2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tünaydın anneler ve melekleri...
okuldayım,dersim boş bakayım dedim...
nasılsınız???
güneşli ama hava soğuk istanbul'da...yarın da daha soğuyacakmış...bir ısınamadı gitti hava...
son 5 gün 4 boyutluya gitmemize

ben de kuruyorum sürekli zaten manyaktım hepten manyadım
zamanımız var inşallah, hazirana kadar bir karar verebilirim sanıyorum

evet canım e bebek takibindeydim bekliyordum zaten:))) aldık sonunda... sağlıkla sıhhatle mutlu mutlu kullanırız inş...

e-bebek indirimi hemen hemen diğer sitelerin fiyatıyla aynı sayılır gibi geliyor bana
hediyenin fiyatı sorulmaz ama kaça aldınız??
bir de portbebeyi de aldınız mı yoksa sadece puset+ana kucağı şeysi mi??

mrb cnm
dikkat et soğuk alma cnm..
Az kalmış miniğini ayrıntılı görmene şafak 5

ben de kuruyorum sürekli zaten manyaktım hepten manyadım
zamanımız var inşallah, hazirana kadar bir karar verebilirim sanıyorum

hazirana kadar beklersen kafayı yersin alınca rahatlıyorsun al kurtul bence çıksın aklında
e-bebek herzaman pahalı indirimli halide dışardaki fiyatlara denk evet... anakucağı +puset 1.383.02 biz istanbulda kafayı iyice çorba etmeyelim diye çok yere sormadık alışveriş merkezlerinde baktık onlarda da fiyatlar hep aynı canım

haklısın alıp üstünü çizmek en mantıklısı
portbebesi yok mu? ben portbebesi de olan bir 3lü sistem arıyorum:26:

haklısın alıp üstünü çizmek en mantıklısı
portbebesi yok mu? ben portbebesi de olan bir 3lü sistem arıyorum:26:

var var olmaz mı ben almadım ama zaten puset kısmı çok rahat yatma pozisyonunda da ...e küçükken de ana kucağı takılıyor araba kısmına onu kullanıcaz... zaten evim çoookkkk büyük değil nereye koyarım okadar parçayı

Bebislerinizin odasinida hazirlamaya basladinizmi bari? Ben korkuyorum ki ,agirlastikca bisey yapamicam cikip son eksikleride alamicam diye

canım jodi A. Mindell in kitabımı bu. sanırım bende alıcam. kitapyurdu diye bi site var fiyatı da 20 lira. sen kaça ve nerden almıştın? Önemli konu çünkü şimdiden bilgilenmek lazım diye düşünüyorum

kızlar bu gece hiç uyuyamadım yan yattığımda sırtım belim karnım heryerim ağrıyor.düzde zararlıymış biraz yatıyorum geçiyor ama sonra korkup yine dönüyorum yine başlıyo ağrı(50:

Bayildim ben buna. Cok seker. Bebislerin güle güle yatsin icinde yataklarini aldiginda

sağol canım inşallah sağlıkla

hep sade şeyler seçmeye çalışıyorum ayıcık kafası şeklindeki başlıklar beni çok rahatsız ediyordu ama beğenmen beni de motive etti
çekmece kulpları kesin değişecek ama o başlıklara çare yok

kızlar bu gece hiç uyuyamadım yan yattığımda sırtım belim karnım heryerim ağrıyor.düzde zararlıymış biraz yatıyorum geçiyor ama sonra korkup yine dönüyorum yine başlıyo ağrı(50:

bende de aynı sorun var yatamıyorum
sola yattığımda üstte kalan sağ bacağım solun önüne geçiyo o da karnımı sıkıştırıyo..gece uyandığımda kendimi sırtüstü vaziyette buluyorum
dayanamadım bugün shuma comfy hamile yastığı sipariş ettim:26: inşallah yararı olur

bende sırtüstü yatamıyorum belimin ağrısından dönemiyorum bile(tek yol sola dönüp uyumak birde aşı oldum bu hafta zorlu gececek://

d&r in internet sitesinden 13 liraya aldim. Bir de "mahallenin en uslu bebegi" diye bir kitap var, onu da cok tavsiye ediyorlar. Onu da almayi dusunuyorum.

d&r in internet sitesinden 13 liraya aldim. Bir de "mahallenin en uslu bebegi" diye bir kitap var, onu da cok tavsiye ediyorlar. Onu da almayi dusunuyorum.

mrb cnm bende aynı durumdayım eksiği yok fazlası var ölcem artık agrıdan burnumdan gelıo uyku gece bı saga bı sola 5 10 dakka sırt ustu korkudan don yana tekrar sımdıden boyle 3 3,5 ay var daha napıcaz bılmıorum dun agladım gece resmen yatamıyom dıe çoçuk gubu=)) minikler için dayancaz

ben pazara gidiyorum kizlar, kendinize iyi bakin.

güle güle cnm :))

cnm bebişlerimizin benzediği gibi evlerimizde benziyo sanırım:))
benimki de çok küçük ve kendi eşyalarım zor sığıyo
bebeğe minicik bi dolap yaptırmalıyımama nereyeee
Cnm aldığın arabanın fotosunu ekleyebilirmisin?

bebislerinizin odasinida hazirlamaya basladinizmi bari? Ben korkuyorum ki ,agirlastikca bisey yapamicam cikip son eksikleride alamicam diye

yok cnm ben başlamadım çünkülüm bebeğimin bir odası olmicak
Beşiği seyyar olucak eşyalarıda bi şekilde bi yere sıkışacak...
çalıştığım için şu an bişi yapamam nisanda inş izne çıkıcam o zaman ayarlarım artık..

bizim de ekime kadar evimiz 1+1 :26:
Ikizlerle çok iç içe bir 4 ay geçireceğiz inşallah
aynı odada 4 kişi yatacağız

Tek beşik alacağız ilk olarak
ikizleri ilk 3 ay aynı yatakta yatırabilirmişiz
o sürenin sonunda da taşınırız inşallah odalarına geçerler

dolap konusunu bizim gardrobun 1 bölmesini onlara ayırmak suretiyle hallettik sayılır
sadece kelebek'i çağıracağız (yatak odamız oradan) ve minik raflar yaptıracağız inşallah ..

sana tavsiyem altında çekmeceler olan bir beşik al..
sürekli kullanacağın parçaları o çekmecelere koyarsın arada bir kullanacaklarını kendi gardrobunda da saklayabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…