2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kizlar biz bugun ebebek'in Camlicadaki magazasina gittik, stylewood mobilyaya yakindan bakmaya. Cok guzeller ve boya sertifikasini da gorduk.
Begendigimiz model buyuyen karyolanin altindan cekmece gibi bir yatak daha cikiyor, iki kapili gardrop, sifonyer yaklasik 4.000 liraya geliyor 20 subattaki %29 indirimle. Hala cok pahali ama tamamen ahsap olmasi cok hosumuza gitti. Biraz daha arastirma yapicam 20 sine kadar, belki daha uygun birseyler buluruz.

merhabalarrrr gezginci anneler topik seesiz kalmıs buugn baya :)
bizde bugun modokoya gittikk bebiş odalrına bakdık o kadr güzel seyler var ki fıytlar 2.800 den baslıo en azı :) bi kaç tane gözüme kestrdım bakalım :)
bi daki ay kesın karr vercez oda takımına hava alması b-kokusu cıkması için faln szide cok gece bırakmayın hatnlar :)
ya bugn evı havalndrym dıe camı acmısdım kalorferıde kaptmısdım bnm kocayı hasta etmişim ya mide bulantısı bas agrısı var nana limon yaptım o şimdi yanmda uyuyo bnde buraya gelım dedım

Selam annişler nasılsınız?.Dün randevumuz vardı,kızımı gördük,elini yumruk yapmış vaziyette karşıladı bizi:)Dün 20+6 idik ve kilosu da 393 gr. Doktor ayına göre normal dedi ama sanki bana biraz zayıf gibi geldi,sizce nasıl haftasına göre kilosu?. Haftaya perşembe detaylımız var,heycanla bekliyorum..Yarın da tetanoz aşımızın ilk dozunu vurunucam.Bu arada Babası kızımın tekmelerini dün ilk defa hissetti,çok güzel bi andı,çok heycanlandı eşim:)
Hamileliğim süresince toplam 5,5 kilo almışım,ilk 3 ay hiç kilo almadım,4.ayımda 3,5 kilo almıştım,bu ay da biraz dikkat ettim yediklerime ve 2 kilo almışım,kızım da bu ay 200 gr kilo almış:)

Son düzenleme:
canım bebe yağı sürüyorum lierac sürüyorum acı badem sütü sürüyorum..ama yinede kaşınıyor..

Bilemicem canim ya. Benim kasintim olunca cok yagli bi kremim var Kiehls den. O baya ise yariyor. Onun disinda birsey kullanmiyorum.
Doktor veya eczaneye sor istersen:26:

slm bayanlar memelekette doğum yapacak olanlar ne zaman gideceksiniz doktora hiç sordunuz mu? en geç ne zaman uçağa binebiliriz. birde eskişehirdeki hamileler hangi doktorlara gidiyorsunuz sezeryan fiyatları nasıl ben eskişehire gidecemde hangi doktora gideyim bilmiyorum. Devlette kim var doktor olarak hiç bilmiyorum.

Kizlar bebise duvar kagidi bakiyim diyorum, nerden bakilir bilen var mi?

Yapı marketlerde ( practiker, bauhouse, koçtaş vs.) duvar kağıdı çeşitleri çok fazla.. Onlardan bakabilirsin sanırım..

Bu arada üç gündür felaket nezleydim, gözlerim akmaktan şişti, ilaç da kullanamayınca çok ağır geçti.. Hala da tam geçmedi. Ihlamur, portakal vs. her şey denedim. Ekstra bir şey bilen var mı iyi gelecek?

iyi geceler kızlar...
bu hafta uğrayamadım,okullar açıldı,yoğunluk,toplantılar ...uykusuzluk derken gelemedim...
hafta sonu da anadolu yakasında oturan kız kardeşime gittik bu akşam döndük...
iyisinizdir umarım meleklerinizle bir sorun yoktur inşallah...

4 boyutluya 18 şubat ta gideceğiz...ve o zaman 23+3 olacak bebeğim...geç kalmış olmuyorum değil mi???
şeker yüklemesi de 24 ile 28 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum doğru mudur???

kızlar iyi :44::44:akşamlar nasılsınız? nasıl resim ekliyoruz bilen varmı?

resim ekle diye yaz arama motoruna çıkan sayfaya tıkla,o seni yönlendirir...çıkan forumlar için olan kısımdaki yazıyı kopyala mesaj yazdığın sayfadaki link ekle kısmına yapıştır...umarım anlatabilmişimdir...

canım sağ ol ama üye olmak gerekiyormuş galiba ondan bide size sorayım dedim
23+3 geç olmuyor canım bende o haftada girdim şeker yüklemesinide 24. haftada yapılıyor hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar iyi :44::44:akşamlar nasılsınız? nasıl resim ekliyoruz bilen varmı?

cevap yaz bölümünde ataç var ya üstte,onu tıkla,ordan dosya seç diyo,ordan ekleyip,sayfaya yapıştırıyosun canım
tabi iki günki kk çalışmasından sonra değişmediyse böyleydi,eğer takılırsan yardımcı olurum

iyi akşamlar herkese?

bugün herkes gezdi gezdi buraya uğramadan yattılar sanırım bende gezdim ama bakmadan yatamam yanii alışkanlık galiba.az önce bebeğim tekme atarken karnımı açtık dışarıdan da belli olduğunu farkettim çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel yaaaa sizde farkettinizmi yaa hafta olarak büyük olanlara soruyorum özellikle

herkeze selam
utkucum sen şimdiye kadar öğrenmişindir belki de ben genede yazayım,2400,2600 arası değişiyo fiyatlar tam takımlarda,ama istediğin parçaları da alabiliyosun demişti bana satıcı

evet canım bugün gittik gördük hepsi çok güzellerdi :) fiyatıda o aralıklarda :)
satıcı bize öyle bişi demedi :) bizde sormadık zaten akıl edemedik hihihhi

iyi geceler canım :) ben dışardan tekmeleri göreli epey oldu canım :)
hatta şöyle diyeyim 18.ci haftalarda falandım sanırım :)

hadi yaa ne güzel ama çok değişik bir duygu dimi?allahımmm bu güzelliği bütün senden isteyen bekleyen kullarına tattır yarabbim..demekki benimki biraz geç oldu sanırım

ben önce tam oda düşünmüyodum,o yüzden sormuştum canım
ay ben bugün seni gördüm mü ki?
beyaz spor giyimli,tişörtünde bebek figürü olan,tam bizim aylarda bi hamile gördüm ve bugün bakmaya gidiciğini bildiğimden,acaba esslem olabilir mi diye aklımdan geçti
ama mağazada değil,yakınlarında gördüm böyle birini
kızlar ben daha dışardan bişey farkedemiyorum,maşallah sizin bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…