- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.201
olsun canım sanki herkes ayrıntılıya mı giriyor
küçük illerin hiçbirinde yokki zaten
kafana takma hem bakmış işte doktor
ay maşaallah... yalnız şurayı anlayamadım üsteki resimde kafası sanki maske gibi
ayrıntılımız da gayet iyiydi çok şükürr hiçbir sorun çıkmadı
zemka için biraz detaylı anlatıcam şimdi çünkü o da oraya gidecek ayrıntılıya ve merak ediyordu
randevum 10:30daydı, tam saatinde beni içeriye aldılar
eşim dışardaydı
bebeğimin uygun pozisyonda durması sonucu sanırım yaklaşık 10-15 dkda ölçümler bitti
sonra eşimi içeri aldılar bizim görüntümüzü de açtılar
yaklaşık 10-15 dk da bebeğimizi izledik her açıdan
ölçümleri yaparken baştan çok sessizdi radyolog
sanırım hiç anlatmıcak dedim ama sonra bana da anlatarak ölçtü
fotoğraflar ve videolardan oluşan cdyi verdiler
ölçüm sonuçlarını da elimize verdiler
ordan doktoruma çıktım sonuçlara baktı, zaten raporu okuyunca anlıyorsun terslik olmadığını ama maksat doktorun da görsün işte
150 tl ayrıntılı+30 tl muayene olmak üzere toplam 180 tl ücretimizi de ödedik
yaklaşık 1 saatte hastanedeki tüm işimiz bitti
ben memnun kaldım
benım bıldığim şeker yuklemesı 24.haftadan sonra yapılıyor.ılk gebelığımde çıkmamıştı inşallah bunda da çıkmaz.ayrıca ılkınde ben de olmuştum ıdrar yolu ıltıhabı.monurol kullanmıştım ben de ve geçmişti.
benı de sağlık ocağından arayıp duruyolar tetenoz aşısı için.2 doz hamıleyken 1 doz da doğumdan sonra vuruldum ben bıttı.4n son 4.doz kaldı.p.tesi gıdıp yaptırıcam onu da.bu arada bugun d.gunum kızlar.32 bıttı 33 oldum
herkese iyi akşamlar iyi sohbetler...bende bugün oğluşumu gördüm keyfim yerinde yüzünü biraz geç gösterdi bize ama olsun.doktor bana benzetti gerçektende de ağzı burnu bana benziyormaşallah oğlum çok hareketli bu arada utopya06 sevindim senin adına herşeyin yolunda gitmesine .
darısı ayrıntılı ultrasona girmeyenlere inşallah güzel haberlerle gelirler
selamlaaaar nasılsınız kardeşlerim
sayfayı kaplamışız ölçülerini beceremedim sanırım
teşekkür ederiz az_uz teyzesi :)
hadi hayırlı olsun utopyacım. maşaallah oğluna da sana da....hep böyle güzel hbrlerini alalım inşş
yaa işte bana dr bu muayenemde suyun fazla az meyve ye dedi. bi de çok kilo aldım bu ay. dikkat et böle giderse sende şeker çıkar dedi. şimdi korkumdan çoook vanım istediği halde ne meyve yiyorum, ne çikolata vb. sadece günde belki 1 elma yiyorum. 3 hafta sonra şeker yüklemesi var, o zmana kadar idare edicem böyle artık...
ayrıcaaaa doğum günün kutlu olsunnnn
ay ay ay sana da hayırlı olsun bakalımmne güzel böyle mutlu hbrler almak.
dr bana da dedi seninkinin burnu ufacık, gözleri de yuvarlak, sana benziyo dedi
iyiyiz canım, sen de iyi misin?
rica ederim canım darısı benim oğluşumun başına... inş en yakınzamanda bizde görürüz oğluşumu...
bende çok meyve yiyen biriyim... çok meyve yemek suyumu arttırıyor...bi de kaçıncı haftadasın ve kaç kilo aldın... ben de çok korkuyorum şeker yüklemesinden
canım 22. haftaya yeni girdim ve 8 kilo aldım toplamda. ama 4 kilosunu son bir ayda aldım
dr dedi ki bana meyve yediğin zaman yanında ya süt iç ya da yoğurt ye dedi. tek başına meyve yeme dedi.
haftalarımız aynı (21artı2)bende 3 kilo aldım çok korkuyom şeker çıkarsa diye... bi de günde kaç porsiyon meyve yiyosun.. ben yediklerimi yazayım
1 tane havuç
3-4 tane mandalina
1 tane kivi
2-3 tane elma
1 tane portakal
sence çok mu
ya sen az kilo almışsın maşallahbenim gibi dobiş değilsin
ben de hemen hemen aynı şeyleri yiyodum senle havuç hariç. ama onun yerine de muz yiyordum, bazen de 2 portakal yiyodumbi de bunların yanında albeni, çokonat,cruncdh vblerden bilumum karışımlar
artık hiçbirini yemiyorum dediğim gibi en fazla 1 elma, belki de yarım çikolata
4 ve 3 boyutlunun fiyatı ne kadar kızlar
kaç kiloyla hamile kaldın bilmiyorum ama ben birazcık kilolu hamile kaldım...67kg.dum... bu haftaya kadar hiç karnım yoktu tatilde gören şaşırıyordu nasıl hamilesin diye... bu hafta birazcık çıktı karnım..
ben her meyveyi yiyemiyorum muzda bunlardan biri... hem muz kabızlık yapıyor... bi de benim bağırsaklarım felaket çalışıyor normalde hemoroitim var ama hamilelikte çok şükür kabızlık yaşamadım inş böyle devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?