2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amin canım inş. bebişinin resmini paylaşsana bizde görelimo tatlılığı

1.5senem var kavuşmaya:)hamileliğimin 1 ayını beraber geçirebildim malesef.. oğlum 1 yaşına girecek o zaman beraber olacağız inşallah

zor oluyodur tabi canım ama yine de hep bu günümüze şükretmek lazım. hepsi ilerde daha iyi bir hayat sürmek için işte...
sonrası çok çok güzel olcak inşş üçünüz için

amin canım inş. bebişinin resmini paylaşsana bizde görelimo tatlılığı

Canım ben yurtdışındayım ve burdaki doktorlar hamilelik boyunca sadece 3 kere ultrasona sokuyorlar öyle ayrıntılı ve 4d de yapmıyorlar. Üstelik burada özele gitmeme rağmen. İnşallah marttan sonra İstanbula geleceğim ve ilk iş doktorumdan bol bol foto istemek olacak.

ewet yurt dışında üç kere oldğnu duymuştum sanki :) olsun canım martta gelip geri dönecekmisin burda mı doğum yapacaksın canım?
bu arada benim kızkardeşimin adıda betül :):):)

ewet yurt dışında üç kere oldğnu duymuştum sanki :) olsun canım martta gelip geri dönecekmisin burda mı doğum yapacaksın canım?
bu arada benim kızkardeşimin adıda betül :):):)

Doğum için geliyorum. Temmuzda tekrar döneceğimi, burada doğum için 7 bin lira istediler , bende o paraya memleketim de ev taksidin girerim dedim :) Hem ailemi görürüm hem de doğumu yapar onlarla güzel vakit geçiririm diye düşündüm. Ne güzel ,kardeşin de adıyla yaşasın canım. İyi olur betüller

ooo çok şık çok güzeller iyigünlerde kunlan..geçenlerde dogum yapmış bi arkadaşım şöyle birşey söyledi gecelik dogumda çok iyi oluyomuş bazı hastanelede gecelikle doguma alıyolarmış rahat olsun diye onun için bitanede en uygunundan öyle bişey al dedi kan falan oluyomuş pahalı olmasın dedi aklınızda bulunsun

selamünaleyküm anneler ya ben bişey sorucam size benim bebiş böle bilgisayarda oturup bişeyler yazarken yada normal önüme eğimli otururken kaburgama tekmeliyor bir zararı varmıki acaba?

fiyatları konusunda hiçbir bilgim yok canım :)
kısmet olursa yarın eşimle gidip görcez fiyat alıcaz inşaallah :)

herkeze selam
utkucum sen şimdiye kadar öğrenmişindir belki de ben genede yazayım,2400,2600 arası değişiyo fiyatlar tam takımlarda,ama istediğin parçaları da alabiliyosun demişti bana satıcı

jelibons benim asıl memleketim kütahya merkezdemi oturuyorsun?

canım izmire 2 aylığına gitti kursa.ordan ağrıya geçecek asıl görev yerine.1.5senemiz var ama olsun oğlum için katlanacaım..

selamünaleyküm anneler ya ben bişey sorucam size benim bebiş böle bilgisayarda oturup bişeyler yazarken yada normal önüme eğimli otururken kaburgama tekmeliyor bir zararı varmıki acaba?

As asels, bende eğildiğimde ya da yatarken biraz yüklendiğimde tekmeliyor. Merak edilecek bişey olduğunu zannetmiyorum. Beni sıkıştırdın diye haber veriyori bıdıklar.

Hakikaten bu ne sessizlik böyle

Annisler ben 2gundur cok yordum kendimi.Sirtim agriyor ya.
Dun kosusturmali gecti eve gece 1 de geldik.Sabahda 8de kalktim yavas yavas is yaptim.Bebisimize gardolabimda yer aciyorum.Dolabi duzenledim.Birden basim cok fena agridi ve sirt agrimda cogalinca biraktim..
Daha yeni oturdum desem yeridir.

havayı güneşli gören gezmeye çıktı sanırım:)dikkat et canım,ben de geçen hafta yormuşum kendimi oturduğumda belim çok ağrımıştı,iş yaparken anlamamıştım..dikkatli olmalıyız

havayı güneşli gören gezmeye çıktı sanırım:)dikkat et canım,ben de geçen hafta yormuşum kendimi oturduğumda belim çok ağrımıştı,iş yaparken anlamamıştım..dikkatli olmalıyız

Gunesi gorunce bu firsati kacirmamak lazim :)
Fazla abarttim sanirsam agrir diye düsünmemistim hic. Neyse artik yavas yavas yaparim.Vaktim bol nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…