- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.521
çok sağoolll bıdık teyze... chicco benimde aklımdaydı çok baktım ona da ama puset kısmında önündeki koruma yarım diye içime sinmedi kuzum büyürse uyursa yana doğru kayarsa diye :))))))))))))) kumaşı saten gibiydi ya o da çok janjanlı duruyor ama kullanımı rahat olmaz gibi geldi süt falan damalasa sildikçe yayılır falan:))) çok kurdum çok bildiğin gibi değil...
evet canım e bebek takibindeydim bekliyordum zaten:))) aldık sonunda... sağlıkla sıhhatle mutlu mutlu kullanırız inş...
tünaydın anneler ve melekleri...
Okuldayım,dersim boş bakayım dedim...
Nasılsınız???
Güneşli ama hava soğuk istanbul'da...yarın da daha soğuyacakmış...bir ısınamadı gitti hava...
Son 5 gün 4 boyutluya gitmemize
ben de kuruyorum sürekli zaten manyaktım hepten manyadım
zamanımız var inşallah, hazirana kadar bir karar verebilirim sanıyorum
hazirana kadar beklersen kafayı yersin alınca rahatlıyorsun al kurtul bence çıksın aklında
e-bebek herzaman pahalı indirimli halide dışardaki fiyatlara denk evet... anakucağı +puset 1.383.02biz istanbulda kafayı iyice çorba etmeyelim diye çok yere sormadık alışveriş merkezlerinde baktık onlarda da fiyatlar hep aynı canım
haklısın alıp üstünü çizmek en mantıklısı
portbebesi yok mu? ben portbebesi de olan bir 3lü sistem arıyorum:26:
Uyku egitimi denilen sey zaten bebegin zirt pirt uyanmamasi icin veriliyor. Kitapta uc aydan sonra bebegin gece beslenmeye hic ihtiyaci olmadigi, gunduz verilen besinlerin yeterli oldugu yazili. Bebegi kendi kendine uyumaya alistiriyorsun ve uykusuz gecelere son veriyorsun. Simdi kimse onemsemiyor ama bebis geldikten sonra en buyuk sorun uykusuzluk olcak. "Gece boyunca uyumak" okunmali arkadaslar.
Bebislerinizin odasinida hazirlamaya basladinizmi bari? Ben korkuyorum ki ,agirlastikca bisey yapamicam cikip son eksikleride alamicam diye
ben hep ikea gulliver yatak alalım diyordum ama sallanır bi yatak olması çok büyük avantajmış
sanırım buna bir bakıcaz
Sleepy Baby Yataklı Beşik - İstikbal Mobilya
Bayildim ben buna. Cok seker. Bebislerin güle güle yatsin icinde yataklarini aldiginda
kızlar bu gece hiç uyuyamadım yan yattığımda sırtım belim karnım heryerim ağrıyor.düzde zararlıymış biraz yatıyorum geçiyor ama sonra korkup yine dönüyorum yine başlıyo ağrı( 50:
kızlar bu gece hiç uyuyamadım yan yattığımda sırtım belim karnım heryerim ağrıyor.düzde zararlıymış biraz yatıyorum geçiyor ama sonra korkup yine dönüyorum yine başlıyo ağrı( 50:
canım jodi A. Mindell in kitabımı bu. sanırım bende alıcam. kitapyurdu diye bi site var fiyatı da 20 lira. sen kaça ve nerden almıştın? Önemli konu çünkü şimdiden bilgilenmek lazım diye düşünüyorum
canım jodi A. Mindell in kitabımı bu. sanırım bende alıcam. kitapyurdu diye bi site var fiyatı da 20 lira. sen kaça ve nerden almıştın? Önemli konu çünkü şimdiden bilgilenmek lazım diye düşünüyorum
ben pazara gidiyorum kizlar, kendinize iyi bakin.
var var olmaz mı ben almadım ama zaten puset kısmı çok rahat yatma pozisyonunda da ...e küçükken de ana kucağı takılıyor araba kısmına onu kullanıcaz... Zaten evim çoookkkk büyük değil nereye koyarım okadar parçayı
bebislerinizin odasinida hazirlamaya basladinizmi bari? Ben korkuyorum ki ,agirlastikca bisey yapamicam cikip son eksikleride alamicam diye
yok cnm ben başlamadım çünkülüm bebeğimin bir odası olmicak
Beşiği seyyar olucak eşyalarıda bi şekilde bi yere sıkışacak...
çalıştığım için şu an bişi yapamam nisanda inş izne çıkıcam o zaman ayarlarım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?