- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.541
kızlar bu gece hiç uyuyamadım yan yattığımda sırtım belim karnım heryerim ağrıyor.düzde zararlıymış biraz yatıyorum geçiyor ama sonra korkup yine dönüyorum yine başlıyo ağrı( 50:
bende de aynı sorun var yatamıyorum
sola yattığımda üstte kalan sağ bacağım solun önüne geçiyo o da karnımı sıkıştırıyo..gece uyandığımda kendimi sırtüstü vaziyette buluyorum
dayanamadım bugün shuma comfy hamile yastığı sipariş ettim:26: inşallah yararı olur
aynen kızlarr ya bende yatamıyorum rahat edceğim pozisyonda ya bebek sıkışıyor yada kan basıncı problemi olyor gece artık uyandım eşime bu yatağın göbeğime gelen kısmını çıkur niye yaptırmıyorsun diyekızdım göbüşümüze gelen yeri çukurca olsa oraya yerleştirip yüzüstü yatsam yaaa ben hep öyle uyurdum küçüklğmden beri şimdi yatamıorum öylee..
birde sola dönüp yatmazsam minik hanfendi içerden tepiklemeye başlıyor rahat edeceği pozisyonda geldğimde duruyor uyuyor küçük hanım ama anne rahat olmuor o zamanda(8 üüüüüüüüüüüüüüüüüüü
akıllı bıdık allah bize yardımcı olsun inşallah daaaaa biz böyleyiz allah sana çift kat yardımcı olsun vallaaa
kızlarr sizin beslenmeniz nasıl ya şöyle geçmişi okudumda çikolata faln tüketenler var ben gibi:) ama acaip vicdan yaptım ya son zamanlar iyi beslenemiyorum sanki ben bbide özellikle son haftalar süt yerine koca bir kase yoğurt yiyorum kendi mayaladığım, süt yerine geçer herhalde demi ya?? hamur işi çikolata onlarıda acaip yiyorum gidişat iyi değil..
sağol kuzum bizde tepikleme sorunu yok ama bacağım ağrıyor benim de
altta kalan sol bacağımın ağrısından uyanıyorum
sağa döneyim diyorum çok zor dönüyorum bülent ersoy hareketleriyle 10dk da anca dönüyorum..kalkmıyo biyerlerim
kızlarr sizin beslenmeniz nasıl ya şöyle geçmişi okudumda çikolata faln tüketenler var ben gibi:) ama acaip vicdan yaptım ya son zamanlar iyi beslenemiyorum sanki ben bbide özellikle son haftalar süt yerine koca bir kase yoğurt yiyorum kendi mayaladığım, süt yerine geçer herhalde demi ya?? hamur işi çikolata onlarıda acaip yiyorum gidişat iyi değil..
sağol kuzum bizde tepikleme sorunu yok ama bacağım ağrıyor benim de
altta kalan sol bacağımın ağrısından uyanıyorum
sağa döneyim diyorum çok zor dönüyorum bülent ersoy hareketleriyle 10dk da anca dönüyorum..kalkmıyo biyerlerim
selam herkese......
gıcık oldum ya sabah dra gittim ben eray bey var diye randevu almıştım oda yokmuş nil diye bi kadın varmış neyse gelmişken olayım dedim girdim bu drlar seçiliptemi geliyo yaaa usg cihazı tepemde sadece dr görüyo agzından tek kelime çıkmıyo eski sezeryan izimi gördü işte sordu anlattım niye bu kadar erken hamile kaldın ki dedi agzının ortasına bi tane vurup toparlanıp çıkasım geldi öle oldu işte dedim bebekle ilgili tek kelime bişey demedi bitti diyip kalkıp gitti öküz ya bunlar...
selam herkese......
gıcık oldum ya sabah dra gittim ben eray bey var diye randevu almıştım oda yokmuş nil diye bi kadın varmış neyse gelmişken olayım dedim girdim bu drlar seçiliptemi geliyo yaaa usg cihazı tepemde sadece dr görüyo agzından tek kelime çıkmıyo eski sezeryan izimi gördü işte sordu anlattım niye bu kadar erken hamile kaldın ki dedi agzının ortasına bi tane vurup toparlanıp çıkasım geldi öle oldu işte dedim bebekle ilgili tek kelime bişey demedi bitti diyip kalkıp gitti öküz ya bunlar...
