- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.481
canım o mantar olayını bilirim bendede idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı dr antibiyotik verdi , antibiyotikbitmeden kaşıntım başladı haftasonunu zor bitirsim pazartesi dr'umu aradım antibiyotik mantara çevirmiştir dedi , gynolomeksin fitil ve travazon krem verdi çok şükür rahatladım ama ara ara yine kaşıntım oluyor.
Liste uzun, aliyoruz aliyoruz bitmiyor.
Oda isini erteleriz diyorduk ama bebege uyku disiplini vermek icin odasinda yatirmaya kirki ciktiktan sonra baslamak lazimmis.
Odayi da mecbur alicaz, oda diyince sirf mobilyayla da bitmiyor. Batiyoruz arkadaslar, aile ekonomimiz alarm vermeye basladi!
hepinize günaydın. bugün hava güneşli ama çok soğuk. içerde oturup dışarıdaki güneşi izlemek güzel ama dışarı çıkmayı gözüm yemiyor... işyerinde sıcacık oturdum geçmişi okuyorum...
bu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. her şey yolundaymış. oğluşum 633 gr, 28 cm olmuş. ben de son ay çok kilo almışım. doktor nasıl başardın dedi. çok kolay oldu dedim. bu ay da çok kilo alırsam diyet verebilir. tabi bi de bu hafta içi şeker yüklemesi yapılacak. umarım yüksek çıkmaz.
sizler nasılsınız?
hayırlı olsun..nasıl bir model aldınız?
digital slr bir makine mi_? ben biraz ilgiliyimdir de
ben de sürekli bişeyler alıyorum ama liste hiç eksilmiyo
çünkü aldığım şeyler ilk yaptığım listede yok
hamile yastığı aldım en son normalde almaycaktım listede yok ama son 3 gündür bacak uyuşması, bel ağrısı ile gece 3-4 kez uyanınca almak farz oldu
hepinize günaydın. bugün hava güneşli ama çok soğuk. içerde oturup dışarıdaki güneşi izlemek güzel ama dışarı çıkmayı gözüm yemiyor... işyerinde sıcacık oturdum geçmişi okuyorum...
bu arada cumartesi günü kontrolümüz vardı. her şey yolundaymış. oğluşum 633 gr, 28 cm olmuş. ben de son ay çok kilo almışım. doktor nasıl başardın dedi. çok kolay oldu dedim. bu ay da çok kilo alırsam diyet verebilir. tabi bi de bu hafta içi şeker yüklemesi yapılacak. umarım yüksek çıkmaz.
sizler nasılsınız?
maşallah kuzuyaaa
inşallah şeker çıkmaz canım..tam gaz yemeye devam
Bendede cok olmaya basladi o agrilar. Normal yastik koyuyorum ben belime. Yan yatiyorum zaten. O olunca deliksiz uykularim basladi
Ama erkenden uyanmalarim devam ediyor. Bugun 6da uyandimHalbuki dun cok yoruldum diye uzun uzun uyurum diye dusunmustum. Kizlar ben bu uykuyu sevmeye basladim. Bebis olunca uyku diye birsey kalmiyacak
Arkadasimin 5aylik kizi var haftasonu beraber yemege ciktik.Evede baya gec döndük. Sen simdi ne guzel uyursun dedi. Abartmiyorum kizim gece 30 defa uyaniyor dedi
Gunaydin. Masallah bebisine Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin.
Doktora verdigin cevap cok hosuma gitti
Onunki de soru mu,nasil basardin demesi
her şeyi itiraf ettim. gece uyanıyorum canım çok çikolata istiyor yeyip yatıyorum dedim. doktorum da çok şeker. kızmıyor hiç. toplamda kilon normal dedi. ama son ay biraz fazla almışsın dedi. bi de çikolata yememeye çalış dedi. yasaklamıyo sağolsun.
Doktorunda iyiymis
Aman bosverelim yiyelim. Bebislerimiz saglikli dogsunda veririz kilolari
Benim agzimda hic bos durmuyor.Yemekden baska birsey dusunemiyorum
Kizlar ben bebise ciciler almak istiyorum ama esim yasak koyduBu ay cok aldin obur ay devam edersin diye elimi kolumu bagladi resmen:18:
doktorunda iyiymis
Aman bosverelim yiyelim. Bebislerimiz saglikli dogsunda veririz kilolari
Benim agzimda hic bos durmuyor.yemekden baska birsey dusunemiyorum
Kizlar ben bebise ciciler almak istiyorum ama esim yasak koydubu ay cok aldin obur ay devam edersin diye elimi kolumu bagladi resmen:18:
canım maşşalh oğluşuna tosun gibi olmuşhepinize günaydın. bugün hava güneşli ama çok soğuk. içerde oturup dışarıdaki güneşi izlemek güzel ama dışarı çıkmayı gözüm yemiyor... işyerinde sıcacık oturdum geçmişi okuyorum...
