2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhabaaaalar annişler :)
bizde bugun tetonız asımızın ıkncısını vurulmaya gidcez belki biraz da avmlere kayarım :)
bende 9 ay 3 yıl annelik günlüğü
mahallenin en uslu bebeği ( carrefourdan almısdım 5 tl ye :)
bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı var okumaya calısıyorum :)
bn kundak zararlı dıye bılıyodum ama bebek cok sıklmadan yapılmıs bır kundakda cok rahat edıyolrmıs mesela bırınde okumusudm :)
açıköğretim sınavım var dogum tarıhım 5 hazrn sınav 2-3 hazran gireblrmıyım cok merk edıyorum :::::::::::) o yuzden kıtaplarımı okusam ders mı claıssam sasrıyorum

kızlar bu gece hiç uyuyamadım yan yattığımda sırtım belim karnım heryerim ağrıyor.düzde zararlıymış biraz yatıyorum geçiyor ama sonra korkup yine dönüyorum yine başlıyo ağrı(50:

aynen kızlarr ya bende yatamıyorum rahat edceğim pozisyonda ya bebek sıkışıyor yada kan basıncı problemi olyor gece artık uyandım eşime bu yatağın göbeğime gelen kısmını çıkur niye yaptırmıyorsun diye kızdım göbüşümüze gelen yeri çukurca olsa oraya yerleştirip yüzüstü yatsam yaaa ben hep öyle uyurdum küçüklğmden beri şimdi yatamıorum öylee..
birde sola dönüp yatmazsam minik hanfendi içerden tepiklemeye başlıyor rahat edeceği pozisyonda geldğimde duruyor uyuyor küçük hanım ama anne rahat olmuor o zamanda (8 üüüüüüüüüüüüüüüüüüü
akıllı bıdık allah bize yardımcı olsun inşallah daaaaa biz böyleyiz allah sana çift kat yardımcı olsun vallaaa

sağol kuzum bizde tepikleme sorunu yok ama bacağım ağrıyor benim de
altta kalan sol bacağımın ağrısından uyanıyorum
sağa döneyim diyorum çok zor dönüyorum bülent ersoy hareketleriyle 10dk da anca dönüyorum..kalkmıyo biyerlerim

kızlarr sizin beslenmeniz nasıl ya şöyle geçmişi okudumda çikolata faln tüketenler var ben gibi:) ama acaip vicdan yaptım ya son zamanlar iyi beslenemiyorum sanki ben bbide özellikle son haftalar süt yerine koca bir kase yoğurt yiyorum kendi mayaladığım, süt yerine geçer herhalde demi ya?? hamur işi çikolata onlarıda acaip yiyorum gidişat iyi değil..

kızlarrr ben aldım başımı gıdıorum 62 kılo hamıleydım 15 oldum ama anlamıorum nereye gıdıo aldıgım ben aynıyım kılo gıdıo hastaneye göre 6 kılo baska yerlere gore 10 12 kılo almışım ay anlmadm gıttı

olur ya öyle inş. yastğın gelince rahatça uyursun canım

ya bende kendimi fazla kısıtlamıyorum daha doğrusu kısıtlayamıyorum :26::26:
sadece kola kahve gibi şeyleri almıyorum ama ekmek ve çikolopcukları kesemiyorum
yani çikolata yemeyi keseceğime çayım vs ye şeker atmam reçel yemem diyorum
örneğin reçel yersemde o gün çikolata yemiyorum
psikolojikmi bilmiyorum ama çikolata yiyince sanki bebişimi daha güzel
hissediyorum sanki..

kızlar yaaa bugün sanki ellerim biraz şişmiş gibi hissettim bacağımda ayaklarımda birşey yokto neden sizce bugün su fazla içmedim bir alakası varmısır acaba

Son düzenleme:

aynen bende öyleyimm yatakta zor dönüyorum daha sonraki ayları düşünmek bile istemiyorumm

selam herkese......

gıcık oldum ya sabah dra gittim ben eray bey var diye randevu almıştım oda yokmuş nil diye bi kadın varmış neyse gelmişken olayım dedim girdim bu drlar seçiliptemi geliyo yaaa usg cihazı tepemde sadece dr görüyo agzından tek kelime çıkmıyo eski sezeryan izimi gördü işte sordu anlattım niye bu kadar erken hamile kaldın ki dedi agzının ortasına bi tane vurup toparlanıp çıkasım geldi öle oldu işte dedim bebekle ilgili tek kelime bişey demedi bitti diyip kalkıp gitti öküz ya bunlar...