mrb cnm bende aynı durumdayım eksiği yok fazlası var ölcem artık agrıdan burnumdan gelıo uyku gece bı saga bı sola 5 10 dakka sırt ustu korkudan don yana tekrar sımdıden boyle 3 3,5 ay var daha napıcaz bılmıorum dun agladım gece resmen yatamıyom dıe çoçuk gubu=)) minikler için dayancaz
bizim de ekime kadar evimiz 1+1 :26:
Ikizlerle çok iç içe bir 4 ay geçireceğiz inşallah
aynı odada 4 kişi yatacağız
Tek beşik alacağız ilk olarak
ikizleri ilk 3 ay aynı yatakta yatırabilirmişiz
o sürenin sonunda da taşınırız inşallah odalarına geçerler
dolap konusunu bizim gardrobun 1 bölmesini onlara ayırmak suretiyle hallettik sayılır
sadece kelebek'i çağıracağız (yatak odamız oradan) ve minik raflar yaptıracağız inşallah ..
sana tavsiyem altında çekmeceler olan bir beşik al..
sürekli kullanacağın parçaları o çekmecelere koyarsın arada bir kullanacaklarını kendi gardrobunda da saklayabilirsin
kızlarrr ben aldım başımı gıdıorum 62 kılo hamıleydım 15 oldum ama anlamıorum nereye gıdıo aldıgım ben aynıyım kılo gıdıo hastaneye göre 6 kılo baska yerlere gore 10 12 kılo almışım ay anlmadm gıttı
selam herkese......
selam herkese......
canım devlete gittin herhalde ,çok normal onların özel muayenelerinde çenesi açılıyor:)) bende devletteki bir doktora kaç kilo olmuş dedim iyi kilosu dedi:) bebeğin resmini alabilirmiyim dedim gerek yok dedi bu bir gereklilikmidir yanii şimdi..
slm kızlaaaarr ne zmndır girmiyoduum herkes ii demi??
kızlarrrrr bilmeyenler için söylüyorum hangı doktora gıttıgımde sorduysam hepsı aynı soledı uzman tvdede aynısını söylüyo sırt üstü yatma bebeğin kordonunu geriyomuş kan akımı gıtmemeye zorlanmaya başlıyormuş 6.aya gırildiğinde asla yatılmamalıymış sırt üstü
yan yatılcakmış yan hiç birşey olmuyormuş bebeğe ama sol yana yatmakta fayda varmış kan çok rahat ilerlemesini sağlıyomuş butun dolaşım rahatlıomuş bebek için
kızlarrrrr bilmeyenler için söylüyorum hangı doktora gıttıgımde sorduysam hepsı aynı soledı uzman tvdede aynısını söylüyo sırt üstü yatma bebeğin kordonunu geriyomuş kan akımı gıtmemeye zorlanmaya başlıyormuş 6.aya gırildiğinde asla yatılmamalıymış sırt üstü
yan yatılcakmış yan hiç birşey olmuyormuş bebeğe ama sol yana yatmakta fayda varmış kan çok rahat ilerlemesini sağlıyomuş butun dolaşım rahatlıomuş bebek için
hadi yaa ne güzel ama çok değişik bir duygu dimi?allahımmm bu güzelliği bütün senden isteyen bekleyen kullarına tattır yarabbim..demekki benimki biraz geç oldu sanırım
ben önce tam oda düşünmüyodum,o yüzden sormuştum canım
ay ben bugün seni gördüm mü ki?
beyaz spor giyimli,tişörtünde bebek figürü olan,tam bizim aylarda bi hamile gördüm ve bugün bakmaya gidiciğini bildiğimden,acaba esslem olabilir mi diye aklımdan geçti
ama mağazada değil,yakınlarında gördüm böyle birini
kızlar ben daha dışardan bişey farkedemiyorum,maşallah sizin bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?