sizler nasılsınız?
canım gözün aydın diyelim o zaman bebiş sonunda tepmiş seni
canım o mantar olayını bilirim bendede idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı dr antibiyotik verdi , antibiyotikbitmeden kaşıntım başladı haftasonunu zor bitirsim pazartesi dr'umu aradım antibiyotik mantara çevirmiştir dedi , gynolomeksin fitil ve travazon krem verdi çok şükür rahatladım ama ara ara yine kaşıntım oluyor.
mantar için asıl bir ilaç var ağızdan alınan ama hamileler kullanamaz
içinden 2 tane çıkıyo birini sen birini eşin içiyo ve mantar olayı bitiyo
mantar tekrarlayan bişeymiş sanırım doğumdan sonra falan olursa aklında bulunsun adı flucan
eşin haklı ama canım
harcamaları yaymak lazım, biz duygusal düşünüyoruz bize kalsa laylaylom herşeyi alalım
ama eşlerimiz mantıklı düşünüyorlar..daha yolun yarısındayız
kızlar ya sizinle bişey paylaşmak istiyorum... son bir haftadır falan kalbimin çok hızlı çarptığı dikkatimi çekiyor. ilk bebeğimi de karnımda kaybettiğimden dolayı bu hamileliğimin başından beri çok heyecanlı ve çok endişeliyim sürekli negatif düşünceler dolaşıyo beynimde. kalbimin çarpmasını bu heycanıma bağlıyordum ama internetten bi araştırayım dedim yüksektansiyon belirtileriyle uyuyor bendekiler. geceleri idrara çıkma, elde ayakta şişlik falan yazıyor çok endişelendim yarın için doktordan randevu aldım hemen. bir de yüksektansiyon genellikle hamileliğin 20. haftasından sonra görülür yazıyozaten evhamlıyım şimdi iyice içim karardı dua edin bana olur mu ((
kızlar ya sizinle bişey paylaşmak istiyorum... son bir haftadır falan kalbimin çok hızlı çarptığı dikkatimi çekiyor. ilk bebeğimi de karnımda kaybettiğimden dolayı bu hamileliğimin başından beri çok heyecanlı ve çok endişeliyim sürekli negatif düşünceler dolaşıyo beynimde. kalbimin çarpmasını bu heycanıma bağlıyordum ama internetten bi araştırayım dedim yüksektansiyon belirtileriyle uyuyor bendekiler. geceleri idrara çıkma, elde ayakta şişlik falan yazıyor çok endişelendim yarın için doktordan randevu aldım hemen. bir de yüksektansiyon genellikle hamileliğin 20. haftasından sonra görülür yazıyozaten evhamlıyım şimdi iyice içim karardı dua edin bana olur mu ((
slm kızlar herkese iyi haftalar
nasılsınız?
canım bende de var o. arada gözüm falan kararıyor. elim ayağım uyuşuyor geceleri. özellikle de sağ elim çok uyuşuyor. doktoruma sormayı unuttum. haftaiçi gidince sorcam. bu haftalar el ayak uyuşması normal diye biliyorum. ama doktora sormak lazım tabi.
bendeki en önemli belirti nabız işte. Ama az önce tansiyonumu ölçtüm 12-7 çıktı ki bu da normal. Allahım inşallah bişey çıkmaz da sevincim yarım kalmaz. Dualarınızı eksik etmeyin yarına doktordan randevu aldım çarşamba paylaşırım durumu
bendeki en önemli belirti nabız işte. ama az önce tansiyonumu ölçtüm 12-7 çıktı ki bu da normal. Allahım inşallah bişey çıkmaz da sevincim yarım kalmaz. dualarınızı eksik etmeyin yarına doktordan randevu aldım çarşamba paylaşırım durumu
kötü şeyler düşünme. vücudun değişikliklere uyum sağlaması zor oluyor. çok kilo aldık. ondan olabilir. ben hafta içi kötü olunca tansiyonumu ölçtürdüm.. benim de 12-7ydi. haftasonu doktora gidince dedim başım döndü tansiyonumu ölçtürdüm diye. 12-7ye normal dedi. ara öğünlerine dikkat et dedi bana. ama uyuşmaları sormayı unuttum. dün gece çok olunca aklıma geldi. sorun olacağını sanmıyorum. biraz heyecan yapıyorsan ondan oluyodur. doktora git ama için rahatlasın en azından. hem bebişini de görmüş olursu. canını da çok sıkma. sen üzüldükçe bebeğinde üzülür sonra. o orda sana sımsıkı tutunmuş bekliyodur. merak etme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?