- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.181
Dogum gunun kutlu olsun canim
Kizlar ya ben evde cok skliyoruum. Birseyde yapmiyorum oyle yatiyorum. 2gundurde bogazim agriyor. Geceleri bogazimin kurulugu yuzunden uyaniyorum. Neyseki basucumda su olur hep. Hastalancam diye korkuyorum:18:
kızlar da pek masum oluyor canımbenim detaylı da 45 dk sürdü 2 bebiş yüzünden
neyi ölçtüyse söyledi.. makine gibi
kızıma bakarken önce sol el parmaklarına baktı sağ alttaydı o sırada
sağa bakalım deyince kızım sağ elini kaldırdı doktor güldü kızınız konu mankenliği yapıyo dedi
teşekkürler canımherkese iyi akşamlar iyi sohbetler...bende bugün oğluşumu gördüm keyfim yerinde yüzünü biraz geç gösterdi bize ama olsun.doktor bana benzetti gerçektende de ağzı burnu bana benziyormaşallah oğlum çok hareketli bu arada utopya06 sevindim senin adına herşeyin yolunda gitmesine .
darısı ayrıntılı ultrasona girmeyenlere inşallah güzel haberlerle gelirler
boğaz kuruluğu bende de oluyorDogum gunun kutlu olsun canim
Kizlar ya ben evde cok skliyoruum. Birseyde yapmiyorum oyle yatiyorum. 2gundurde bogazim agriyor. Geceleri bogazimin kurulugu yuzunden uyaniyorum. Neyseki basucumda su olur hep. Hastalancam diye korkuyorum:18:
çok teşekkürler canımutopya06
gözün aydın sonuçlara çok sewindim canım inş. sağlıcakla kucağına alırsın
d-gabbana
happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
maşallah çok tatlı görünüyor... ayrıca gözün aydın bi sorun çıkmamış....
ayrıca bişey sormak istiyorum bu resimler 4d ultrason görüntüsü mü oluyor... 4d ile ayrıntılı ultrason aynı mı değil mi... ayrıca 4d için kaçıncı haftada olmak gerekiyor...
canım nemli tut odanı, buhar makinesini dene
kızlar da pek masum oluyor canım
akıllıbıdığın akıllı kızı işte
seninkini 45 dakikaya bitirdiyse çok güzel valla
bende geceleri hep su içmeye uyanıyorum bir içmek için suyu bir dışarı transfer etmek içinöyle öyle sabah oluyor
ilacın ne canım?Buhar makinasini hic duymamistim.
Ay bide astimim var ama ilaclarimi aliyorum. Odamin isisi normal. Kaloriferi hep orta isida tutuyorum sonuna kdr acsam cok terliyorum.Iyice kapasamda bu kisda donuyorum :18:
Burnumda tikali uyaniyorum. Simdi bile kup kuru.Su ictim,sicak cay ictim. Hic bir degisiklik yok
maşallah eymene de veraya dakız yatay oğlan dikey duruyo
oğlanda biraz sıkıntı oldu dönmesini bekledik salladık..ama sağolsun fazla uğraştırmadan döndü de tamamlayabildik
dik olduğu için ayak parmaklarını tam sayamadık vajinal bakıp sayabiliriz ama gerek yok bence vajinale 5 erden 10 tanedir dedi doktorumuz
çok teşekkür ederim
darısı herkese
canım ben de ayrıntılı 4 boyutlu vs farkını bilmiyordum aynı sanıyordum ama değilmiş
bak şurdan okudum öğrendim bak istersen
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 23.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
sanırım ayrıntılıya girince tekrar 4d ye girmiyoruz, 4d ultrasonu olan yerler direk ona girdiriyor
benim gittiğim yerde bu vardı buna girdim
sana 4d mi dediler?
teşekkür ederim canım... bana hiç kimse hiç bişey demedi ben doğuda yaşadığım için hastane doktor imkanım kısıtlı kendi doktoruma en son 1.5 ay önce gittim... şubat tatilinde eşimin memleketinde doktora gittim el ayak parmaklarını saymaktan tutun tüm herşeyine baktı ama siyah beyaz ultrasondu... 4d.ye girsem dedim 19.haftada olmaz bebeğe zararı var dedi... doktorumuda aradım şeker yüklemesine gel 24.hafta dedi... anlayacaağın ne yapacağımı bilmiyorum...
ilacın ne canım?
bende de alerji var, tam astıma çevirmedi ama
ilacım yasak
çok çok zorda kalmadıkça içme dedi doktor
bende sıkıyorum kendimi
günde 30-40 defa hapşuruyorum, 10-20 kez de öksürüyorum
artık çocuk bu depreme alıştı
ben hareket ettikçe seviniriyorum oğlum iyi diye, o da ben hapşurdukça seviniyodur heralde annem iyi diye
maşallah eymene de veraya da
benim arkadşın tek bebek
3-4 saat uğraştılar görmek için
inatçı çıktı baya
Eki Görüntüle 344218
ay buna bayıldımmmm
markafonide ama 53 tl bi tulum için çok para
o nedenle almıcam
Ismi Symbicort . Alerjimde var ama alerji haplarimi almiyorum. Astim ilacimi hamilelikde kullana bilecegimi soyledi doktor. Hatta almazsam Allah korusun bebisime yeterince oksijen gitmezmis
teşekkür ederim canım... bana hiç kimse hiç bişey demedi ben doğuda yaşadığım için hastane doktor imkanım kısıtlı kendi doktoruma en son 1.5 ay önce gittim... şubat tatilinde eşimin memleketinde doktora gittim el ayak parmaklarını saymaktan tutun tüm herşeyine baktı ama siyah beyaz ultrasondu... 4d.ye girsem dedim 19.haftada olmaz bebeğe zararı var dedi... doktorumuda aradım şeker yüklemesine gel 24.hafta dedi... anlayacaağın ne yapacağımı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?