- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.221
mayolu fotoya falan falan gerek yokmaşallah sübhanALLAHçok yakışıklı. oğlunuz ne iş yapıyo kızımı beğenirse verebilirim.1 hafta beklerseniz size oy portre ve mayolu fotolarını gösteririm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,hep iyi güzel haberlerini alın canım.
oyy maşallah ne kadar net çıkmışş
hiç takma canım kafanatabi öyle de canım ne bileyim insan gıpta ediyo... senin oğluşunu görünce ne kadar tatlı görünüyo... eşimde çoook istiyo 4d.yi... ama malum havalar çok kötü nasıl gidecez diye de korkuyorum zaten ocakta da bi kaza atlatınca daha çok korkuyorum... bakalım hayırlısı artık...
çok teşekkür ederim canımmaşallah paşana çok tatlııııı:)Allah sağlık versin nazardan saklasın
benim de kilo sorunum var yahadi hayırlı olsun utopyacım. maşaallah oğluna da sana da....hep böyle güzel hbrlerini alalım inşş
yaa işte bana dr bu muayenemde suyun fazla az meyve ye dedi. bi de çok kilo aldım bu ay. dikkat et böle giderse sende şeker çıkar dedi. şimdi korkumdan çoook vanım istediği halde ne meyve yiyorum, ne çikolata vb. sadece günde belki 1 elma yiyorum. 3 hafta sonra şeker yüklemesi var, o zmana kadar idare edicem böyle artık...
ayrıcaaaa doğum günün kutlu olsunnnn
ay ay ay sana da hayırlı olsun bakalımmne güzel böyle mutlu hbrler almak.
dr bana da dedi seninkinin burnu ufacık, gözleri de yuvarlak, sana benziyo dedi
çok sağol canım
iyiyiz canım, sen de iyi misin?
maşallah ne çok yiyorsunuz kızlar yaahaftalarımız aynı (21artı2)bende 3 kilo aldım çok korkuyom şeker çıkarsa diye... bi de günde kaç porsiyon meyve yiyosun.. ben yediklerimi yazayım
1 tane havuç
3-4 tane mandalina
1 tane kivi
2-3 tane elma
1 tane portakal
sence çok mu
inş canım, ben de yaşamıyorum kabızlık vb çok şükür. 62 kiloyla hamile kaldım ben de, boyum da 167cm.
ya kızlar ben elimi göbişe koyduğum zaman bebişin oynaması dışında sürekli pıtpıt bişi hissediyorum, nabız atması gibi.
sizce o bebişin kalbi olabilir mi? sizde de oluyo mu böyle bişeyy?
inş canım, ben de yaşamıyorum kabızlık vb çok şükür. 62 kiloyla hamile kaldım ben de, boyum da 167cm.
ya kızlar ben elimi göbişe koyduğum zaman bebişin oynaması dışında sürekli pıtpıt bişi hissediyorum, nabız atması gibi.
sizce o bebişin kalbi olabilir mi? sizde de oluyo mu böyle bişeyy?
ay utopya bişi dicem cnm sana yanlış anlama ama...maşallah ne çok yiyorsunuz kızlar yaa
ben meyvehiç yemezdim önceden
şimdi zorla 1 elma yiyorum okulda
akşamları da 2 günde bir falan 1 kivi, yarım muz, 3-5 çilek, yarım portakal falan yiyorum
ay utopya bişi dicem cnm sana yanlış anlama ama...
senin bu avatardaki resmin var ya bana hep senin gerçek resminmiş gibi geliyo. bak kimsenin avatarı için böle bi his yok ama sen sanki oymuşsun gibi
garip bişi, paylaşmak istedim
ne güzel
ben de bu kıza biraz benziyorum aslında yüz hatları olarak
bebeğim de öyle nurtopu gibi olsun inşallah
ayrıca yanlış anlıcak ne var ki bunda canım
isterseniz bir ara avatarlara kendi resimlerimizi koyalım geçici süre
birbirimizi görmüş oluruz böylece
maşallah ne çok yiyorsunuz kızlar yaa
ben meyvehiç yemezdim önceden
şimdi zorla 1 elma yiyorum okulda
akşamları da 2 günde bir falan 1 kivi, yarım muz, 3-5 çilek, yarım portakal falan yiyorum
bence suyunu fazla takma kafana, o zamanla düzene gireray olur valla, anlaşalım koyalım. sonra kaldırız olmazsa
şimdii gördüm cnm dr bişey tavsiye etti mi diye sormuşsun. işte az meyveye, yersen de yanında süt, yoğurt ye dedi.( ama ben hiç yapamıyorum öyle, sevmedim meyve ve ypğurt u falan)
sonra tatlıyı ve hamur işini azaltmamı söyledi. daha çok et, süt, balık ve taze sebze ye dedi. ama öyle liste falan vermedi. yani bilindik şeyler aslında.
