey
sadece sonuçları yorumladı orda ultrasona girmedim
yani işin aslı elimize verdiği kağıdı okuduğu için 30 tl muayene ücreti ödedik diyebilirim

bu arada bugün doğumla ilgili de konuştuk ışın hanımda
normal doğum veya sezeryan mutlaka doğuma geliyormuş saat kaç olursa olsun
yenidoğan ünitesini sordum
4 tane küvezimiz var, doğum sonları basit sorunlar (sarılık vs. gibi şeyler) için burda müdahale edebiliyoruz
2 çocuk doktorumuz var, gerekirse dışardan uzman da getirtiyoruz dedi
doğum sonrası onların müdahale edemeyeceği acil bir durum olması durumunda çocuk doktoru sami ulus hastanesi veya fatih ünv hastanesiyle görüşüp bizim tercihimize göre birine sevk ediyormuş
eğer 32 haftadan önce doğum yapacak olursak (allah korusun) hastanede doğum yapmıyorlarmış, direk sevk ediyorlarmış tam teşekküllü hastaneye
orda doğum yapmamız için

çok sevindim senin adına utopya06.. akropole gidiyordun sen sanırım ben de bülent beye gidiyorum..benim kontrol 24 şubatta ayrıntılıya giricem dört gözle bekliyorum kızımı görmeyi.. :)

evet canım akropole gidiyorum
senin de az kalmış inşallah sağ salim atlatırsınız siz de
işim çok çbuk bitti çok sevindim böyle kolay hallolmasına
umarım senin de öyle olur

amin canım inşallah benimki de iyi çıkar :) benim randevum 16 şubatta az kaldı sayılır :) doğuma bizzat gelmesi de önemli bazı doktorlar gelmeyebiliyormuş çünkü.o da sinir bozucu bir durum. inşallah doğumda aksi bi durum olmaz da başka hastaneye falan gerek kalamz :) ama içimi rahatlattın çok teşekkür ederim ütopyacım :)

rica ederim ne demek
hadi bişey kalmamış senin de
gelince yazarsın zaten

evet canım akropole gidiyorum
senin de az kalmış inşallah sağ salim atlatırsınız siz de
işim çok çbuk bitti çok sevindim böyle kolay hallolmasına
umarım senin de öyle olur

benim detaylı da 45 dk sürdü 2 bebiş yüzünden
neyi ölçtüyse söyledi.. makine gibi
kızıma bakarken önce sol el parmaklarına baktı sağ alttaydı o sırada
sağa bakalım deyince kızım sağ elini kaldırdı doktor güldü kızınız konu mankenliği yapıyo dedi

herkese iyi akşamlar iyi sohbetler...bende bugün oğluşumu gördüm keyfim yerinde yüzünü biraz geç gösterdi bize ama olsun.doktor bana benzetti gerçektende de ağzı burnu bana benziyor maşallah oğlum çok hareketli bu arada utopya06 sevindim senin adına herşeyin yolunda gitmesine .

darısı ayrıntılı ultrasona girmeyenlere inşallah güzel haberlerle gelirler

Dogum gunun kutlu olsun canim

Kizlar ya ben evde cok skliyoruum. Birseyde yapmiyorum oyle yatiyorum. 2gundurde bogazim agriyor. Geceleri bogazimin kurulugu yuzunden uyaniyorum. Neyseki basucumda su olur hep. Hastalancam diye korkuyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…