nasıl yaaa:44:
Allahım yarabbim tam dövmelikmiş

canım devlete gittin herhalde ,çok normal onların özel muayenelerinde çenesi açılıyor:)) bende devletteki bir doktora kaç kilo olmuş dedim iyi kilosu dedi:) bebeğin resmini alabilirmiyim dedim gerek yok dedi bu bir gereklilikmidir yanii şimdi..

kızlar sırt üstü yatman tehlikelimi ki?
ben yan yatınca kızım içerden tepikliyo sırt üstü yatınca susuyo uyuyoruz

aslında haklısın da işin kötüsü evimde beşik koyacak yer yok..
oturma odamın 2 pufu var onları kaldırıcam oraya sığabilecek
tek beşik türü de bambu küçük beşiklerden ki onun çekmecesi falan yok.
beşiğim portetif olmalıki gündüz oturma odasında durucak gece
yatak odamıza alıcaz başka çarem yok..

canım bende 23.haftamın sonuna geldim artık toplamda 8 kilo aldım ama karnım aşırı değil yani galiba bizim gibi olanlara içi karın geniş diyorlar
göbüş aşırı çıkmadı ama belim bariz bir şekilde kalınlaştı maalesef
çok zayıf değildim zaten ama önceden belimin inceliği en sevdğim yönümdü artık eskiden eser kalmadı
yazınki resimlere hasretle bakıorum artık (( inş. bebiş olduktan sonra denizden çıkmicam yüze yüze göbüşleri totoları eriticem inş.

selam canım hakkaten de uyuzmuş
sen niye hamile kaldın diyeceğine elindeki işine bakta
iki çift laf konuş dimi ama neyse canım yaa boşver sen
var böyle insanlar yapacak birşey yok sıkma canını

kızlarrrrr bilmeyenler için söylüyorum hangı doktora gıttıgımde sorduysam hepsı aynı soledı uzman tvdede aynısını söylüyo sırt üstü yatma bebeğin kordonunu geriyomuş kan akımı gıtmemeye zorlanmaya başlıyormuş 6.aya gırildiğinde asla yatılmamalıymış sırt üstü
yan yatılcakmış yan hiç birşey olmuyormuş bebeğe ama sol yana yatmakta fayda varmış kan çok rahat ilerlemesini sağlıyomuş butun dolaşım rahatlıomuş bebek için

mrb cnm
devlet hastanesimi?
ben detaylı için gittiğim dr de öyleydi
zar zor bi resim verdi
sıkma canını bebişin iyi olsun da ..

benim dr de önce çıktı veremem dedi..
neden dedim ses yok
özel hastane sonuçta
sonra ilk bebek mi dedi evet dedim neyse vereyim dedi
2. olsa vermicekmiydiniz dedim ses yok
aldım çıktım uyuz herif yaa

slm kızlaaaarr ne zmndır girmiyoduum herkes ii demi??

mrb hoşgeldin genel olarak iyiyiz şükür sen nasılsın?

sol yan yatmak da kalp için zararlı bir de ben alışmışım hep sağıma dönük yatmaya otomatik olarak dönüyorum :)

offf yatmak zaten ızdırap olmaya başladı walla yaaa yüzüüstü yatmaya alışkın olduumdan yan yatamıyoruum allah yardımcımız olsun
sarıbeybi saol cnmmm bnde iyiym şükür

hadi yaa ne güzel ama çok değişik bir duygu dimi?allahımmm bu güzelliği bütün senden isteyen bekleyen kullarına tattır yarabbim..demekki benimki biraz geç oldu sanırım

tarif-i imkansız bir duygu ,, çok güzel :) amin canım inşaallah..
zayıf olduğum için bu kadar net hissedebiliyormuşum güzelim..
doktorum öyle demişti :)

üzerimde kahve bir elbise ve kahve tonlarında kaban vardı tatlım..
sen o civarlardamı oturuyorsun güzelim ?
benim yatak odamda tıklım tıklım anca sepet tarzı beşikler sığabilir..gerçi ilk 6 ayına kadar o tarz beşiklerden kullanacağım
daha sonra odasına yatıracağım..her nekadar 1,5 yaşına dek yanımda yatmasını istesemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…