2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ay canım benim bilirim öyle cinsleri..
banada ne kadar çabuk hamile kalmışsın
yaşın daha genç diyorlar oysaki 1985 liyim :)
eşime de çocuğun çocuğu olurmu diyorlarmış..(kendisi de benden 1 ay büyük)
gidip boğasım var oradakileri

ama ben sırt üstü bi de yüz üstü rahat edebiliyorum..
yüz üstü yatmak zaten imkansız..
azcık yana dönsem de kızım tepikliyo
e ben hiç yatmicakmıyım yawww ??

kızlar bişey sorcam bebeklerinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz. ben bazen tüm gün hissetmiyorum ya da günün koşturması içinde anlamıyorum o zamanlar çok endişeleniyorum da. ama oturup kendimi dinlediğim zamanlarda muhakkak hareketlenmeler oluyo....

bende 85 liyim biz mi çocukmuşuz?
benim bi çok yaşıtımın ilkokula giden bebeleri var

cnm bende aç olduğumda,hareket halinde olduğumda hissedemiyorum..
özelliklle yemek sonrası tepik yiyom..
bi de kivi yediğimde inanılmaz hareketleniyo ya :))

yemek sonraları arkamı yaslanıp oturduğumda hissediyorum..
bir de arabaya binince ilk 1-2 dk. hissediyorum
eşim arabanın sarsıntısıdır diyor ama ben bebişlerin hareketi olduğundan eminim çünkü içerde zıplamadan daha çok sağlı sollu seyirmeler oluyo

o endişe herkezde ıster ıstemes oluyodur tatlım bende ole 10 dakka hısetmeyım panık oluyorum bıde bnm kızım bıraz yaramaz olcak galıba gecen hafta kadın dogm doktorumzda dedı doopler gırdıgımz doktorlarda soledi çok tuhaf çoçuk hiç bu ayda bole kıpırdayan bole hareketler yapan çooçuk gormedık maşallah dedıler doktor kendını okadar kaptırdıkı zaten bız karı koca agzı acık seyredıoz mılletın saatı gelmış geçmiş 1 saat belkı fazla usg kaldık ama cocugum ogun radysyndan delırdı butun gece kıyamam anlıcagn bn sureklı hıssedıom yururken egılıp kalkarken bıle

nasıl yaaa:44:
Allahım yarabbim tam dövmelikmiş

selam canım hakkaten de uyuzmuş
sen niye hamile kaldın diyeceğine elindeki işine bakta
iki çift laf konuş dimi ama neyse canım yaa boşver sen
var böyle insanlar yapacak birşey yok sıkma canını

canlarım devlette gidiyorum zaten burda başka hastane yokki özel vs falan bişey yok yani.... amaaaaaaaaan uyuz oldum yaaaa o kadar bekle bekle şu duruma bak yaaa

valla canım şu birkaç gündür benim oğluşda yavaşladı..

Mahallenin en uslu bebegini ne zaman aldin carrefourdan?
9 ay 3 yil annelik gunlugunu duymamistim, digerleri bende de var.
Kitaplar simdiden okunursa ise yarar dha sonra sacini bile taramaya vakit bulamiyormussun. Arkadaslarim hep saclarini kestirdi bebeklerin ilk yilinda

wc ye sıkıştğmda hissediyorum wcye gittikten sonraki dakikalar hissediyorum çok su içtğmde hissediyorum çikolata yedğimde hissediyorum yemekten sonra hissediyorum:):):):):)
sabah uyandğmda hissediyorum ki bazen o uyandırıyo acıkıyo belkide :):)
gece yattğmda hissediyorum yatarken onun rahat edemiceği bir pozisyondaysam hissediyorum :)
allahım onun hareketleri hep hissettirsin inşallah...
ama bazen bu hissetmeler yoğun bazzende az oluyor

tam da öyle oluyor evet seyirme şeklinde pıtır pıtır :)

kızlar bende 84 lüyüm hiçde erken değil arada 3 4 yaş olsa ikinci çocğuda yapacaz daha hayırlısıyla ikinci çocuk için yaş olarak riskli döneme mi girelim yani çok saçma sanki 16 17 yaşındaki çocukmuyuz biz canımm
kızlar tam zamanındayız düşünmeyin sizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…