- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.581
kızlar bende 84 lüyüm hiçde erken değil arada 3 4 yaş olsa ikinci çocğuda yapacaz daha hayırlısıyla ikinci çocuk için yaş olarak riskli döneme mi girelim yani çok saçma sanki 16 17 yaşındaki çocukmuyuz biz canımm
kızlar tam zamanındayız düşünmeyin sizzz
kızlar konuyla pek alakalı değil ama bana mantarla yapılan güzel bir yemek tarifi verirmisiniz???
sırasıyla teflon kabanlı bir tavaya atılır ve sotelenir
tereyağ+tavuk göğsü(10dk)+biber(2dk)+mantar(10 dk)+domates(hepsi pişene kadar)
sonra güveç kaplarına doldurulup üzerine kaşar peyniri rendesi koyulup peynir eriyip üstü hafif kızarana kadar fırına verilir(7dk)
kızlarrr acil durum !!!!
ben bu gidişle kafayı yerim ya
şimdi patronum geldi babasını hastaneye götürmüşler eşimi görmüşler orda..
1 saat önce konuştuk bana farklı bi yerde olduğunu söyledi...
napim ben şimdi çıldırmak üzereyim yaaaaaaaa
kızlar konuyla pek alakalı değil ama bana mantarla yapılan güzel bir yemek tarifi verirmisiniz???
selamlar herkese
ben bugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum sonunda
hemşire bikaç gün kulaklarımı çınlatabilirsin dedi
bakalım
canım ben iki şekilde yapıyorum
1.) ocakta: küp küp doğranmış sğoanları kavurup ardından kuşbaşı tavuk göğsünü ilave ediyorum çok az salça katıyorum biraz daha pişiriyorum sonra mantarları koyuyorum üzerine varsa kırmızı yeşil ve sarı biberde ekleyebilirsin önce suyunu salıyor sonrada o suyu çekene kadar kısık ateşte acele etmeden yavaş yavaş pişiyor tamamen suyunu çektğinde üzerine kaşar ilave edip servis edebilirsin
2.) fırında: patates, soğan ,mantar, kuşbaşı göğüs fırındayken but da koyabilirsin, birazda hafif sulandırılmış salça varsa biber hepsini birden tepsiye istedğin şekillerde kesip doğrayıp koyanilirsin fırındada suyunu çekerse iyi olur üzerine pişmeden önce baharatını diledğin gibi koyabilirsin fırından çıktğnda yine üzerine kaşar serpip servis yapabilirsin
biraz karışık anlattım galiba ama umarım işine yarar ben genelde ocakta yapıyorum kaşarıda katınca eşimin çok hoşuna gidiyor ama servisten önce koyarsan iyi olur
canımbenim ikinci dozum pek acımadı inşallah seninde öyle olur
sağolasın
ama ben acımasına şartlandığım için artık acısa da sıkıntı olmayacak benim için
canım sağolasın birinci daha cazip geldi,, akşam olsada yesem ..mantarın yararı varmıydı bu arada :)??
kızlar tetanozun acısı ne zaman başlıyor?
akşama mı başlar eğer acıyacaksa?
2 yıl önce vurulmuştum öyle aman aman bir acısı olmadı sadece giydiğim kıyafetin kolu sıkıysa giyip çıkarırken sürttüğü için hafif bir acı oluyordu bir de üzerine bastırdığımda
bende de aynı sorun var yatamıyorum
sola yattığımda üstte kalan sağ bacağım solun önüne geçiyo o da karnımı sıkıştırıyo..gece uyandığımda kendimi sırtüstü vaziyette buluyorum
dayanamadım bugün shuma comfy hamile yastığı sipariş ettim:26: Inşallah yararı olur
ona razıyım zaten
yarın okulda sıkıntı olmasın bana da
sen ne zaman vurulcaksın?
bende sırtüstü yatamıyorum belimin ağrısından dönemiyorum bile(tek yol sola dönüp uyumak birde aşı oldum bu hafta zorlu gececek://
mrb cnm bende aynı durumdayım eksiği yok fazlası var ölcem artık agrıdan burnumdan gelıo uyku gece bı saga bı sola 5 10 dakka sırt ustu korkudan don yana tekrar sımdıden boyle 3 3,5 ay var daha napıcaz bılmıorum dun agladım gece resmen yatamıyom dıe çoçuk gubu=)) minikler için dayancaz
vurulmıciimm
2 yıl önce vurulduğumu söyledim tamam o zaman 5 yıl vurulmana gerek yok dedi doktorcum
aynen kızlarr ya bende yatamıyorum rahat edceğim pozisyonda ya bebek sıkışıyor yada kan basıncı problemi olyor gece artık uyandım eşime bu yatağın göbeğime gelen kısmını çıkur niye yaptırmıyorsun diyekızdım göbüşümüze gelen yeri çukurca olsa oraya yerleştirip yüzüstü yatsam yaaa ben hep öyle uyurdum küçüklğmden beri şimdi yatamıorum öylee..
Birde sola dönüp yatmazsam minik hanfendi içerden tepiklemeye başlıyor rahat edeceği pozisyonda geldğimde duruyor uyuyor küçük hanım ama anne rahat olmuor o zamanda(8 üüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Akıllı bıdık allah bize yardımcı olsun inşallah daaaaa biz böyleyiz allah sana çift kat yardımcı olsun vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?