2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ocak annelerinde de bahsediyorlar mahallenin en mutlu bebeginden.
Hemen almaliyim, carrefourda bulsam ne guzel olur.

Bebek buytmek ne zor, yazin bebisler sicaktan cok etkilenirse daha cok aglar herhalde. Hayatimin sinavini vericem bu yaz

ayyy bugün hiiiç ilgilenemedim forumla, napıyosunuz annecikler....

ben çok yoruldum yaaa, kaç saattir ayaktayaım, mutfakta yemek pişirmekten helak oldummm

sizler naaptınız bugünnnn

herkese iyi akşamlar,

Cuma akşamı doktora gittik ve bebeğimin cinsiyeti kesinleşti,erkek:)
Kızlar iş yerinde hamileliği yüzünden sıkıntı yaşayan var mı?mesela görev değişikliği yapılan ya da mayıs ayı gibi ücretsiz izne çıkacağım için dahaönemsiz işlerde görevlendirilmek gibi???? Üzüldüm ama bu konuda alınganlık mı yapıyorum???

canımm adresini verdiğin siteden ben de yastık almayı düşünüyorum ama sepete ekleyince seçenek çıkmıyor?.yani renk vs nasıl seçiyoruz?.

Son düzenleme:

öncelikle hayırlı olsun oğlusun. ben varım hamişim gidicem diye şubem değiştirlldi bende çok üzülmüştüm gün ağladım ama yapıcak bişi yok

öncelikle hayırlı olsun oğlusun. ben varım hamişim gidicem diye şubem değiştirlldi bende çok üzülmüştüm gün ağladım ama yapıcak bişi yok

Çok teşekkürler:)Açıkcası bende bi tuhaf oldum ama maalesef yapacak bişi yok
İşe başlayana kadar kimbilir neler değişir,hepimiz için hayırlısı olsun.

Çok teşekkürler:)Açıkcası bende bi tuhaf oldum ama maalesef yapacak bişi yok
İşe başlayana kadar kimbilir neler değişir,hepimiz için hayırlısı olsun.

aynen öyle bide yüzüme açıkça durumumdan ötürü olduğunu söylediler ve bu bi kamu kurumu, dedim devlet böle yaparsa özel sektörün işten çıkarması normalmiş, bu halimizde üzüyorlar bizi. Ama hayırlısı ya dönüşte herşey daha ii olur ins.

sorma bana da aynısı oldu durumumdan ötürü olduğunu söyledi.İnsan kendini kötü ve suçlu hissediyor.Bende aslında kamudan özelleşmeye çalışan bi şirkette çalışıyorum.Boşverelim üzülmeye değmez...

Merhaba herkese bende 2012 Haziran annesi olacağım inş. 22 haftalık hamileyim.
Dün aniden kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı oldu çok panik oldum acile gittik hemen idrar yolunda enfeksiyon olduğu ve bu yüzden sancı yaptığı söylendi bugün de kendi doktoruma gittim günde 3 lt su içmemi tavsiye etti ve antibiyotik verdi. Doktorum hiç su içmiyor musun dedi hayır günde 10 bardak içiyorum dedim 3lt içeceksin dedi 5 gün sonra tekrar gidicem inş. kurtulurum bu enfeksiyondan. Nereden nasıl bulaştı anlamadım çokta dikkat ederim pufff inş. geçer bu sancı

Benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayan oldu mu acaba?

geçmiş olsun canım, inşş kısa zamanda iyileşirsin.
ben de olmadı böyle bi durum, ben zaten çok su içerim ama bu skıntıyı yaşayan arkadaşlar oldu benim de bildiğim kadarıyla.

hoşgeldin canım..geçmiş olsun idrar enfeksiyonu değilde trikomonas vajinit olmuştum ama çok şükürr 1 haftada ilaçsız tedavi oldum...ayaklarını sıcak tut ve doktorununda dediği gibi 3 lt içemiyorsan da en az 2 lt su içmeye çalış canım..

ewet canım bende yaşıyorum maalesef ilaç kullanıyorum hamilelik katagorisi c ama çok hat safhada oldğu için mecburen kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…