sana dr bişey dedi mi kilonla alakalı.
ben de ödem yoktu ama sanki dünle bugün ayaklarımın dizime kadar şiştiğini hissediyorum.
ben de öğretmenim ne güzel meslektaşmışızöncesinde yemezdim hamile kaldıktan sonra düzenli yemeye başladım... öğretmenim hergün okula giderken elime 1 poşet meyve alıp gidiyorum her tenefüs ağzım boş durmuyor... hatta öğrencilerim bile beslenmelerine benim getirdiğim meyvelerden koyuyorlar anlayacağın tüm sınıfla sağlıklı besleniyoruz...
öncesinde yemezdim hamile kaldıktan sonra düzenli yemeye başladım... öğretmenim hergün okula giderken elime 1 poşet meyve alıp gidiyorum her tenefüs ağzım boş durmuyor... hatta öğrencilerim bile beslenmelerine benim getirdiğim meyvelerden koyuyorlar anlayacağın tüm sınıfla sağlıklı besleniyoruz...
bende ilk başlarda çok meyve yiyordum mandalina greyfurt özellikle limon çok yiyordum şimdi midemi ekşitmeye başlattı elma kivi muz ve ayva yemeye başladım.
8 kilo aldım şimdiye kadar sanırım meyvede kilo yapıyor
tabi canım
meyvenin fazlası da kilo yapar elbette
sen kaç kiloyla başladın=?
valla hep siz yazın aldığınız kiloları
ben de çok aldığımdan 2-3 kilo alanları görünce çok üzülüyorum
tabi canım
meyvenin fazlası da kilo yapar elbette
sen kaç kiloyla başladın=?
valla hep siz yazın aldığınız kiloları
ben de çok aldığımdan 2-3 kilo alanları görünce çok üzülüyorum
68 yle başladım geçen kış kilo almıştım zaten veremeden hamile kalınca şiştim valla
8 kilo aldım
kızlar ben 8 kilo aldım
utopya biliyo musun ben tam 8 kilo aldım, hem de 4 kilosunu son 1 ayda aldım
uff ben tam 8 kilo aldımm
üzülme canımmmmm ben sana yazarım böleee, hatırlatırım kendimi ve bnm gibileri
valla ben de balon gibi şişirilmiş hissediyorum kendimi
çevremdekiler hiç belli olmuyor diyor ama sanırım moral vermek için biraz
artık az kilo almak istiyorum yaa
saol cnm o senin iyiliğinya ben de en son 5 hafta önce gittim
5 haftada 3,5 kilo aldım bende
benimki de gayet iyi
evet artık 2-3 kilo alanlar söylemesin sadece bizim kilo çok kilo alanlar yazsın
ayrıca çok iyisin
bende çok kilo aldım bunun sonu nereye gidecek bilmiyorum ilk başlarda bu kadar değildi ama şimdi bebek hızlı gelişmeye başladı onunda etkisi var sanırım ..ayrıca ben bebeğe yarasın diye harnup pekmezi içiyordum ilk başlarda gelişimi geride çıkıyordu çok faydasını gördüm şimdi bıraktım kilo alıyorum diye .inşallah doğumdan sonra çabuk veririz kiloları :)
aldığım hızla verirsem 5 aya hepsi gider orası kesin de
bebek yarım kilo
su da yarım kilo olsa etti 1 kilo
geri kalan 7 kilo nerde
saol cnm o senin iyiliğin
neyse kızlar size doyum olmaz ama benim ütü yapmam lazım, kociş gelene kadar yapiim da kaldırıyım şunları. hiç sevmiyorum zaten ütüyü, neyse ki şimdi bi yandan feriha yı izlicem bi yandan ütü yapçam. belki biraz da daha çekilebilir olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?