- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.421
Herkese günaydın güzel annişler. Dün akşam geçmişi okumaktan uykum geldi. Doğum günü olanların doğum gününü bende kutluyorum, biraz gecikmeli de olsa. Ayrıntılıdan gelen fotolar da öyle güzel ki bakmaya doyamadım ikisine de. Allah sağsalim kavuşturmayı da nasip etsin.
1.5senem var kavuşmaya:)hamileliğimin 1 ayını beraber geçirebildim malesef.. oğlum 1 yaşına girecek o zaman beraber olacağız inşallah
amin canım inş. bebişinin resmini paylaşsana bizde görelimo tatlılığı
Canım ben yurtdışındayım ve burdaki doktorlar hamilelik boyunca sadece 3 kere ultrasona sokuyorlar öyle ayrıntılı ve 4d de yapmıyorlar. Üstelik burada özele gitmeme rağmen. İnşallah marttan sonra İstanbula geleceğim ve ilk iş doktorumdan bol bol foto istemek olacak.
ewet yurt dışında üç kere oldğnu duymuştum sanki :) olsun canım martta gelip geri dönecekmisin burda mı doğum yapacaksın canım?
bu arada benim kızkardeşimin adıda betül :):):)
artık biraz da kendime bişeyler alayım dedim
dün relaxmodeden şunları sipariş ettim
bakalım nasıl gelecek
zaten bedenimi de kestiremedim
ablam eski bedenimi almamı söyledi ama gelince bakıcam olmazsa iade edicem
hastanede ve sonrasında giymek için aldım
fiyatları acayip indirimde
şu geceliğim (pembe renk)
Eki Görüntüle 345005
şu da pijamam (mavi renk)
Eki Görüntüle 345007
sizler aldınız mı?
fiyatları konusunda hiçbir bilgim yok canım :)
kısmet olursa yarın eşimle gidip görcez fiyat alıcaz inşaallah :)
mucizelerim
canım şırnaktaydım şimdi kütahya...
ama burada var mı bilmiyorum ben standart sandım değilmiş demek..
nasıl öğrenirim buranın fiyatını? ona göre para ayarlayıp bu kışta çıkmalıyım çok zor zaten kar soğuk bide adım atamıyorum konu açıp yazmıştım bacaklarım bükülüp açılmıyor kramp değil...bu arada bilgin varsa bu konudada açtığım konuya yazarsan sevinirim caım
canım 100 mesaj olmadığından dolayı özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıyım dediğim umarım görürsün..
evet fiyatlar standart değil hatta bazı şehirlerde bu 4d için ayrı bir ücret ödemeyenler var.bugün ben girdim ama 4d diye girmemiştim zaten radyoloji uzmanı bakıyor bana bebeğin görüntüsünü beğendiği için 4d ye çevirdi ve hiç artı ücret ödemedim
sende konu açarak kütahya da 4d olan hastaneleri sorabilirsin hatta fiyat konusunda da yardımcı olabilirler
diğer konu ile ilgilide bilgim yok malesef
canım yaaa ne kursuymuş böyle iki yıllığınaallah yardımcın olsun inşallah ben önce 2 ay anlamıştım 2sene çok fazla inş. Bebeğinle birlikte aşarsınız tüm zorlukları babişinize ve kocişinize kavuşursunuz inşallah ailenin yanına falan git bari tek olma bence yada annenler gelsinler
yada sende git izmire :)
selam annecikler... nasılsınız?
selamünaleyküm anneler ya ben bişey sorucam size benim bebiş böle bilgisayarda oturup bişeyler yazarken yada normal önüme eğimli otururken kaburgama tekmeliyor bir zararı varmıki acaba?
Iyi günler anneler.Nasilsiniz bugun?
Hakikaten bu ne sessizlik böyle
Annisler ben 2gundur cok yordum kendimi.Sirtim agriyor ya.
Dun kosusturmali gecti eve gece 1 de geldik.Sabahda 8de kalktim yavas yavas is yaptim.Bebisimize gardolabimda yer aciyorum.Dolabi duzenledim.Birden basim cok fena agridi ve sirt agrimda cogalinca biraktim..
Daha yeni oturdum desem yeridir.
havayı güneşli gören gezmeye çıktı sanırım:)dikkat et canım,ben de geçen hafta yormuşum kendimi oturduğumda belim çok ağrımıştı,iş yaparken anlamamıştım..dikkatli olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?