2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

olsun canım sanki herkes ayrıntılıya mı giriyor
küçük illerin hiçbirinde yokki zaten
kafana takma hem bakmış işte doktor

tabi öyle de canım ne bileyim insan gıpta ediyo... senin oğluşunu görünce ne kadar tatlı görünüyo... eşimde çoook istiyo 4d.yi... ama malum havalar çok kötü nasıl gidecez diye de korkuyorum zaten ocakta da bi kaza atlatınca daha çok korkuyorum... bakalım hayırlısı artık...

bunlar da oğlumun resimleri
talipleri varsa bekleriz
Eki Görüntüle 344170 Eki Görüntüle 344171

hadi hayırlı olsun utopyacım. maşaallah oğluna da sana da....hep böyle güzel hbrlerini alalım inşş

yaa işte bana dr bu muayenemde suyun fazla az meyve ye dedi. bi de çok kilo aldım bu ay. dikkat et böle giderse sende şeker çıkar dedi. şimdi korkumdan çoook vanım istediği halde ne meyve yiyorum, ne çikolata vb. sadece günde belki 1 elma yiyorum. 3 hafta sonra şeker yüklemesi var, o zmana kadar idare edicem böyle artık...

ayrıcaaaa doğum günün kutlu olsunnnn

ay ay ay sana da hayırlı olsun bakalımmne güzel böyle mutlu hbrler almak.
dr bana da dedi seninkinin burnu ufacık, gözleri de yuvarlak, sana benziyo dedi

selamlaaaar nasılsınız kardeşlerim

iyiyiz canım, sen de iyi misin?

Bu tembelligimden kurtulmak icin yürüyüse cikayim ben annisler. Iyi aksamlar hepinize

bende çok meyve yiyen biriyim... çok meyve yemek suyumu arttırıyor...bi de kaçıncı haftadasın ve kaç kilo aldın... ben de çok korkuyorum şeker yüklemesinden

bende çok meyve yiyen biriyim... çok meyve yemek suyumu arttırıyor...bi de kaçıncı haftadasın ve kaç kilo aldın... ben de çok korkuyorum şeker yüklemesinden

canım 22. haftaya yeni girdim ve 8 kilo aldım toplamda. ama 4 kilosunu son bir ayda aldım
dr dedi ki bana meyve yediğin zaman yanında ya süt iç ya da yoğurt ye dedi. tek başına meyve yeme dedi.

canım 22. haftaya yeni girdim ve 8 kilo aldım toplamda. ama 4 kilosunu son bir ayda aldım
dr dedi ki bana meyve yediğin zaman yanında ya süt iç ya da yoğurt ye dedi. tek başına meyve yeme dedi.

haftalarımız aynı (21artı2)bende 3 kilo aldım çok korkuyom şeker çıkarsa diye... bi de günde kaç porsiyon meyve yiyosun.. ben yediklerimi yazayım

1 tane havuç
3-4 tane mandalina
1 tane kivi
2-3 tane elma
1 tane portakal
sence çok mu

ya sen az kilo almışsın maşallahbenim gibi dobiş değilsin
ben de hemen hemen aynı şeyleri yiyodum senle havuç hariç. ama onun yerine de muz yiyordum, bazen de 2 portakal yiyodum bi de bunların yanında albeni, çokonat,cruncdh vblerden bilumum karışımlar
artık hiçbirini yemiyorum dediğim gibi en fazla 1 elma, belki de yarım çikolata

kaç kiloyla hamile kaldın bilmiyorum ama ben birazcık kilolu hamile kaldım...67kg.dum... bu haftaya kadar hiç karnım yoktu tatilde gören şaşırıyordu nasıl hamilesin diye... bu hafta birazcık çıktı karnım..
ben her meyveyi yiyemiyorum muzda bunlardan biri... hem muz kabızlık yapıyor... bi de benim bağırsaklarım felaket çalışıyor normalde hemoroitim var ama hamilelikte çok şükür kabızlık yaşamadım inş böyle devam eder...

inş canım, ben de yaşamıyorum kabızlık vb çok şükür. 62 kiloyla hamile kaldım ben de, boyum da 167cm.

ya kızlar ben elimi göbişe koyduğum zaman bebişin oynaması dışında sürekli pıtpıt bişi hissediyorum, nabız atması gibi.
sizce o bebişin kalbi olabilir mi? sizde de oluyo mu böyle bişeyy?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…