2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

utopya06
gözün aydın sonuçlara çok sewindim canım inş. sağlıcakla kucağına alırsın

d-gabbana
happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dogum gunun kutlu olsun canim

Kizlar ya ben evde cok skliyoruum. Birseyde yapmiyorum oyle yatiyorum. 2gundurde bogazim agriyor. Geceleri bogazimin kurulugu yuzunden uyaniyorum. Neyseki basucumda su olur hep. Hastalancam diye korkuyorum:18:

canım nemli tut odanı, buhar makinesini dene

kızlar da pek masum oluyor canım
akıllıbıdığın akıllı kızı işte
seninkini 45 dakikaya bitirdiyse çok güzel valla

teşekkürler canım
senin de gözün aydın

Dogum gunun kutlu olsun canim

Kizlar ya ben evde cok skliyoruum. Birseyde yapmiyorum oyle yatiyorum. 2gundurde bogazim agriyor. Geceleri bogazimin kurulugu yuzunden uyaniyorum. Neyseki basucumda su olur hep. Hastalancam diye korkuyorum:18:
boğaz kuruluğu bende de oluyor
ama benim hep olurdu alerjim olduğundan burnum tıkalı
hapımı da içemiyorum şimdi
çok zor oluyor
umarım hasta olmassın

utopya06
gözün aydın sonuçlara çok sewindim canım inş. sağlıcakla kucağına alırsın

d-gabbana
happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok teşekkürler canım

çok teşekkür ederim
darısı herkese

canım ben de ayrıntılı 4 boyutlu vs farkını bilmiyordum aynı sanıyordum ama değilmiş
bak şurdan okudum öğrendim bak istersen
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 23.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
sanırım ayrıntılıya girince tekrar 4d ye girmiyoruz, 4d ultrasonu olan yerler direk ona girdiriyor
benim gittiğim yerde bu vardı buna girdim
sana 4d mi dediler?

bende geceleri hep su içmeye uyanıyorum bir içmek için suyu bir dışarı transfer etmek için öyle öyle sabah oluyor

canım nemli tut odanı, buhar makinesini dene

Buhar makinasini hic duymamistim.
Ay bide astimim var ama ilaclarimi aliyorum. Odamin isisi normal. Kaloriferi hep orta isida tutuyorum sonuna kdr acsam cok terliyorum.Iyice kapasamda bu kisda donuyorum :18:
Burnumda tikali uyaniyorum. Simdi bile kup kuru.Su ictim,sicak cay ictim. Hic bir degisiklik yok

kızlar da pek masum oluyor canım
akıllıbıdığın akıllı kızı işte
seninkini 45 dakikaya bitirdiyse çok güzel valla

kız yatay oğlan dikey duruyo
oğlanda biraz sıkıntı oldu dönmesini bekledik salladık..ama sağolsun fazla uğraştırmadan döndü de tamamlayabildik
dik olduğu için ayak parmaklarını tam sayamadık vajinal bakıp sayabiliriz ama gerek yok bence vajinale 5 erden 10 tanedir dedi doktorumuz

ilacın ne canım?
bende de alerji var, tam astıma çevirmedi ama
ilacım yasak
çok çok zorda kalmadıkça içme dedi doktor
bende sıkıyorum kendimi
günde 30-40 defa hapşuruyorum, 10-20 kez de öksürüyorum
artık çocuk bu depreme alıştı
ben hareket ettikçe seviniriyorum oğlum iyi diye, o da ben hapşurdukça seviniyodur heralde annem iyi diye

maşallah eymene de veraya da
benim arkadşın tek bebek
3-4 saat uğraştılar görmek için
inatçı çıktı baya

teşekkür ederim canım... bana hiç kimse hiç bişey demedi ben doğuda yaşadığım için hastane doktor imkanım kısıtlı kendi doktoruma en son 1.5 ay önce gittim... şubat tatilinde eşimin memleketinde doktora gittim el ayak parmaklarını saymaktan tutun tüm herşeyine baktı ama siyah beyaz ultrasondu... 4d.ye girsem dedim 19.haftada olmaz bebeğe zararı var dedi... doktorumuda aradım şeker yüklemesine gel 24.hafta dedi... anlayacaağın ne yapacağımı bilmiyorum...

olsun canım sanki herkes ayrıntılıya mı giriyor
küçük illerin hiçbirinde yokki zaten
kafana takma hem bakmış işte doktor

Ismi Symbicort . Alerjimde var ama alerji haplarimi almiyorum. Astim ilacimi hamilelikde kullana bilecegimi soyledi doktor. Hatta almazsam Allah korusun bebisime yeterince oksijen gitmezmis

bende doktoruma sordum ayrıntılı ultrason 4d olmak zorunda değil bebeğin ölçümlerine sağlığına vss..bakılıyor .4d anne baba için güzel bir görüntü tabi şimdi çok değerli fakat doğduktan sonra kendisi olacağı için hiç bir önemi kalmayacak .önemli olan sağlıklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…