2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Tesekkurler, bir bakayim oraalara....
4 boyutluya 18 şubat ta gideceğiz...ve o zaman 23+3 olacak bebeğim...geç kalmış olmuyorum değil mi???
şeker yüklemesi de 24 ile 28 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum doğru mudur???
Detayli taramaa icin 20-23. Haftalar uygun seninki cok gec sayilmaz.
Seker yuklemesi genelde 24-26. Hafta yapiliyor, 28 biraz gec geldi bana.

kızlar
aranızda bebek arabası alanlar oldu mu???
ben chicco nun baston bebek arabasına bakıyorum ön kısmında güvenlik barı yok kullanışlı olur mu acaba ???:44:sizlerinde fikrini alayım dedim

canım ben haftasonu chicco'nun bebek arabasını aldım bir anlık kararla. lite way glam deri modeli internetten bakabilirsin. nerde yaşıyorsun bilmiyırum ama ankarada ankamall chicco mağazasında indirime girmiş 399 tl ye aldım ki normal fiyatı 680 miş. kumaşı ve tasarımı özel bir model. bir de katlandığında çok az yer tutuyor çok pratik. uyku tulumu falan da var üstelik önünde güvenlik barı da var. bu haftalık bir indirimmiş ankaradaysan kaçırma derim....

günaydın kızlar, nasılsınız? bende iki gündür prensesimin hareketlerini hissetmiyorum çokmu ayakta kaldım ne bide üstüne mantar oldum çıldırmak üzereyim(((((

ben de derili olana bayılmıştım ama rahat eder mi ki terler mi ki diye düşündüm.bizim deri bir koltuk var misafirler hışırtısından ve terletmesinden rahat etmiyorlar:)sonra e bebektekiler indirim olduğunu ve en iyisinin nuna adlı bebek arabası(puşet)olduğunu söylediler.iskeleti kalıyor ve üzerine ana kucağı monta ediliyor onu aldık biz de:)bizimkinin de ön barı yok,avrupa arabalarında mı ne yokmuş.

Hekese gunaydin, iyi haftalar.
Anneler masraflari alt alta toplamaya basladiniz mi?
Bir oda takimi
Yatak
Uyku seti
Perde
Duvar kagidi
Abajur
Hali
Battaniye
Havlu bornoz
Legen
Uzar gider....

aman canım herkes bişey söylüyor işte bebişlerimiz sağlıklı günlerde kullansın önemli olan o. ama deriye dikkat ettiysen delik delik her yeri. hava alan ve deri görünümü verilmiş ekolojik bir kumaşmış. aynı şey benim de aklıma geldi de sordum. benim için en önemlisi hafif ve katlanınca az yer tutmasıydı öyle de oldu. eşimin de benim de ailelerimiz uzakta çünkü gidip gelirken taşıma kolaylığı olması lazım...

Bir oda takimi
Yatak
Uyku seti
Perde
Duvar kagidi
Abajur
Hali
Battaniye
Havlu bornoz
Legen
Uzar gider....

Liste mi demek istiyorsun bebege ve anneye alinacaklar seyler?
Haziran annelerin de var bir topic neler lazim diye. Tabi kisiden kisiye degisir :)
Ben ne aldik,daha neler eksik diye liste yaptim.Ama sanki her seferinde neler alinacak listesine birseyler daha ekleniyor gibi

Bir oda takimi
Yatak
Uyku seti
Perde
Duvar kagidi
Abajur
Hali
Battaniye
Havlu bornoz
Legen
Uzar gider....

biz bu haftasonu çok masraf yaptık valla. ihtiyaçların dışında bir de fotoğraf makinesi aldık bizimki iyi değil diye. 1500 lira verdik çok fazla oldu ama napalım yaşanan anları ölümsüzleştirmek lazım değil mi :)

günaydın anneişler,

benim göğsüm çatlamış bile nasıl üzüldüm dün görünce anlatamam

güle güle kullasnsın bebişin patron adam havası var çok şık bir araba:)bziimki de katlanınca çoook küçük oluyor,bir sürü ödülü varmış.aldık gitti bakalım iyi günlerde kullansın bebişlerimiz

Günaydın hamişler ve bebişleri güzel bir hafta diliyorum herkese haftasonu yazılanlara göz attım biraz dr ve ayrıntılıya gidenler gözleriniz aydın olsun bebişlerinizin iyi olmasına sevindim..darısı benim başıma inş.

günaydın kızlar, nasılsınız? bende iki gündür prensesimin hareketlerini hissetmiyorum çokmu ayakta kaldım ne bide üstüne mantar oldum çıldırmak üzereyim(((((

hareketlerini hissetmiyorum yazdım yolladım sağlam bir tekmük yedim yaşasın şiddetttttttttttt:)))))))))))

canım gözün aydın diyelim o zaman bebiş sonunda tepmiş seni
canım o mantar olayını bilirim bendede idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı dr antibiyotik verdi , antibiyotikbitmeden kaşıntım başladı haftasonunu zor bitirsim pazartesi dr'umu aradım antibiyotik mantara çevirmiştir dedi , gynolomeksin fitil ve travazon krem verdi çok şükür rahatladım ama ara ara yine kaşıntım oluyor.

hayırlı olsun..nasıl bir model aldınız?
digital slr bir makine mi_? ben biraz ilgiliyimdir de

ben de sürekli bişeyler alıyorum ama liste hiç eksilmiyo
çünkü aldığım şeyler ilk yaptığım listede yok
hamile yastığı aldım en son normalde almaycaktım listede yok ama son 3 gündür bacak uyuşması, bel ağrısı ile gece 3-4 kez uyanınca almak farz oldu

hepinize günaydın. bugün hava güneşli ama çok soğuk. içerde oturup dışarıdaki güneşi izlemek güzel ama dışarı çıkmayı gözüm yemiyor... işyerinde sıcacık oturdum geçmişi okuyorum...

bu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. her şey yolundaymış. oğluşum 633 gr, 28 cm olmuş. ben de son ay çok kilo almışım. doktor nasıl başardın dedi. çok kolay oldu dedim. bu ay da çok kilo alırsam diyet verebilir. tabi bi de bu hafta içi şeker yüklemesi yapılacak. umarım yüksek çıkmaz.

sizler nasılsınız?

Liste uzun, aliyoruz aliyoruz bitmiyor.
Oda isini erteleriz diyorduk ama bebege uyku disiplini vermek icin odasinda yatirmaya kirki ciktiktan sonra baslamak lazimmis.
Odayi da mecbur alicaz, oda diyince sirf mobilyayla da bitmiyor. Batiyoruz arkadaslar, aile ekonomimiz alarm vermeye basladi!

canım gözün aydın diyelim o zaman bebiş sonunda tepmiş seni
canım o mantar olayını bilirim bendede idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı dr antibiyotik verdi , antibiyotikbitmeden kaşıntım başladı haftasonunu zor bitirsim pazartesi dr'umu aradım antibiyotik mantara çevirmiştir dedi , gynolomeksin fitil ve travazon krem verdi çok şükür rahatladım ama ara ara yine kaşıntım oluyor.[/QUOTE]

canım fitil bir zararı yok demi ya bebeğe?şimdi çocukta büyüdü ister istemez korkuyorum . ama dayanılacak gibide değil(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…