- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.561
selam herkese......
gıcık oldum ya sabah dra gittim ben eray bey var diye randevu almıştım oda yokmuş nil diye bi kadın varmış neyse gelmişken olayım dedim girdim bu drlar seçiliptemi geliyo yaaa usg cihazı tepemde sadece dr görüyo agzından tek kelime çıkmıyo eski sezeryan izimi gördü işte sordu anlattım niye bu kadar erken hamile kaldın ki dedi agzının ortasına bi tane vurup toparlanıp çıkasım geldi öle oldu işte dedim bebekle ilgili tek kelime bişey demedi bitti diyip kalkıp gitti öküz ya bunlar...
kızlarrrrr bilmeyenler için söylüyorum hangı doktora gıttıgımde sorduysam hepsı aynı soledı uzman tvdede aynısını söylüyo sırt üstü yatma bebeğin kordonunu geriyomuş kan akımı gıtmemeye zorlanmaya başlıyormuş 6.aya gırildiğinde asla yatılmamalıymış sırt üstü
yan yatılcakmış yan hiç birşey olmuyormuş bebeğe ama sol yana yatmakta fayda varmış kan çok rahat ilerlemesini sağlıyomuş butun dolaşım rahatlıomuş bebek için
ay canım benim bilirim öyle cinsleri..
banada ne kadar çabuk hamile kalmışsın
yaşın daha genç diyorlaroysaki 1985 liyim :)
eşime de çocuğun çocuğu olurmu diyorlarmış..(kendisi de benden 1 ay büyük)
gidip boğasım var oradakileri
bende 85 liyim biz mi çocukmuşuz?
benim bi çok yaşıtımın ilkokula giden bebeleri var
kızlar bişey sorcam bebeklerinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz. ben bazen tüm gün hissetmiyorum ya da günün koşturması içinde anlamıyorum o zamanlar çok endişeleniyorum da. ama oturup kendimi dinlediğim zamanlarda muhakkak hareketlenmeler oluyo....
ama ben sırt üstü bi de yüz üstü rahat edebiliyorum..
yüz üstü yatmak zaten imkansız..
azcık yana dönsem de kızım tepikliyo
e ben hiç yatmicakmıyım yawww ??
kızlar bişey sorcam bebeklerinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz. ben bazen tüm gün hissetmiyorum ya da günün koşturması içinde anlamıyorum o zamanlar çok endişeleniyorum da. ama oturup kendimi dinlediğim zamanlarda muhakkak hareketlenmeler oluyo....
aynen cnım :) malesefki etrafta böyle cinsler var..ağızlarınıda büzemiyorsun ki
ilk zamanlar çok dert ediyordum üzülüyordum ama sonra alıştım duymuyorum artık söylenenleri :)
nasıl yaaa:44:
Allahım yarabbim tam dövmelikmiş
canım devlete gittin herhalde ,çok normal onların özel muayenelerinde çenesi açılıyor:)) bende devletteki bir doktora kaç kilo olmuş dedim iyi kilosu dedi:) bebeğin resmini alabilirmiyim dedim gerek yok dedi bu bir gereklilikmidir yanii şimdi..
selam canım hakkaten de uyuzmuş
sen niye hamile kaldın diyeceğine elindeki işine bakta
iki çift laf konuş dimi ama neyse canım yaa boşver sen
var böyle insanlar yapacak birşey yok sıkma canını
mrb cnm
devlet hastanesimi?
ben detaylı için gittiğim dr de öyleydi
zar zor bi resim verdi
sıkma canını bebişin iyi olsun da ..
benim dr de önce çıktı veremem dedi..
neden dedim ses yok
özel hastane sonuçta
sonra ilk bebek mi dedi evet dedim neyse vereyim dedi
2. olsa vermicekmiydiniz dedim ses yok
aldım çıktım uyuz herif yaa
mrb hoşgeldin genel olarak iyiyiz şükür sen nasılsın?
ay canım benim bilirim öyle cinsleri..
banada ne kadar çabuk hamile kalmışsın
yaşın daha genç diyorlaroysaki 1985 liyim :)
eşime de çocuğun çocuğu olurmu diyorlarmış..(kendisi de benden 1 ay büyük)
gidip boğasım var oradakileri
bende 85 liyim biz mi çocukmuşuz?
benim bi çok yaşıtımın ilkokula giden bebeleri var
canlarım devlette gidiyorum zaten burda başka hastane yokki özel vs falan bişey yok yani.... amaaaaaaaaan uyuz oldum yaaaa o kadar bekle bekle şu duruma bak yaaa
ben 87li olup 2 çocuğu olan kadınlar biliyorum
ben 84'lüyüm, bana sen ne zaman yapacaksın diyorlardı elhamdülillah Allahın izniyle tek atışta yakalıcam onları
merhabaaaalar annişler :)
bizde bugun tetonız asımızın ıkncısını vurulmaya gidcez belki biraz da avmlere kayarım :)
bende 9 ay 3 yıl annelik günlüğü
mahallenin en uslu bebeği ( carrefourdan almısdım 5 tl ye :)
bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı var okumaya calısıyorum :)
bn kundak zararlı dıye bılıyodum ama bebek cok sıklmadan yapılmıs bır kundakda cok rahat edıyolrmıs mesela bırınde okumusudm :)
açıköğretim sınavım var dogum tarıhım 5 hazrn sınav 2-3 hazran gireblrmıyım cok merk edıyorum :::::::::::) o yuzden kıtaplarımı okusam ders mı claıssam sasrıyorum
yemek sonraları arkamı yaslanıp oturduğumda hissediyorum..
bir de arabaya binince ilk 1-2 dk. hissediyorum
eşim arabanın sarsıntısıdır diyor ama ben bebişlerin hareketi olduğundan eminim çünkü içerde zıplamadan daha çok sağlı sollu seyirmeler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?