2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

zaten bir kadın için anneliğe en uygun zamanlar 27-28 yaşlarmış
kişilik oturmuş oluyor anaç bir ruh sahip olunuyor ben şahsen 2 yıldır çok anaç hissediyorum kendimi
koruyasım kollayasım geliyo ihtiyacı olan herkesi

kızlarrr acil durum !!!!
ben bu gidişle kafayı yerim ya
şimdi patronum geldi babasını hastaneye götürmüşler eşimi görmüşler orda..
1 saat önce konuştuk bana farklı bi yerde olduğunu söyledi...
napim ben şimdi çıldırmak üzereyim yaaaaaaaa

kızlar konuyla pek alakalı değil ama bana mantarla yapılan güzel bir yemek tarifi verirmisiniz???

sırasıyla teflon kabanlı bir tavaya atılır ve sotelenir
tereyağ+tavuk göğsü(10dk)+biber(2dk)+mantar(10 dk)+domates(hepsi pişene kadar)
sonra güveç kaplarına doldurulup üzerine kaşar peyniri rendesi koyulup peynir eriyip üstü hafif kızarana kadar fırına verilir(7dk)

teşekkürler canım kaşar peyniri hımmmmmmmmmmmm çok yakışır gerçekten

dur bakalım
1) yanlış görmüş olabilirler
2) 1 saat önce gerçekten hastanede değildir
3) söyleyip de gereksiz yere seni üzmek istemediği tamamen kendi pimpirikliğinden dolayı bişey için gitmiş olabilir

hemen fıttırma!!! rahat etmek istiyorsan açık açık sor eşine
yok yere ağzını aramaya çalışıp da dolandırma lafı KAFANDA DA KURMA!

kızlar konuyla pek alakalı değil ama bana mantarla yapılan güzel bir yemek tarifi verirmisiniz???

canım ben iki şekilde yapıyorum
1.) ocakta: küp küp doğranmış sğoanları kavurup ardından kuşbaşı tavuk göğsünü ilave ediyorum çok az salça katıyorum biraz daha pişiriyorum sonra mantarları koyuyorum üzerine varsa kırmızı yeşil ve sarı biberde ekleyebilirsin önce suyunu salıyor sonrada o suyu çekene kadar kısık ateşte acele etmeden yavaş yavaş pişiyor tamamen suyunu çektğinde üzerine kaşar ilave edip servis edebilirsin
2.) fırında: patates, soğan ,mantar, kuşbaşı göğüs fırındayken but da koyabilirsin, birazda hafif sulandırılmış salça varsa biber hepsini birden tepsiye istedğin şekillerde kesip doğrayıp koyanilirsin fırındada suyunu çekerse iyi olur üzerine pişmeden önce baharatını diledğin gibi koyabilirsin fırından çıktğnda yine üzerine kaşar serpip servis yapabilirsin

biraz karışık anlattım galiba ama umarım işine yarar ben genelde ocakta yapıyorum kaşarıda katınca eşimin çok hoşuna gidiyor ama servisten önce koyarsan iyi olur

selamlar herkese
ben bugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum sonunda
hemşire bikaç gün kulaklarımı çınlatabilirsin dedi
bakalım

canım sağolasın birinci daha cazip geldi,, akşam olsada yesem ..mantarın yararı varmıydı bu arada :)??

kızlar tetanozun acısı ne zaman başlıyor?
akşama mı başlar eğer acıyacaksa?

2 yıl önce vurulmuştum öyle aman aman bir acısı olmadı sadece giydiğim kıyafetin kolu sıkıysa giyip çıkarırken sürttüğü için hafif bir acı oluyordu bir de üzerine bastırdığımda

valla bende baktımda bugün 100tlde fazla geldi zaten o kadar ihtiyaç var bide o eklenirse tam olur yani:)

bende sırtüstü yatamıyorum belimin ağrısından dönemiyorum bile(tek yol sola dönüp uyumak birde aşı oldum bu hafta zorlu gececek://

evet yastıklarla destekleyince geçiyomuş ağrısı canım beline bacak arana yastık koy öyle dene birde..

evet rahatı bozulunca hemen tekmeliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…